Чистый дом
Клининговая компания
Доставка и вывоз бесплатно! Скидка на самовывоз!
01.10.2025-31.03.2026 подробности по номеру +77785500650
Службы
N
Naziko
Здравствуйте, я бы и одну звезду не поставила этой компании. Посмотрите во что они превратили ковер который привезли после стирки. Моя ошибка в том, что не проверила при курьере, но даже если бы обнаружила ущерб при нем, они нагло присылают голосовое, что возможно я его таким им сдала, что они теперь не знают кто стирал и не с кого спросить, что им все равно, даже если я привезу и оставлю у них этот ковер и т.д. и так нагло отказываются в разбирательстве, представляете какая безответственная и наглая администрация там. Вообще не советую им сдавать свои ковры. Благо, что мой ковер был не новый , иначе я бы им также волосы повыдергивала, чтобы они соответствовали результатам своей работы.
Нурсулу Сатыбалдиева
Жақсы жуады
ТМ
Турсинай Медебаева
Қызмет көрсету сапасы өте жақсы, кілемдер тап таза, еш мін болмады. Рақмет. Сіздерге де кілем жууға кеңес беремін
Ан Кой
Айнагүл, саған үлкен рахмет айтқым келеді 🌹 Кілемдерімді сендерге сеніп тапсырып жүргеніме 13 жылдай болыпты, осы уақыттың ішінде бір рет те көңілім қалған емес. Әрдайым кілемдерім дүкеннен жаңа алғандай тап-таза, жарқырап шығады. Өз ісіңді шын ниетпен, жауапкершілікпен істейсің, сонысы бірден көрініп тұрады. Осындай адал еңбегіңе, ұқыптылығыңа ризамын. Сіздерге адалмын, басқа жерді іздегім де келмейді. Ісіңе береке, еңбегіңе табыс тілеймін. Осындай сапаны ұстап жүргенің үшін үлкен алғыс
РК
Роза Кульназарова
Ковёр был новый, дорогой, решила обратиться , как я думала, в лучшую компанию «Чистый Дом», но увы ковёр был испорчен…. Я так и не поняла, как можно было так испортить ковёр: местами краски поблёкли и на ковре появились потёртости, либо химия у них такая, либо температура воды, но в общем, ковёр испортили!!! Не рекомендую эту компанию, если не хотите испортить свои ковры!!!
Казбек Кенжеш
Керемет жуады. Исі после мойка дерзко
ВЛ
Виктория Ли
Пользуемся услугами *Чистый дом* 3 год... Всегда чисто, вовремя и в срок!!! Отличная команда профессионалов!!!
КЖ
Кумискул Жусипбекова
Чистый дом компаниясына көп рахмет! Мен постоянно жудырамын кілемдерімді. Таза жуады және уақытылы алып кетіп уақытылы әкеледі. Жұмыстарыңыз алға жүре берсін.
ДЖ
Динара Ж
Отличный сервис, доступные цены. Спасибо большое 🌺🌺🌺 будем постоянными клиентами
Анна Гавриш
Пользуюсь услугами этой компании уже лет 5,как физ лицо и как юр лицо.Очень довольна качеством работы💯.Спасибо что вы есть💥💥💥💥💥
Гульжазира Каратлеева
Саламатсызба тұрақты кленттеріңіз болам барлык жасалаған жұмыстарыңыз ұнайты таза ұқыпты тиянақты біздің таңдауымыз чистый дом👍👍👍
Алдиярова Бота
Обращаемся в эту компанию для стирки ковров — на постоянной основе Ковры забирают и привозят вовремя, всё аккуратно упаковывают. После стирки ковры чистые свежие без посторонних запахов всем советую👍
Айна Раева
Неше жылдан бері тек осы ,компанияны таңдаймын!!!!Өте сапалы,таза,уақытында өз жұмыстарын орындайды!! Рахмет!!
ГУ
Гульмира Урдабаева
Очень чисто стирают ковры как новые .не первый год обращаемся .Только Чистый дом.
