Асыл-Ай
nargiz .
👍👍👍
ГА
Гульсезим Анишова
2022 де ұзатуымда Асыл айдың қыздарын жалдағанмын. Қыздардың шығатын киімін, өлеңін таңдағанмын. Бірақ тойда онша емес көйлекпен билеп, билерін де ауыстырып тастаған. Сыңсуда да мен таңдаған емес басқа өлең айтты
Азамат Кургамбаев
Советую услуги ивент агентство Асыл-Ай. Лучшие шоумены, тамада. Фото-видео съёмки. Проводят шоу балет, юбилей итд
EL
Ekt Lebedeva
Шикарные стильные национальные костюмы, брала в аренду на парня и девушку. Буду ещё к ним обращаться