Күн сәулесі

Академическая школа здоровья
27 оценок
Аппаратное очищение кишечника, лечение пиявками, хиджама
РекламаТОО Фирма Күн сәулесіааа
ТОО Фирма Күн сәулесі
27 оценок
HZ
Hamit Zhusipov1 отзыв
Құрметті Күн сәулесі емханасының дәрігерлеріне алғысымды айта отырып, замандастарыма айтарым ДДСҰ хаттамасымен емдейтін емханадан гөрі, емді аурудың пайда болу салдарынан бастап емдейтін осы емхананың қызметіне жүгінуге кеңес беремін. Мен 2011 жылы осы емханадан асқазан мен бауырды тазартып Стрельникованың демді ішке жұту жаттығуымен ем алған болатынмын. Енді 61 жасқа келгенде осы емханаға қайта келдім.Менің қан қысымым жоғары, бауырымды май баса бастап, шекер деңгейі 6.5 шегіне жетіп, гемоглабин 159 болып, көңіл күй тек жата бер, жата бер дейтін жағдайда болдым. Осы емханада бірінші денедегі паразиттер мен глисталарды өлтіретін импульсты екі аппараттан ем алған күннен бастап көңіл күй жақсарды. Сүлік алу емінің шарапаты бір бөлек әңгіме. Сүлікті бауыр, кіндік, қуық, қарақұс, құлақ арты,бел, құйымшақ, самай,бас тас төбе, қалқанша без, қуық асты безене алдым. Одан бөлек шөп дәрілер асқазандағы құрттарды, кремний, қалампыр және ақазаннан күйікті(изжога) кетіретін, яғни тұла бойды толық құрттан, паразиттерден тазартанын ем алдым. Қазір қайта туғандай күй кешудемін. Қызметтеріңізде шексіз алғысымды білдіремін.
Sz
Sara zhan1 отзыв
Күн Сәулесі апараттық ішек құрылысын тазалау мен,білікті дәрігері Күнжетай Абдисаламовнамен бұрыннан бері таныспын.Мен жүкті бола алмай жүрген кезімде,ішпеген дәрі дәрімегім,ешқандай нәтижесі болмай бармаған жерім қалмаған еді.Бір күні осы Күн Сәулесі туралы естіп Күнжетай апаға келіп,толықтай ішек жолдарын тазалау мен қоса,кейін толықтай сүлік салдырып ем алған едім.Содан керемет нәтижелер көре бастадым,безеуден көз ашпайтын бетім тазарып,асқазаным ауырғаны қойып, өт жолым тазарып ең бастысы Бірінші Алланың қалауымен кейін Алла себепші қылған сүлік салғанның арқасында көп ұзамай, көптен күткен қуанышқа кенеліп жүкті болдым.Аллаға шүкір осындай білікті дәрігерлерге жолықтырғанына.Қазірде отбасымызбен,Анам барлығымыз барып ем қабылдап тұрамыз.Күнжетай дәрігерге сол Күн сәулесінің басқада білікті дәрігерлеріне алғыс айтамын.
zhanymsol 🤍1 отзыв
Я уже много лет являюсь клиентом вашего оздоровительного центра и всегда была очень довольна качеством услуг. Работают опытные врачи, которые проходили курсы в России. Опыт работы-19лет. * В течение многих лет я получаю в центре различные процедуры, такие как гирудотерапия, хиджама, анализы и фитобочка. * Моими любимыми процедурами являются гирудотерапия и хиджама, которые, как я считаю, значительно улучшили мое общее самочувствие. * За эти годы я заметила, что центр постоянно совершенствуется, предлагая новые услуги и улучшая оборудование. * Персонал центра высококвалифицирован и всегда рад помочь подобрать процедуры, которые наилучшим образом подойдут именно мне. * Я чувствую себя в этом центре как дома, и персонал всегда относится ко мне с теплотой и заботой. * Я бы рекомендовала этот центр всем, кто ищет комплексный подход к оздоровлению в спокойной и гостеприимной атмосфере. * Я уверена, что каждый найдет в этом центре процедуры, которые помогут ему улучшить свое здоровье и самочувствие. * Вы можете узнать больше о центре на его веб-сайте или по телефону. Я буду продолжать посещать ваш оздоровительный центр в течение многих лет и с радостью буду рекомендовать его другим. Спасибо за все, что вы делаете!
🍪
Мы используем cookies подробнее