NA
Nurshat Auyezkhanova
2-3 жылдан бері қызметтерін қолданып келеміз, жұмыстарын өте жақсы жасайды. Жұмыстарыңызға береке тілейміз! Рахмет!
Айлин Кенбаева
Уже много лет пользуемся услугами по чистке наших светлых ковров данной компании. Всегда все вовремя, есть периодически акции, удобно, проверенно. Чистый дом, Спасибо, что вы есть!
ЖЖ
Жазира Жетписбаева
Керемет жуады👍👏👏👏👏
Жандос Мерекеевич
Все чисто аккуратно спасибо
ЖА
Жасулан Алдабергенов
Сделали заказ, в тот же день забрали. Отлично почистили, спасибо. Будем рекомендовать
ЖШ
Жанибек Шымбаев
кілемді сідік сасытып алып келді, өкініп қалдық жудырғанымызға
Гүлсезім Досжан
Өте сапалы жуады! рақмет!!! 👍
не
нурмат еламанов
Постоянный клиентпіз,көптеген жылдар бойы осы чистый домға кілем жуғызатынбыз.Бағасына сай сапалы қылып жуып тазалап береді😍🔥
Настя Куртева
Спасибо большое за чистый ковёр! Вовремя забрали, вовремя привезли! Ребята очень вежливые! Не первый раз обращаюсь в вашу компанию, довольна результатом. Продолжайте радовать своим сервисом и качеством!
а 75
Кілемдерімді тек осы компанияға ғана сеніп тапсыра аламын. Керемет, тап-таза етіп жуады. Дер кезінле алып кетеді, айтқан уақытында әкеп береді. Компания ұжымына мың алғыс айтамын.
NK
Nurai Kasenovna
Коп Рахмет осы ұжымға ,алғысымыз шексіз, жауапкершілігі мол адамдар! Еңбектеріңнен берекет табыңдар!!!
Ерназ Бекбасов
Делают качественно быстро и отличный сервис
ШК
Шолпан Курмангазина
Здравствуйте! Вот я уже , если не ошибаюсь больше 5 лет ваш клиент! Заказ принимают сразу, отвечают быстро! Сами забирают, сами привозят быстро и качественно стирают! Я ставлю пять звезды за качество, вежливость и сроки доставки, вообщем за отличный сервис👍👍👍
ЗШ
Земфира Шавкилова
как я рада,что нашла вас и теперь вот уже 5лет пользуюсь только вашей услугой по коврам,классно всегда доброжелательно и позитивно отвечает девушка,а потом сами быстро забирают, и привозят чистые коврики💖🫂процветания)
Акмарал Дильманова
Кілемдерді достойно жуатын ең керемет жер десем болады. Осыған дейін көп жерлерге тапсырып жүрдім, ұнамады ешқайсысы, ал ЧИСТЫЙ ДОМ ға бір жудырып өмір бойы клиент болуға дайынмын😍. Кілемдерім аппақ, тапалып жатқан кілемнің ворстарын үлпілдетіп әкеліп береді ғо, пятна жоқ. Уақытында әкеліп береді еще. Рахмет көп-көп еңбектеріңізге😘
Гулнур Комекбаева
Огромное спасибо за качественную работу! Сдавала два ковра — один светлый, другой с длинным ворсом. После чистки оба выглядят как новые: яркие, без пятен и постороннего запаха. Особенно порадовало, что вернули ковры точно в срок и даже помогли с заносом. Сервис на высшем уровне, персонал вежливый и профессиональный. Теперь только к вам! Рекомендую всем, кто хочет по-настоящему чистый и свежий ковер!🙌🏻🙌🏻🤍🤍
LE
Laura Emutbai
Чистый дом как всегда тап таза қылып жуып береді , жыл сайын жудыртып тұрамыз 👍🏻😍 сенімді , тұрақты👍🏻
ЖШ
Жанар Шолтабаева
Рахмет коп-коп!!! Тазартып жуып бергендеринизге! Жумыстарыныздын жемисин кориниздер!
