Izmir kebab
zakaleek 🫶🏻
Ужас.
GS
Guldana Sabyr
Чикендери жаксы бирак суши жасай алмайды дым (куриштери дурс емес езилип кеткен балыктарнын не тузы не дами жок
ЖТ
Жанна Такенова
Бізге негізі Измирдің чикендері бұрыннан ұнайтын тұрақты клиентпіз.Бірақ бүгін чикенге заказ бергенбіз көңілімізден шықпады өте кішкентай,тойымсыз болды.Ақшасын төлеп отырғасын бағасына сай дұрыстап жасау керек.Клиенттерді жоғалтып алмас үшін!Ескеріңіздер!!!
Аигуль Сарсен
Бірнеше жылдар бойы тек осы жерден чикен жейміз, туысқандарымада ұнайды, комбо 14чикен Фри коласымен қымбат емес, чикендер үлкен, сочный, дәмді, бүгін құрбыма заказбен үйге алдық, уақытылы дайын болды, рақмет 👍👍👍🤝🤝🤝
Golym
Лучшая донерная которую я знаю, очень вкусные донеры хожу туда на протяжении 5-7 лет донеры очень вкусные и становятся все лучше и лучше, советую
Гуля Калденова
Сіздің донер актобе ішінде №1 ғо, дәмі керемет,жегің келе бередіғой🥰😋 Рахмет көп көп 🙌🏻
Саяхатшы Arsen
Сегодня заходили поесть чикен — всё было очень вкусно. Чикен сочный, хрустящий, не сухой. Порции хорошие, приготовили быстро. Атмосфера приятная, можно спокойно посидеть. Обязательно придём ещё, рекомендую
Dake .
Май слишком көп ішінде шекер бар сияқты
Dompi i
майы сыртқа ағып жатыр жеуге келмиді 👎🏻
Ержан Маканов
Дамди чикен жаксы сервис
NZ
Nuradil Zhanibekov
Teeemaaaa dami
Нариман Куанткан
Өте керемет тағамдары дәмді қызыметі де ұнады😍 келуге кеңес берем 👍🏻
EG
Erasyl Gabdulaglan
Өте дәмді
Баха .
Очень вкусный донер: мясо сочное, соусы отлично подобраны, всё свежее. Порции большие, наедаешься. Обслуживание быстрое, без долгого ожидания. Рекомендую 👍
Нурдана Нурболова
Чикендеры тема 😋😋😋 Кассир Нурбакыт 🔥🔥
ZS
Zhangul Serikzhan
Вообще ужасно! волос нашла в донере, больше никогда не приду, стыдно просто!
ШЖ
Шегенбай Жеткергенов
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
SK
Saianbek Kaldybek
Нашар сапасы 50 минут кутим 1 донер при этом адам жок ішинде лас іші мега деген донерлері стандарт не стойт келуге 👎👎👎👎
Дильназ Нурланкызы
Өте дәмді тағамдар тек осы жерден заказ береміз топ топ топ😍😍😍
Аккербез Кульжабаева
Вообще құртылып кеткен ужаас,жеуге мүмкін емес ішіне қант қосып қойғандайй,вообще не советую ппц вообще келмея қойн
𝐬’
Не оч вообще 40-50 минут оттык комбо берсек биресе фри жок диды биресе кола жок диды
Жанагул Панабек
Супер пупеееррр😍 чикен темааа
Нурай Кенжебаева
Очень вкусно
saee 🤍
Я осталась довольна обслуживанием❤️Гулдана — вежливая и приветливая кассирша, быстро и аккуратно принимает заказы, всегда доброжелательна к клиентам🥰✨Спасибо за отличное обслуживание!❤️
BB
Bota Bota
Керемет жер тек осы жерден заказ беремиз
АҚ
Алтынай Қуанышқызы
Измир кебаб өте күшті🤭 Заказдарды тез қабылдайды, тез дайын болады👍 Кассирша Гүлдана вообщее топ топ🫂❤️
GA
Gulfarida Adilhanova
Көбіне Измирден барып тамақтанамын, поварлары жақсы жасайды , персоналыда жақсы жұмыс жасайды, онлайн заказ бергенде де тез қабылдайды заказды , және кассирша Гүлдана өте күшті🥰
Torekeldi Alpysbai
Зор зор
Ақжүніс Аманова
Әр кезде дәмді тамақтары күшті қызмет көрсету моощ😍Гүлдана ващее супееер такая прятнааяя всегдааа
turgalievа .
NN
NR N
Жақсы жер Қателікпен жұмыс жасау керек текк Сервисты көтеру қажет
Ayazhan Shamuratova
Өте дәмді.Әрқашан осындан аламын.
Нұркен Керейт
👌👌👌
SO
Sabina Omirzakova
Қызмет көрсетуі жақсы 🙂
АЖ
Аида Жадрасынова
Мне очень нравится кушать донер,я постоянная клиентка😋
БМ
Бекарыс Маханбатжан
Чикеннің дәмі бизнееес
Asylan _
Чикен пицца дәмдері бөлек ерекше жеп көріндер тема👍🏻
Nurs Alq
Донер, чикен бәрі тема, дәмі ерекше 🔥
Айым Найзабек
Всегда покупаю донеры в Измир, оперативный ответ в Ватсапе когда хочу самовывоз, вежливый обслуживающий персонал при заказе оффлайн. Всегда вкусно
Актылеу Тажмурат
Битош Ержан аға Бөлексіңдер✊🏻✊🏻✊🏻
NQ
Nurfat Qoszhanov
Нұрбақытқа поворлары лучший 👍
T1muro.vvv 010
Бугн жеп едм тамак кушты шкты поварлар мощный
Alihan Zhusipnazar
Отлично место, и всем советую,
Eset Ondasyn
Нұрбақыт зор
Қазір іште сервис бұрыннан жақсырақ.
Sanjik .
Тағамдары өте дәмді!!! Керемет🔥👍