Ак желен
Банкетный ресторан
асылбек сарсенбаев
В восторге
Ресторан чистый и приятный. Кыз узату прошел на высшем уровне. Спасибо персоналу, огромное спасибо.
ДҚ
Данагүл Қоянбаева
В восторге
Очень красивый у уютный ресторан
rabiya kanatova
дизайны күшті
AF
Alisher Frunze
Было средне
Грязная посуда, стулья сальные, дастарханы грязные,
Камшат Адамбаева
В восторге
Была на поминках. Обычно в таких местах аппетита нет, но после прочтения молитвы имамом ради приличия решила попробовать баурсаки — и была приятно удивлена! Таких вкусных баурсаков, честно, никогда в жизни не ела. Потом попробовала и другие блюда — казалось бы, обычный мясной салат (оливье), но и он был очень вкусным. В общем, что бы я ни попробовала — всё было просто супер! Огромный респект повару. Единственный минус — салфеток ставят очень мало, приходилось постоянно просить официантов, а они приносили по 2–3 штуки. А так — кухня отличная! 👏
Мадина Мухтарова
В восторге
Вчера провили мероприятия в малом зале,прекрасный ресторан, ремонт шикарный, приятная атмосфера, вкусная и богатая кухня. Порции большие Администратор Жанар приветливая, персонал вежливый. Обслуживание было на высшем уровне.
Светлана Аманкосова
В восторге
Красивый ресторан.😍Локация удобная.☺️Обслуживание 👍🏼 Еда вкусная,🥗🥐🍖🍗всё чисто опрятно.Уютный ресторан.Админ 💜🪻 Рекомендую!!!
СА
Сансызбай Акжан
Апхахха
Асель Агитаева
В восторге
Ак Желен мейрамханасында 11.12.2025 қыз ұзату тойын өткіздік, администратордың, официанттардың қызметі, тамақтары, мейрамхана ішкі көрінісі, барлығы ұнады. Рахмет,Алла разы болсын!
ГА
Гульсая Аймуханова
В восторге
Ресторанның іші әдемі, той керемет өтті! Официанттардың қызмет көрсетуі жақсы! Барлығы ұнады👍🏻👍🏻
Абзал Жаксылыков
Келдім
Бану Куандыкова
В восторге
19.09.2025ж. Үйлену той жасадық қайнымның. Жұрттың бәрі ресторан тамақтары қандай күшті деп мақтап. Сол себепті рахметімді айтамын барлық ұжымға Ақ желеңнің❤️ Басшысы Дана ханымға мың алғыс🙌🏻 сол күні администратор болған Ақнұр ханымға мың алғыс❤️ Өсіп, өркендей беріңіздер😘 270 адамға той жасадық, 1 теріс отзыв алмадық қонақтарымыздан. Барлығы да мақтап кетті, тойдан кейін да мяяя бәрі айтып жатыр. Тойдағы етті сағынып отырмын бітіп қалды сразу деп😁 главное қонақтарымыз довольный соған біз мәзбіз👍🏻❤️ официанттар бір бөлек. Қызметтері адалынан, бұлжытпай атқарып тұрды бәрі. Күліп қызмет етті гой столда отқан қонақтарға👍🏻👍🏻👍🏻 Үлкееен рахмет Ақ желеңге🙌🏻 енді кеңейе беріңіздер. 500 адамдық ресторан болып. Любой тойымызды енді көз жұмып қойып сіздерге жасауға болады👍🏻👍🏻👍🏻
Нурай Рзина
В восторге
была на свадьбе все супер мне понравилась
013 .
