Жерұйық

Банкетный ресторан
Роскошный зал, отличная кухня. Банкеты от 10 000 тенге!
АЖ
Аймурат Жубанай3 отзыва
Zz8 отзывов
Ужасный ресторан. Сделали ремонт в зале, но в женском туалете в каждой кабинке есть минус, в одном света нет, в другой нет седушки туалета, в третьем смыв не работает. Администраторша Айша наглая), в начале была такой паинькой, а как только деньги получила, потихаря сказала тамаде закончить все до 12ти. На наши замечания !во время тоя! говорила что не обязана к нам приходить, говорила приходите сами. Потом как только стукнуло 00:00 начала всех выгонять. Разговаривала с нами с таким презрением и смотрела свысока. Официанты ленивые, девушки более менее, парни весь вечер стояли и угарали, не смотрели за столом, приходилось каждый раз их звать налить напиток. Еда хорошая НО! На чайный стол ничего не поставили, к сожалению мы бегали весь той и не заметили, не было ничего кроме пироженок, хотя они были обязаны поставить сухофрукты и тд и тп. После окончания тоя мы собирали напитки, на что официанты очень старательно не хотели отдавать бутылки, говорили что потеряли крышки и тд, в это время Администратор Айша на нас орала, чтобы мы прекратили и что ресторан закрывается) Очень пожалели о выборе ресторана, в самом начале очень было презентабельно и хорошо, а на самом тое всплыла вся правда. На фото видна дата и сам ресторан)
ns
Айнур Каирлапова4 отзыва
ГУ
Гулбахар Утемуратова1 отзыв
Maga🖇️ 💌8 отзывов
Жақында Жерұйық ресторанында іс-шара өткіздік. Өкінішке орай, жалпы әсеріміз жақсы болмады.👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 Біріншіден, администратордың жұмысына үлкен сын айтқым келеді. Әрине, кез келген жерде тәртіп пен талап болуы керек, бірақ бұл жерде шектен тыс қатаңдық пен орынсыз ұстаным байқалды. Клиентпен қарым-қатынас жасау мәдениеті мен түсіністік жетіспеді. Обслуживание деңгейі төмен болды — официанттар жетіспеді, қызмет көрсету баяу жүрді. Дегенмен, официанттардың өздеріне айтар кінә жоқ, көбісі жас балалар, барлық ұйымдастырудағы кемшілік администратор тарапынан деп ойлаймын. Тағам мен ас үйге ризамыз — дәмі өте жақсы болды. Бірақ акустика жағынан айтарлықтай мәселе бар, музыка мен дыбыс дұрыс естілмейді. Клиент ретінде біздің басты мақсатымыз — тойды жоғары деңгейде, көңілді өткізу еді. Бірақ өкінішке орай, ресторан басшылығының басты назары қызмет сапасына емес, ұсақ-түйектен пайда табуға бағытталғандай көрінді. Барлығын алдын ала төлеп, өз үлесімізді қосқанымызға қарамастан, өзімізді “қонақ” емес, “міндетті адамдай” сезіндік. Жұмыс — жұмыспен, бірақ ең бастысы адамгершілік пен түсіністік болуы керек. Үміт артып тапсырған іс-шарамыз ойдағыдай өтпеді, тойдың шырқын бұзған басты себеп — ресторанның ұйымдастыру жұмысы, нақтырақ айтқанда, администратордың кәсіби емес әрекеті деп есептеймін. Бұл ресторанда босқа алтын уақытыңызды жоғалтпаңыздар, сенім артпаңыздар. Той үшін рақмет, бірақ өкініш көп қалды👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Айгерим Кенжебекова2 отзыва
9 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, большое спасибо за такой приятный отзыв 🙏 Успехов вам.
Раушан Борашевааа1 отзыв
9 октября 2025, официальный ответ
Раушан, добрый день! Благодарим за отзыв и оценку, ждём вас снова!
ЖМ
Жансая Мырзагалиева2 отзыва
9 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Жансая. Благодарим вас, что оценили 🙏👌 Будем рады вам всегда!
ДБ
Джанибек Берикбаев1 отзыв
Джанибек, спасибо большое за теплые слова 🙏 Очень приятно ❤
КЗ
Кулшары Зарипов1 отзыв
Добрый вечер, Кулшары, спасибо большое, что выбираете нас. Были рады помочь 🌸
Маржан Махова1 отзыв
9 октября 2025, официальный ответ
Маржан. Большое спасибо за доверие 🔥 Будьте здоровы.
икош 👅3 отзыва
9 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, инкар, спасибо вам большое, что выбираете нас 🔥 Мы работаем для вас 💛
m.
miko .1 отзыв
Спасибо, miko, за такой приятный отзыв ❤ Будем вас ждать 😉
Sabrina Kairatovna1 отзыв
Sabrina, огромное спасибо, что выбрали нас 😉 Будем стараться и дальше 💛
Айгуль Калиева2 отзыва
suleimenov abil6 отзывов
9 октября 2025, официальный ответ
Suleimenov! Спасибо большое за ваш отзыв и оценку 🔥 Всегда вам рады!
ОТ
СА
Салимбек Абиев1 отзыв
B
Blech1 отзыв
Тамактары жаксы біракта сорпа жәнеде шәй бермегені дұрыс болмапты 👍 + Іші кең , официянт тары шақырсан қашып кетпейді қасымызға келіп тындап тұрады , салаттары сухойлау жәнеде ашшы дау екен қалғанының бәрі 👍 бізге ұзын бала обслужка істеп еді 2 стол ға полный обслужка қандай керемет істеді айтарлықтай сөзім жок біракта 10-15 минутка жок болып кететіні жаман екен 👎 но сөйлескенде адаммен өте вежливо сөйлеседі екен . Жәнеде офицянтар былай былай қасымыздан өтсе шақырсақ қасымызға жетіп келеді 👍 Енді - тамактары суып кеткен еті қаттақ дұрыс піспей қалғанба шикілейлеу еті , официянтары әртүрлі киінеді екен 1 еуінде фартук бәрі болса ал екіншісінде не фартук жок солай нан обслужка істей береді екен 👍 Советую ен күшті ресторан дардың бірі , күйеуімеде ұнады той десе осындай тамактар жәнеде офицянтар осындай болу керек 👍
S Salu___019 отзывов