П
Перизат
10 жылдай болды кілемдерімді тек Чистый домға сенім тапсырамын. Хабарласқан күні алып кетіп 2-3кун ішінде ноп-новый кілемдей әкеліп береді. Жұмыстарын на совесть жасайтын компания. Рахмет коп коп сіздерге
БЕ
Балкия Есенжулова
Всегда заказываем чистку Ковров у них. Года два точно. Отличное качество чистки 👍👍👍👍
ЖС
Жанар Сембаева
Саламатсызба! Чистый дом клининг компаниясы өзіме қатты ұнайды, 4жыл болды осы компанияға кілемдерімді сеніп, тапсырамын.Тез алып кетеді хабарласқан күні және 2-3 күн ішінде тап-таза қылып жуып әкеліп береді.
Мирамгуль Айтен
Каждый год сдаю ковры на стирку Очень довольна 🔥🔥🔥🔥
ГО
Гульмира Оразымбетова
Саламатсыз ба, кілемдерімді алдым өте керемет, тап-таза, как всегда👍. Табысыңыз мол болсын, Әр істе де жол болсын! Қаншама чистка ковров бар, бірақ неше жылдан бері, мен тек сіздерге сеніп тапсырамын. Кәсіптеріңіздің берекесін берсін🙏👍
Аида Нысанова
Өте керемет кілемдерім жаркырап келді
Айгуль Айтпаева
Саламатсыздарма мен 10 жылдан бери осы компанияга беремин адеми таза жуады разымыз Рахмет сиздерге..
Акмарал Бахина
Саламатсыздар ма Ковер тап таза,аппак болган керемет.Тез алып кетип тез акелди.Рахмет касиптерин берекесин берсин
Гулзира Кенжебаева
Кілемдерім мен көрпелерім өте таза жуылған.Уақытылы алып кетіп,уақытылы әкелді.Чистый дом ұжымына рахмет.
FS
Fariza Smadiarovna
Кілемдерді тез әрі жылдам жеткізеді. Тап таза жуады рахмет көп көп көңілімнен жие шығады❤️❤️❤️
Татьяна Лащенова
ЧИСТЫЙ ДОМ 🤩Название говорит само за себя 🧚♂️Огромное спасибо, все просто здорово, почистили отлично. Не ожидала такого эффекта от моего старого ковра. Краски вновь ожили, ворс плотный, химического запаха нет.Теперь только к Вам буду отдавать в чистку. Спасибо огромное !!!Вы вернули жизнь моему ковру 🔥💖
G
Gulnar
Отлично стирают👍
РС
Резида Ситкалиева
Услугами вашей компании пользуемся уже очень давно . Все процессы отлажены : быстро забирают , через 2-3 дня возвращают чистыми , всегда созваниваются и предупреждают о приезде . Это очень удобно , не надо сидеть и целый день ждать . Ковры чистые и пушистые , работники вежливые и опрятные . Спасибо вашей компании за комфорт и чистоту .
MK
Medina Kairat
Осы компаниянын услуга сын пайдаланамын кушти тап таза кылып жуып толык кептирип акеледи. Оте керемет ари тез!
НГ
Нысаинова Гульдана
Соңғы екі жылда осы ,,чистый дом’’ ға тоқталдым,таза жән иісі де керемет👍істеріңізге Алла берекет берсін🙏тұрақты клиенттеріңіз көп болсын.
EZ
Eset Zhalmukhanov
Спасибо большое!! Воспользовались пару раз очень понравилось,всем довольны👍
ЖО
Жанат Орынбасарқызы
Өте жақсы жуады…😍Постоянно жудыртамыз ауыл кілемдерін, қаланың кілемдерін😅тап таза қылып алып келеді😍😍😍
MA
Makpal Ashikbaeva
Чистый дом ұжымына рахметім шексіз, он жылдай болып қалды , тек сіздерге сенеміз, сіздерге жудырамыз, тап таза қылып , уақытылы әкеліп береді. Еңбектерің жемісті болсын!