Maki Maki
4.2
2073 оценки
НБ
Нуржайнат Базарова
Админ Камилага коп рахмет.Столымды жайнатып койды.Отбасыммен жаксы демалыс болды.Тамактары оте дамди.🥰🥰🥰
A.
Asl’M .
Акерке✨✨✨
سعيد توقتاباي
Дизайн кафешки как в ресторане сытно вкусно быстро и чуть дороговато, можно ещё больше сэтов добавить
Алина Алитурлиева
Сушидын ишинен шыкты, тистин пломбасын сындырып . Желание пропало дальше кушать. Ватсапп жаздым, жауап жок, даже просто кеширим сурау жок ! Обслуживание ноль ! Енди заказ бермеймин
Moldir Ilyas
Рыба не свежая
Назым Ораз
Заказали сет Сенатор, принесли совсем другой пиццу, просили чтобы они нам поменяли но ничего не поменяли, ужас просто
Ситжан Уралов
Вообще услуга плохая. Еще долго ждать
A. Tokhanova
Доставкалары долгий,роллы маленькие,как и самы чикены,соусы вообще меньше Еда пришла холодная
𝓏𝒽𝒶𝓃𝑒𝓀𝒶 💕
Прям каеф😍😍😍😍
Арманның Катушы
Ужс вообще Ирина админстратор,клиент сыйлау білмейді,грубая ,бүгін 3 қыз болып келгенбіз,ұнамаса шығып кетіндер деп қалай болса солай сөлеп,келгенімізге өкініп қалдық👎🏻👎🏻
Камилла Сатбаева
Андминстратор Ирина, вообще сөз жоқ жабайы! неадекватная,адаммен дұрыс сөйлесуді білмейді, несправедливая ❗️❗️❗️ Тамак ишетин желанияны құртты❗️❗️❗️ броньдап қойған адамымен келісіп қойған столға отырғызбай,не честно вообще жабайы❗️
Гулдана Кеншилик
Ужас вообще Ирина дитн админ озымен озы айкайлап жынданп жур тамакты тегын жеуге келген кусап
Nukon Нуконя
….
Аян Нұрғали
Тамақтары керемет атмасфера приятно офицанты топппп
ЕА
Zananai
Доставка долгая
AY
Artur Yury
Обслужка дұрыс емес админ қыз адамен солесіп білмейді бірінші рет емес
MK
Madiyar Kushkimbayv
поражняк сушилары
ЖА
Жанар Ажигулова
21 ноябрь күні кафеге барып отырганбыз Сагат шамасы 22:45 кафе негізі 23:00 ге Дейн заказ кабылданады 13 щи столикте отканда бетимизге бедирейип карап “Біз вообще то жабылайн деп жатрмз “ деп бетімізге жаман коз караспен карап ,бізге жабвлайн деп жатр деп Баска адамдарлн заказын кабылдап тур Жаксы деп шгп кеттик Бул оте дурыс емес,адаммен сойлесу білмиді
Symbat Myrzataeva
Мы заказали пиццу и фри. Нам сказали, что ждать час или полтора, но заказ приехал только через два часа с лишним. При этом фри был другой, совсем несолёный и уже холодный. Его не положили в термосумку, а пицца тоже была совершенно холодной.
ЕЖ
Ерболат Жумашев
Жақсы тағамдар қыздар керемет
w whymmdaa🤍
сушилары прям кайф, рахаттанып отырып жейсин🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Айнур Толыбаева
Очень вкусно!!! Хотелось поблагодарить официанток Акерке, Нурай, Наташа Благодарю вас за ваше прекрасное обслуживание — чувствуется, что вы работаете с душой. Буду рекомендовать.
Данияр Оспанов
Посетил кафе «Маки Маки», всё очень понравилось! Заказывал суши — свежие, вкусные, аккуратно приготовленные. Отдельная благодарность официантке Наташе за отличное обслуживание: внимательная, вежливая и быстро приносила заказ. Обязательно вернусь ещё 😍❤️
Азиза🤍
Ролл просто прекрасны🔥
M Sandibek
тамагы оте нашар 2 пиццанын ишинде бир неше шаштар жатыр, тамагы салкын болп келди, жагымсыз жагдай.
НЖ
Нұргүл Жетесқызы
Тамақ жақсы бірақ ұнамаған затты айтқым келеді . Ыдыс сырылған. Суреттер сөйлесін🙂.
Гулжай Ногайбаева
Соңғы рет барғанда сушилары жуп жукка кесилген,бағасына не стоит.Бұрын басында жақсы еді,казир онша емес уже барғымыз келмейді
DZ
Dinara Zinullaeva
сушиии👍
zhanabaevna nurochkaa
👍🏼👍🏼👍🏼
Zhasik_07 .
Суши отстой не советую плюс еще перепутали роллы заказал другие пришли другие 👎👎👎
Amankeldi Karlygash
Все было очень вкусно 🤤
Alex Alex
Суши Филадельфия с огурцом очень плохо. Доставка очень долго.
ZB
Zhadira Baimuratova
Оператор жұмысы👎👎👎 Заказ берген сет доставкамен келді. Бірақ біз берген заказ Фотодағы сеттен басқаша келді, не үшін олай десек? Іште алсаңыз басқа, доставка жасаса басқа болады дейді? Ол қалай сонда? Ужас… жауапкершілік жоқ мүлде…
Aidyn Meiram
Ждем заказ вдвое больше чем они ждали сказать.
Aрдақ Қыдырбаева
берген заказымыз 2 сагаттан асып зорга келди. Фри суып кеткен, муздай , сол себептен влажный боп кеткен. Пицца да суып кеткен. Бирак дамди.
Aktilek Zhaparova
👎🏻👎🏻👎🏻
ZA
Zhandossova Assylay
Ожидание и обслужка ужас👎🏻👎🏻👎🏻
АО
Айжұлдыз Орынбасарова
Өтее керемет дәмді маған ұнады және барлығы на ұнайды деген ойдамын🤭🤭рахмет
Мерует Абилова
Суши дәмді👍
Жанель Серікова
Очень вкусно
nurs aikk
Бекзат деген офф кушты опслужка жасады рахмет оде дамды болды
Asylzat Kanatbek
уақытында алып келмейдііі 30 сағат деп еді оданда көпп уақыт оттық еще
КТ
Куралай Тулемисова
Минут 10 стояла на ресепшене пока кто нибудь подойдет, заказала с собой, приехала, а внутри пусто, вообще никого нет. Если работаете до 12, то зачем тогда берёте заказ за 15 минут до закрытия? Так еще и не предупредив о времени работы. Я написала напрямую на вп, так как мне посоветовали вас, график ваш не смотрела, можно было бы и предупредить. Зашла сюда написать отзыв, а наткнулась на других людей, которым также не понравился сервис.
РА
Раушан Алдияр
Сушидин размери куттакандай Еще за обслуживание 10 процент алады бирак озин заказ бересин персоналдар оздеримен оздери ыгып журген адамдар
Р
Рулет
Не советую заказывать, заказали сет Биг Бен за 14.000, ждали заказ 3 часа, звонили в поддержку нас игнорировали, через 3 часа курьер привез нам вообще не наш заказ, ели как дозвонились до поддержки, и потом только дали заказ наш
medinxs 1_
Куштыы прям саше с курицей унады прям тиымды багада 1890ак тенге стоит👍👍🔥Тез акелды доставка
БА
Баян Арматова
Кухня 10/10🔥 Официант Бекзат вежливый, скромный, доброжелательный 10/10🔥🔥🔥
Абылай Курбанов
Кароче сеть алудың қажеті жоқ екен көңілім толмады