O’KEREI
Учебный центр
«1 + 1 = 3»: 1-е направление по гранту, 2-е — платно, 3-е — в подарок*
*1.08.24–1.03.25, подробности по т. +7-705-701-56-55.
Позвонить
ГА
Гулдана Аязбаева
O’KEREI оқу орталығының ұжымына және Бейнелеу өнері мұғалімі Дана Саматқызына алғысым шексіз. Балалармен тіл табысып, олармен жұмыс жасау шеберлігі үшін рахмет! Жұмыста табыс, шығармашылық шабыт тілеймін. Өркендеп, өсе беріңіздер!
Абил Гулзира
Дана апайға үлкен рақмет!Қызым суретті әдемі салуды үйреніп, үйірмеге қызығып қалмай барады.Дана апайға шығармашылық табыс тілеймін!
АУ
Айнагул Утегенова
учебный центр o’kerei Филиал Акимжанова учитель ИЗО Орынғали Дана Саматовна Хочу по благодарить учебный центр О'Керей,мои дету уже много лет занимаются там и у них хороший результат.очень удобно что всё в одном месте-английский язык,математика,хореография,актёрское мастерство ,вокал,изо.благодарю всех учителей.младший сынок ходит на изо уже да года и ему нравится рисовать,больше спасибо Дана Орынгали кызы за ваш труд !Я рекомендую центр О 'керей!
VR
Vanyia Raimova
Орынғали Дана Саматовна ұстазымызға алғысымыз шексіз.. Еңбегіңізге табыс тілеймін.. Қызым суретке барғалы, сурет салудың қыр-сырын үйреніп алды.. О kerei ұжымына рахмеет..
Ш
Шынаргуль
Дочка ходит на ИЗО уже 2 года,у нас учитель Орынгали Дана Саматовна очень хороший учитель,дочке очень нравится.
ЭА
Элмира Алкуаныш
O’kerei оқу орталығының ұжымына және сурет жетекшісі Дана Саматқызына көрсеткен қамқорлықтарыңыз бен сапалы білім үшін алғыс айтамыз. Сіздердің еңбектеріңіз баламыздың білімге деген қызығушылығын арттырып, шығармашылығын дамытты.👍🏻👍🏻👍🏻👏🏻
Нурсулу Сарсенова
Қызым ИЗОға барып жүр қызыма өте қатты ұнайды біздің апайымыз өте Керемет жан жақты творческий Орынғали Дана Саматовна сізге шын жүректен алғысым шексіз жұмысыңыз әркез жемісті болсын үлкен жетістіктерге жете беріңіз благодарю
Alfiya Ahmetova
Мы занимались ИЗО у Орынгали Даны Саматовной учитель от бога, чуткая внимательная всегда приветливая) доча до сих пор скучает, обязательно продолжим обучение, как закончим подготовку к школе🫶
Aiymgul Aliturlieva
Очень хороший хожу уже 2 года намного улучшился английский но хотелось бы немного больше пространства а так очень хороший правда учителя немного строговатые
Dana Bekbolat
Бесплатно За меня государство платит
ДИ
Динара Исмаилова
Хотели записать ребенка на английский язык. Так и не дождались ответа.
en
erkanat nurlybai
Лезгинка барма ышында
AT
Aqsamal Temirkyzy
Өте жақсы учебный центр бізге ұнады 👍🏻👍🏻👍🏻
MT
Marzhan Talgatovna
Өте керемет оқу орталығы.Казіргі заман талабына сай,балаларға қолайлы жағдайлар жасалған,апайларының сөйлеу мәнері,сабақ беруі,білім деңгейі өте жоғары.Көптеген ата-аналарға,көп балалы отбасыларға керемет жеңілдіктер қарастырылған. Балаларымыздың бәрі осы оқу орталығына қатысып,керемет нәтижеге жетуде.”Oxford “ орталығына алғысымыз шексіз.Жаннұр Амирхановна бастаған ұжымға табыс тілеймін.Білім алушы оқушыларыңыз көп болсын.
Erkezhan Kadirbaeva
Очень хороший центр.
TT
Turaly Tolganai
Өте жақсы центр. Іші таза, қызметкерлері жақсы қызмет көрсете біледі. Адаммен жақсы тіл табыса алады. Білімі де өте жоғары, қаладағы топ центрлерге кіргізуге болады!!!!
