Cocoage
Дарья Изденова
Рақмет.
Ф
Фариза
Арайлым ханым маған қатты ұнады,адаммен сөйлескені, жұмысы. Сізге жұмысында табыс тілеймін.
ЕА
Е А
Скульптурный массаж унады,Агния рахмет.
NA
Nuri Amandikova
Была у косметолога Айжулдыз. Всё отлично. Понравилось 100%, уютно, красиво, вежливость, гостеприимство. Всё хорошо. Спасибо
БА
Бернегуль Алманиязова
Лунара Дильназга рахмет Жаксы кабылдады бари унады куштт бари❤️
Н Айжан
Кайырлы кеш бетке процедуралармды толык аяктадым бари керемет озгеристи озимде коремин
НЖ
Нурдаулет Жумажанов
Клиника өте керемет, обслуживание өте жақсы ұнады бетім әдемі боп қалды.келуге кеңес берер едім
Гульшат Кошанова
Cocoage сұлулық салоны жоғары деңгейдк қызмет көрсеткені ұнады. Бет күтімінің барлық түрілері туралы түсіндіріп, қажетті процедураларды жасап берді.
Мила Мила
Посетила сегодня эту клинику, хочу выразить огромную благодарность специалисту Кристине Александровне за её профессионализм и заботу о пациентах. Все грамотно объяснила и рассказала спасибо ей большое.
до
дамир оңғаров
Осы клиникадан біраз уақыттан бері бірнеше процедуралар алдым өте керемет, нәтиже бар, жақсы. Істеріңізге береке берсін, рахмет👍 Әсіресе бет массажын жасаған Индира қызыма алғысым шексіз, арқа массажын жасаған Арман балама да көп рахмет, Алла разы болсын!
Kanym Turm
Бұл клиникада алған процедураларым ұнап жатыр, жаймендеп бірінші өзгерістерді көріп жатырмын, косметолог тар өте мейірімді, өз маманың иесі!
ЖИ
Жамиля Идиева
Все отлично
ГЖ
Гулнар Жакиева
Бүгін косметолог Айжұлдыз ханымның қабылдауында болдым Маған өте қатты ұнады.Керемет ақыл кеңестерін ақыл кеңестерін айтты.Жас болса да өз ісінің шебері екен.Атына заты сай тамаша тұлға.Мың алғыс білдіремін!!
Айжан Асылгали
Дианаға рахмет улкен 😘😘😘
РТ
Рая Турмагамбетова
Диагностикаға келдім.процедуралары өте жақсы.рахмет!Дильназға.
ЖУ
Жанагуль Умирзакова
Клиника да болдым, специалист Аяжан консультациясы оте манызды, кунды болды, процедура оте угадывать, жогары денгейде, клиника таза, приятно было, спасибо
BZ
Berik Zhumabaev
Жансая ханым,процедураңыз ұнады,бетім демалып,жақсы болып қалдым.Жұмысыңыздың жемісін көріңіз.
Рамазан Әлбілеков
Бари унады рахмет айгерим косметолога рахмет тагыда келемин
Ж
Жаудир
Айгерим косметологқа бүгін келдім.Процедура ұнады.Бетім күшті ағарып қалды.
РМ
Рахия Муфтакова
Я довольна, процедуры на высоте. Всем советую, сразу результат увидела.
НБ
Нургуль Бигалиева
Косметолу Диане огромное спасибо за процедуры и за информацию
GK
Gulnara Kuspanova
Клинике процветания!! Все косметологи очень внимательны и вежливы!! Хочу выразить благодарность Ангелине,Жанар, Жадре,Дильназ!Аиде! Приятно находиться и получать процедуры!! Большое спасибо!!
Аян Оразбаев
Арайлым ханымға рахмет.Косметикалық қызметтің қыр-сырын жеткілікті түсіндірді.Өз ісінің шебері екенін көрсетті.Кәсібіңе сәттілік
Азамат Туржанов
КлИникаға келдім Аяажан косметолог барлығын түсіндірді өте керемет
Айгерим косметологқа көөп рахмет😍 облуживание на высшем уровне. Сделали чистку , кожа лица освежела , хороший сервис 👍👍
КШ
К Ш
Салтанат процедураны жасады,оте жаксы,колдары жумсак.Аллах разы болсын.