🔥🔥🔥
Акмарал Дарибаева
👍👍👍
Алия Куламанова
Приветливый администратор Аружан
Ануарбекова Гулмира
В восторге
Сегодня провели ас в ресторане «Aqjelen ». Всё было организовано на очень высоком уровне: столы красиво накрыты, кухня — невероятно вкусная, блюда всем гостям очень понравились. Отдельная благодарность обслуживающему персоналу и администраторам — Жанар ханым и Ақнұр ханым. Очень приветливые, внимательные, помогли с выбором меню и всё подробно подсказали. Зал выполнен в современном дизайне, атмосфера приятная и комфортная. Также хочется поблагодарить управляющего за отличную организацию. Мы и наши гости остались очень довольны. Многие даже взяли контакты ресторана — обязательно будем обращаться к вам снова! К стати с Алматы и я осталась очень довольна благодарю ❤️
БК
Балауса Каржауова
В восторге
Қызмет көрсету сапасы өте жоғары деңгейде🙌🏻Тамақтары да өте дәмді,порциялары мол.Ішінің әдемілігі бір бөлек🫶🏻Уютно Администратор Акнур және екінші апаның атын ұмытып тұрмын.Екеуіде өте сыпайы🙏🏻Алла разы болсын.Туған күнімді жоғары деңгейде өткізіп берді♥️
ZZ
Zarina Zhaimbetova
В восторге
Ресторан отменный, еда вкусная. Вчера справляла зейнет той маме в малом зале. Все было на высшем уровне, уютно, вкусно и оперативно. Ет өте дәмді және ыссылай әкелді. Обычно суыған әкеледі ғой салқындай жейсің, мында ыстықтай әкелді. Жарайсыңдар! Рахмет администрации Ақнұр!
Мадина Айтжанова
В восторге
Провели тусау кесер в малом зале, ремонт новый, современно так, все было очень вкусно, порции большие, стол был полный, все гости сказали, что вкусно, на второе взяли плов и не пожалели. Оба администратора на связи были, очень клиентоориентированные. Выражаем благодарность персоналу❤️
ЖЕ
Женискуль Елтаевна
В восторге
Спасибо большое коллективу ресторана Акжелен! Провели Банкет на высшем уровне! Администраторы Акнур и Жанна профессионалы в своем деле! Все во время, все по договоренности! Отдельно спасибо шеф повару Бейбіт, все очень веусно, салаты сочные, мясо на беш очень мягкое, на второе горячее утка нежная , все очень очень вкусно! Молодцы, не теряйте марку! Удачи вам и побольше благодарных гостей! 1.11.2025
Алмат Коспанов
В восторге
“Ақжелен” ресторанына үлкен алғыс! Ас өте дәмді, бәрі жаңа дайындалған, мәзірі де бай. Қызметкерлер өте сыпайы, ал администраторлары - Ақнұр мен Жаннаға ерекше алғыс. Атмосферасы жайлы, музыкасы тыныш. Міндетті түрде тағы келеміз! 👏
Нурлыбеккызы Назерке
Совсем не понравилось
Вчера были на тое, ужасное место. Еда не вкусная , официанты не профессиональные. Не советую , 0 обслуживание, 0 кухня
HH
Hzangul Hzumabergenovna
В восторге
Кеше тойымыз болды, керемет ас мәзірі, тойымды мөлшерде, ішінің дизайыны, безендіруі де ерекше , заманауи. Бір сөзбен айтқанда өте керемет болды!!!!
АЖ
Акнур Жжжжжж
Совсем не понравилось
21.08.2025 ұзату тойда болдым.Кондер істемейді,жанып өлейін деп шаққа отырдық.Іші тарлау,меню онша емес
zhasmin .
кухня очень классная,обслуживает очень хорошо ,просто классно 😍😍
АЖ
Айжан Жумагалиева
В восторге
Той өткіздік іші өте әдемі, жайлы жер тамактары өте дәмді болды. Админстратор Аружан 👍👍👍 рахмет саган.