УА
Улжалгас Аймурзаева
Очень хороший центр
ЖА
Жаналтын Аймурзаева
Отвела племянника в этот учебный центр, преподаватели очень хорошие, он очень доволен. Спасибо вам
Saida Polukhina サイダ
Любимый учебный центр
ЖК
Жансая Кадырбаева
любимый учебный центр❤️❤️
ША
Шахсанем Ахметова
Өте керемет оқу орталығы, білім беру сапасы жоғары деңгейде Жансая апай өте тамаша сауатты маман 🩷 администратор Жангүлім ата-ана менен жұмыс жасауы өте тамаша карапайым және сыпайы 10/10
Aruzhan Yerakhova
Өте жақсы білім орталығы😍👍🏻👍🏻
Gulzira Nurlybekkyzy
Барлығы заманауй үлгіде, сабақ беруі де сатылы түрде оңай алып кетуге үлкен көмегі тиді. Жұмысшылары да кішкене оқушылардан үлкен кісіге дейін сыпайы , нақты жауап беруге тырысады. Самые лучшие 🤍
DA
Dana A
Самый лучший центр! Лучшие преподаватели здесь Светлана Имовна и Жансая Талгатовна очень классные апайки🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
A
Alta
Жұмыс жасауы ұнады Керемет.Жарацсыздар.Тек қана алға
AQ
Aqbota Quanyshbai
Жақсы оқу орталығы мұғалімдері ашық жарқын білімді👍❤️
azzhtxz Kkk
Очень хорошо обучают. Учителя добрые и отзывчивые. Мне все нравятся
aktii💞 ..
Все нравится
Анэль Тулегенова
Крутой! Чёткая подача материала, максимум практики и отзывчивые преподаватели. Всё по делу, без лишней воды. Отличная организация и удобный график. Рекомендую!
Медина Санатова
The best center.The best teacher is Miss Zhansaya.I have learned a lot there .
Arnur 🏐🌹
лучшие учителя,понимающиее,своя форма и книжки,группы хорошо что пришёл стал моим 2 домом!❤️
ЖТ
Жармахан Туралы
Мен осы оқу орталығына келіп, білім алу өте қуаныштымын! Мұғалімдер өте кәсіби және сабырлы, әр сабақ түсінікті әрі қызықты өтеді. Орталықтың атмосферасы өте жайлы, барлық қажетті құралдармен жабдықталған. Әрбір студенттің сұрақтарына жауап беріп, жеке көзқарасқа көңіл бөледі. Сонымен қатар, оқу процесі өте тиімді және нәтижелі болды. Көптеген жаңа дағдыларды меңгеріп, өзіме деген сенімділігім артты. Бұл орталықты барлық білім алушыларға ұсынар едім
Калыбек Бекбаганбетов
Лучно-Стрелковый Клуб "Адырна"(Стрельба из лука) благодарит руководство Оксфорд и вожатых, за плодотворное сотрудничество и их трудрую работу с детьми! Вы мододцы! Рекомендуем!
AB
Aigul Bissembaeva
Ваш центр Оксфорд наш самый любимый центр!Вы учите детей не сдаваться и не стесняться на больший сценах где на тебя смотрит сотни людей,мы всегда выбираем именно Оксфорд!
ГА
Гульдана Абиева
Все нравится
Валентина Отставнова
Английский язык.
pP
play Pop
Очень удобно расположен..учебныйй центр мне очеень нравиться,хожим третий год!
ZT
Zhanna T
Добрый день! Дочка с удовольствием ходит на актерское мастерство (Уже выиграли сертификат). Сын ходит на английский язык. Всем советую. Отличные преподаватели.
Аи
Адлет и Саят
Мұғалімдері жиі ауысады, бірақ жақсы мұғалімдер, балалар өздері қызығады, Оксфордқа барғысы келеді, қазір 2 балам оқып жатыр.
Rose Park
Очень хороший учебный центр. Преподаватели — знатоки своего дела! Филиал чистый, уютный. Есть все необходимое для получения знаний. Спасибо администратору за отзывчивость и любовь к своей работе!
Арай Кереева
лучшии учебный центр, расположение, здание, персонал на высшем уровне