Azia_foods
Кафе быстрого питания
ЖЯ
Жанмурат Янышулы
День и ночь пицца заказ кабылдап 55минутта пеперони жеп кайттым точно плюстемінба
KE
Koshieva Erkenaz
Нурбол мын алғыс😍
Нурхан Салменов
Заказды бален сағат күтіп арең алдық. Ито соның өзінде ауыстырып салп жіберген
КА
Каусар Аленқызы
Ұзақ дайындалады 42 мин өтті әлі заказ жоқ
alisshkk !!
являюсь постоянником, когда не прихожу всегда встречают улыбкой и провожают что официанты, что кассир:) еда вкусная, подача, порции всё отлично!
AД
Aikorkem Д
Өте нашар обслуживание 1 звезда да жалуо 45 сағат күтеміз бір донерді
Мерей Қаласова
Өте нашар келмеңіздер!!! Қызметкерлері ішінде айқайлап боқтасып жүр ауыздарвна келгенді оттап өз өздерімен
Aiisha
очень долго нужно ждать заказ,столы не протирают
Nauryzbek Keldıbekov🪐
Обслуживание ноль! Екі сағат күттік,пицца барлығы суып кеткен.Клиентпен сөйлесу білмейді. Трубка алмайды,жауап бермейді сообщение ге. Доставка ға деп салған ақшаны салғысы келмейді кейін қарай!
Ерсұлтан Бейлхан
Поряжняк
АЭ
Ару Эржан
Бырыншы барганымызда дурыс есептемеды, екыншы ретте солай чекке алмаган зат коскан,айтсан тусынбейды Бугын доставка бергенбыз не акша не суши жок Не ответ жок ужас👎🏻 Клиентпен сойлесуды былмейды Админ окып отв кайтармайды
Аксамал Арман
Долго ждали,заказываем сегодня приходим завтра
Ерлан Куанышов
Очень долго очень очень долго Много ждали
Расул Узакбаев
Онлайн заказ жумыс жасай алмайды. 2 сагатта дайын болады бир рет емес . Талай кайталанды. Чекте жок нарсениде косып жибереди. Оте нашар. Жауап берипте болмайды. Акшаны кайтарып берипте болмайды
Yeldos Kusnazarov
Донер өте нашар сүйегі көп салфеткі салмаған перчигі жоқ ужс қалай әлі ашылып тұр әлі
Жанат Ахметова
Өте нашар сөзім жоқ
_😉
_a1ashbaev_m 😉
ожидание 2сағат еще донерлері ащщы чикендері сырой сосын салқын күйде келді вообще не стоит заказ беруге
Zhakow 🫦
Как понимать луковые кольца это фридін бір түрі? 😂🤦🏼♀️
MN
Maulen Nadirkhan
Бір заказ донерды 1сагат стеды оте нашар обслужывыние 0
Ainur Mendikulova
Узак оте маскара басында Ашылганда жаксы еди.Казир ишиде карангы боп бир турли боп кеткен.1 пиццаны 40 минут ожидание дидиго,маскара узак. А так пиццасы дамди болды.
Make 🤟
Заказали 50 штук чикена,а положили 40 штук чикена я звонил обратно администратор говорит что считала сама. Не советую
. .
Пиццалары катып жатыр обслужка томен бармандар не советую🤦👎👎👎👎👎👎👎👎
ЯА
Я А
Не заказывайте у них! Еда не вкусная, суши как будто руками делят, а не ножом. В пицце 4-5шт колбасы. Доставка 2,5-3 часа. Сервис ужасный, Операторы через не хочу заказ принимают. Начальство их вообще проверяет?
ЖИ
Жансулу Имангалиева
Кудаи сактасын оте нашар жер алмаңдар жауапкершілік ноль сушиі тек ашейін нарсе адамның акысы оңдырмаиды
BS
Baglan Sultanbai
Сағат 8де заказ қабылдады Сағат 10 болды әлі дайын емес не Масқара Администратор не карап отырсындар Булаи алдауга болама ?
Азамат
Акбота оте кушты обслуживать етты
ЖД
Жұмалы Даниял
Ақбота официант өте күшті самый лучшая
Erasyl bezdomnyi
Akbota top
Laura Kalieva
Ужас,начальство по-моему не смотрит за работой своих сотрудников,20 минут не могла сделать заказ,игнор,стоит не тот номер на оплату, доставки нет,хотя написано что есть, звонки не берут.теряете заказы только,ужас!!!!