КГ
К Гульзада
Очень понравилась косметология 👍 Чисто, уютно и приятная атмосфера. Косметолог аккуратная, всё объясняет и делает без боли. Результатом довольна, приду ещё 😊
АЕ
Амина Есенбаева
Саламатсызба! Бугин cocoage салонына барып,бет кутимине сапфир процедурасын жасатып едим, оте керемет унады. Айгерим косметолог рахмет, оте керемет !
ТЖ
Туганбаева ЖЖ
Cocoage клиникасына келіп жүргеніме көп болмады, барлығы ұнап жатыр. Результат👍👍 Лунараға алғысым көп, қолы жеңіл күшті жасайды процедураларды.
Алиева Айнагул
Все понравилось, продукции, обслуживание. Хотелось бы узнать отзывы которые получили курс лечения! Отдельное спасибо Ираиде!
GZ
Gulsum Zhuasova
Унады рахмет, Арайлым рекомендуюкосметологты
КО
Каламкас Отарбаева
Маган катты унады осы cocoage ен унаганы Айгерім Берікқызына ұлкен алғыс білдіремін маған уход жасап бергені үшін
Муслима Карибаева
Спасибо медицинскому центру, особенно косметологу Жансае, результат на лицо
СЖ
Сымбат Жумабек
Кокоэйдж клиникасына бардым, Аяжан есімді маман ұнады, барлығын жақсы түсіндірді
КТГ гумитау
Рекомендую Индиру. Ее руки нежные, процедуры проводит безболезненно. Милая, приятная. С хорошей энергетикой. Она прекрасно все объясняет, и грамотна в этом деле. С ней очень приятно беседовать . Молодчинка. С другими девочками тоже работала. Ничего не могу сказать . Оценка 5 только для Индиры, не салону.
МИ
Магащ Идрисов
Всем здраствуйте сегодня пришла на процедуру приняла косметолог по имени Раушан🥰 Она очень отзывчивая красивая аккуратная милая😍 Мне понравилось процедура очень профисиональна подзодит к работе спасибо большое 🤩🥰😍
АЖ
Амангуль Жубанова
Мадина косметолог қызымызға үлкен рахмет, жақсы қызмет көрсеткені үшін Дилназ қызыма рахмет, әдемілетіп жатқан жұмысы мақтанарлық, күшті керемет,емделушімен сөйлесуі өте жақсы👍👍😍😍
5 посещений
РС
Руслан Скаков
Клиникада болдым бугин, специалист Аяжан барлыгын тусиндирип берди, керемет болды ұнады
ЖС
Жазира Сабырбаева
Классное место,обслуживание на высшем уровне,особенно специалист Диана обслуживала очень хорошо,грамотная и вежливая!Очень грамотно проконсультировала,следующая консультация только к ней❤️ и вам советую только её💐
ЗМ
Зульфия Мукатаева
Клиникаға келдім Аяжан косметолог барлығын жақсы түсіндіріп берді
ЖанаГуль Балтабаевна
Ен суйкимдиде тартымды косметолог Айгерим сизге коп Рахмет 💋
ЯЗ
Я Здесь
Все понравилось персонал вежливый встретили хорошо. Ирайда прекрасная девушка мне дала рекоминдаций по уходу , сделала уход от которого я восторге. Лицо мое засияло .
ZA
Zhazira Amangali
Керемет Айгерім каметологқа көп көп рахмет барлығы ұнады
Динара Кунтуган
Сегодня была в прекрасной девушки Индиры ,все понятно и доступно объяснила и процедуры без болезненно сделаны,по больше бы таких консультантов и все девушки и женщины будут прекрасны .С праздником Наурыз 🌹🌹🌹🌺
Дарига 💜
Спасибо за процедуру 🫶
JA
Juldyz A
Рахмет процедуралар унап жатыр 👍
БМ
Бахыткуль Мустафаева
Дильназ Муратовна эстет косметолог,очень внятно объясняет,знает толк в своей работе. Мне лично было очень очень приятно с ней пообщаться. Никакого принудительства,грамотная речь. Вот теперь думаю,как бы вернуть себе красоту. Спасибо Вам всем. Удачи,Дильназ Вам в будущем !!!
Екатерина Ковтун
Это лучшее , что было в моей жизни. Кожа изменилась с одной процедуры. Я лет пять скинула массажем. Это восьмое чудо света☺️☺️☺️
ГУ
Гулмира Уразалина
Спасибо девочкам и парням за их работу . Все очень вежливые профессионалы . Хорошо обясняют . Надеюсь на результат
ДШ
Динара Ш
Прохожу процедуры.Довольна.спасибо.С праздником !