Jag`alau

Минимаркет
Магазин, где удобно покупать каждый день!
ЖZ
Жулдыз Zhuldyz5 отзывов
Жақсы дүкен негізі. Бірақ кассир, сатушылары кішкене дөрекілеу. Бір күні сатып алған нәрсемді ұмытып кетіппін. Үйге келген соң таппай, барсам өзіңіздің кінәңіз деп шығарып салды. Енді камера қарайық десем, камераға доступ жоқ дейді. Қайта қайта айттым камера қарап беріңізші деп, басқа біреу салып алған шығар деп дес бермейді. Мүмкін өздері қайтадан витринаға апарып қойған шығар. Еще бір күні алған затыма обмен жасайын десем, возврат үшін 3% ұстап қаламыз дейді. Мен не только возврат и обмен жасайын деп тұрмын, үстіне ақша қосып басқасын алайын деп, тыңдамайды. Басқа ешқандай дүкеннен көрмедім возвратқа налог ұстағанын клиенттен. Еще коляскамен кіретін пандусының түрі анау, айтсаң бары сол, коляскамен келіп қыдыратын жер емес болмаса басқа дүкенге бар дейді ғой. Ешкім қыдыруға бармайды дүкенге, продукты алу үшін барады.
Abugusman_2009@mail.ru Ser2 отзыва
6 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер 😉 Рады стараться.
Диляра Артуркызы12 отзывов
6 ноября 2025, официальный ответ
Благодарим вас за высокую оценку, успехов вам!
Айболат Нурышев2 отзыва
22 июня 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге рахмет 🤗 Сіздерді тағы да күтеміз!
Айганым Шуакова3 отзыва
22 июня 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, Айганым! Жоғары бағаңыз үшін рахмет. Біз сіздер үшін жұмыс істеуге қуаныштымыз🌸
BB
Balzhan Bazarbaeva3 отзыва
6 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе. Біздің жұмысымыз туралы жылы сөздеріңіз үшін рахмет! Сізді қайтадан көруге қуаныштымыз 😉
Назерке Кайрошова5 отзывов
17 июня 2025, официальный ответ
Пікіріңізге көп рахмет!!! Біздің жұмысымызды бағалағаныңызға ризамыз!!!
Сезим Алибекова1 отзыв
22 июня 2025, официальный ответ
Спасибо вам за ваш отзыв и оценку, ждём вас к нам за новыми покупками 🙏🏼
Aktoty Abdizhalelova1 отзыв
6 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв и оценку 🙏👌 Нам очень приятно.
Алтынбек Шалтаев5 отзывов
Beibit Khamza2 отзыва
19 декабря 2024, официальный ответ
Beibit, здравствуйте. Спасибо вам, что уделили время и написали отзыв! Мы рады, что вам всё понравилось!
Анара Абитова19 отзывов
19 декабря 2024, официальный ответ
Добрый день. Большое спасибо 😉 Приходите к нам ещё, всегда рады.
константин ким1 отзыв
19 декабря 2024, официальный ответ
Константин, добрый день! Большое спасибо за такой приятный отзыв, ждём вас снова ❤
talgat kaibaldiev1 отзыв
Добрый день! Благодарим вас за отзыв и оценку. Всегда вам рады 😉
ЯГ
Я Г7 отзывов
6 ноября 2025, официальный ответ
Добрый день, большое спасибо, что выбрали нас, всегда рады помочь 🤝
Карлыгаш Нурмакова1 отзыв
6 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Карлыгаш, спасибо вам, что оценили 🤗 Мы стараемся!