НА
Нурсая Асхат
Официанткаа Акбота🔥🔥🔥
𝓐𝔂𝓪𝓻𝓾.
Официантка Акбота🩷💋
Исо
Жаман дым дәмі жоқ офицанттар жумыс жасамайды кассиршылар отырк отзыв сурайт. Исадан
Dosik .
👍🏻
Beka .
Күту уақыты өте ұзақ, көп зат бітіп қалады
KG
Kuatbaeva Gulzhaina
Өте нашар қызмет көрсетеді жәнеде курерлері жауапсыз 1жарым сағат заказ күтесің 1 сағат курерь өте нашар жұмыс жасайды қызметкерлері
МО
Маншук Отемисова
Мен 4 порция шашдык алганмын окорачькамен шикі жи алмадық барин лақтырдым администраторга жазып еди отв жок
GG
Ggg G
Суши ішінде дымда жоқ прям күріш тұрғанымен үстіндегі творож сыр қатып жатыр пицца ваше жеуге келмейді айналайындар ау ақшасын төлеп отырғасын неужели норм жасай алмайсындар ужас
Багдагул Лайыкова
Жақсы кафе, өте дәмді және қол жетімді бағалар. Немерелерімді тамақтандырдым👍
shakizat nurpeiisova
Когда мы пришли в кафе, первое, что привлекло внимание – это профессионализм Асылжана. Обслуживание у него на высшем уровне, каждому клиенту уделяет особое внимание. Очень приветливый, вежливый, его обращение и манера общения — культурные и приятные. Он быстро принял заказ, всё подробно объяснил, помог сделать правильный выбор. Блюда принёс вовремя и аккуратно. Огромное спасибо за такую ответственность и внимательность!
ДИ
Дамир Ибрашов
Отличное кафе, мне понравилось! Очень вкусно и персонал хороший👍
ББ
Ботакоз Бакытжанова
Сервис ужасный заказ кабылдап оплата алып звандасак котермид не жазсак ответ бермид нафик алад улгермесе
Гулжай Ногайбаева
Жақында алғанбыз онша емес болды,вообще суши емес просто куріш жеп откан сияқты болдық,енді заказ бермеймин ұнамай қалды
aminukx h
Сами везде написали доставка от 3000 бесплатно. В итоге мы сами оплатили доставку,якобы у них нет курьера. И отправляют ужасные суши,про пиццу молчу.
Асель Асылбеккызы
Пиццалары катты, суып калган, сушилары куттай, фрилары дам жок
ЖМ
Жалгасбай Мынтай
Касса абзал жаксы бала👍
СБ
Салтанат Болаткызы
Сегодня заказывали сет комбо 👎 Суши деп айтуга уяласын🤦♀️ Ужас вообще,всего по чуть чуть салган Сагат 19:00 заказ Берген едик 21:30 келди.ответ берип болмайды. Осыган бирталай Акша толедик.
MZ Zhanuzak
Донер емес лаваш жедик
Азикоша 🤍
Ужас ваще пиццасы турганымен камыр.
ГТ
Гаухар Тулеп
Asia Foods Fast Food – сапасы да, қызмет көрсетулері де мақтауға тұрарлық тамаша орын. Тағамдары әрқашан жаңа, дәмі өте керемет, әрі порциялары тойымды. Осында не алсам да – бургер, фри, донер, пицца – бәрі таза, жақсы дайындалған, дәмі тұрақты. Әр келген сайын дәл сондай жоғары сапа күтіп тұратыны қуантады. Қызметкерлері сыпайы, тапсырысты жылдам қабылдайды, күтіп қалдырмайды. Дайындау уақыты да тез, жеткізуі де ыңғайлы. Бағасы қолжетімді, отбасымен де, балалармен де ала беруге болады. Бәрі ұқыпты, таза, санитариясы жақсы сақталған. Asia Foods Fast Food – шын мәнінде өз ісін жақсы білетін, клиентке құрметпен қарайтын орын. Тағамдары дәмді, сапасы тұрақты, қызметі жоғары деңгейде. Ризашылығымды білдіремін! Осындай жұмыстарыңыздан таймай, тек өрлей беріңіздер. Ұсынаааам! 🌟🍔🍟
Айгерим Касым
Тагамдары керемет, дамди болды!!! Клиенттериниз коп болсын!!!😍😍😍😍🤩🤩😍😍🤩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Aк
Azia_foods, кафе быстрого питания
19 июля 2023, официальный ответ
Здравствуйте! Огромное спасибо за ваш отзыв и оценку ❤ Ждем вас в гости снова и снова!