ЛН
Лала Нажимова
В восторге
Ұзату тойымыздың әр сәті – біз үшін баға жетпес естелік. Бұл күннің ерекше, шынайы әрі әсерлі өтуіне үлкен үлес қосқан – “Ақ желең” мейрамханасы. Ізгі көңілмен қарсы алып, шын ниетпен қызмет көрсеткен ұжымға алғысымыз шексіз! Әрбір деталь — тағамдар, безендіру, ұйымдастыру, қызмет көрсету — жоғары деңгейде болды. Әсіресе, әр сәтімізге жанашырлықпен қарап, барлығын жан-жүрегімен ұйымдастырған Аружан мен Ақнұр есімді администратор қыздарға ерекше рақмет! Олардың жауапкершілігі, ілтипаты мен кәсібилігі тойдың сәнін кіргізді. ⠀ Аспаздардың дәмді тағамдары, даяшылардың жайдары қызметі мен жалпы ұжымның ұйымшылдығы – қонақтарымыздың да, өзіміздің де көңілімізден шықты. ⠀ Осындай маңызды күннің естен кетпестей өтуіне атсалысқандарыңыз үшін көп рақмет!
OO
Oraz Orysbai
В восторге
Тема ресторан дана апа жақсы кісі
Korkem Yelemesova
В восторге
Очень красиво, официанты вежливые я в восторге💗🛐
Maksat .
В восторге
Жасмин деген официант кушты обслужка жасайды🤗
EB
Eraly Baqqul
В восторге
Старшый официант пен администраторлары маладес
ДА
Дана Абдраманова
В восторге
Керемет мейрамхана, зал кен, тағамдары дәмді
Azhar K
В восторге
Ұзату тойымыздың жарқын естелікке айналуына себепкер болған Ақ желең” мейрамханасына алғысымыз шексіз. ✨ Салтанаттың сәнін кіргізіп, қуанышымызға көркем өң берген ұжымның кәсібилігі мен жан-тәнімен атқарған еңбегі расында ерекше әсер қалдырды. 💕
арсен
кухня очень классная 😍
Вольный Сталкер
В восторге
Еда понравилась, только цезарь немного сухой и хлеб твердый в составе, а так все прекрасно))
Гульжанат Примжарова
В восторге
Әдемі,таза ресторан!официантары да жақсы,жүгіріп жүріп істейді…Аружан администраторға ерекше рахмет,ұқыпты,сыпайы.әрқашан на связи болды,күліп жүреді
AZ
Artyr Zhamiev
Очен хороший ресторан. Советую
Максат Жанбырбай
В восторге
Официанты очень хорошо работает респект!
Амир Джон
В восторге
Ресторан “Ақ Желең” — это уникальное место, где традиционная казахская кухня встречается с современными гастрономическими тенденциями. Уютная атмосфера с национальными акцентами и гостеприимный сервис создают особое впечатление. Меню включает ароматный бешбармак, казы, баурсаки и другие блюда, приготовленные по аутентичным рецептам. Идеально для семейных обедов и культурных встреч.
Айгерим Демеуова
В восторге
На недавнем мероприятии в банкетном ресторане "Ақ Желең" особую благодарность хочется выразить администратору Аружан. С самого начала она проявила высокий уровень профессионализма и заботы о наших гостях. Аружан тщательно следила за всеми деталями, начиная от планирования до самого события. Она всегда была на связи, готова ответить на вопросы и предложить полезные советы по организации. Весь вечер мы чувствовали себя под надежным контролем, благодаря ее вниманию к каждой детали.🫶
Moldir Amangalieva 💕
В восторге
Қайырлы күн .Бұл ресторан лично мне ұнады .Офицанттарының жұмыстары ұқыптылығы 👍🏻👍🏻.Ресторан таза әрі үлкендеудеу екен .Администратор қыз 😍.Бәрін екжей текжеймен түсіндіріп берді рахмет оған 🥰
EN
E N
В восторге
Керемет ресторан👍🏻 администратор Аружан барин жаксы тусиндирип берди😍
amankeldivva_n .
AZ
Anelya Zakhanova
кушты прям🥰🥰🥰
Zhakay Zhadrassyn
Понравилось
С Акустикой плохо очень. Неудобный заезд.Еда и обслуживание норма.
Алмат Досмаганбетов
Понравилось
Отличная место для свадьбы