Kerege
Банкетный ресторан
МИ
Мадина Ильясова
Кеш жарык, бугин биз сизде папамызга 55 жас юбилей жасадык, Улкен алгыс айткым келеди , ресторан тамаша кен, адеми, ашык, кухнясы дамди, әсіресе администратор Гулденге мын алгыс, озинин жумысын керемет орындап журди 👍🏼 официанттар керемет 👍🏼 Тойларыныз коп болсын, оте куаныштымыз сизди тандаганымызга👍🏼
15 декабря 2025, официальный ответ
Саламатсыз ба,Мадина! Бізге өз мерекеңізді сеніп тапсырғаныңызға және барлығы көңіліңізден шыққанына…
РН
Райымгүл Нұржан
Суперский ресторан барлығы жағынан 100%
6 декабря 2025, официальный ответ
Кеш жарық! Кері байланыс үшін рахмет! 🫶🏻
Була .
Кереге күшті ресторан,барлығы ұнады!
6 декабря 2025, официальный ответ
Саламатсыз ба? Сізге ұнағанына қуаныштымыз! Кері байланыс үшін үлкен рахмет!
SH
Suleimenova Hanshaim
Саламатсыз ба? Сіздерде банкетте болдық, бәрі керемет болды, қонақтар риза, тамақтары дәмді, даяшылар жоғары деңгейде қызмет көрсетті. Көп-көп рақмет💐
5 декабря 2025, официальный ответ
Саламатсыз ба? Кері байланыс үшін рахмет! Қуаныштымыз🫶🏻
nurbol Yermuratov
👍🏻
26 ноября 2025, официальный ответ
Благодарим за уделенное время и оставленную оценку, это очень важно для нас!
ВЕРА АНДРЕЕВА (РУЗАВИНА)
Отмечала день рождение!!!Все класс!!!понравилось!!! Девочки приветливые,умнички!!! Отдельное спасибо Администратору Ксении ,Карине и Сымбат♥️
3 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Большое спасибо за ваш отзыв и оценку ❤ Ждем вас в гости снова и снова!
SB
Soul B
Отмечали день рождения дочери в караоке Голос . Нам очень понравилось. Дочка в восторге . Спасибо администратору и персоналу
27 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! спасибо вам большое за теплые слова! Приходите ещё!
Асель Арыстановна
самый лучший ресторан в городе , сервис персонал👍🏻👍🏻👍🏻
Мn
Му name is..
Кешегі той тамаша өтті,қонақтарымыз риза. Кереге мейрамханасына рахмет!
Альбина Бигалиева
Откен аптада бесік той өткіздік осы жерде, керемет екен! Барлығы ұнады, обслуживание , тамақтары, интерьер😍 Местоположение оте ынгайлы👍🏻центр города
Айбол Сматов
Хороший ресторан, мы рады что выбрали Вас,всем все понравилось, рахмет большой
Muhtarova Jadra
Проводили садака в субботу, все очень понравилось. По кухне, было все вкусно, обслуживание молодцы 👍, спасибо!
Али Бек
Были в Караоке зале, зал очень уютный, еда вкусная и порции такие огромные.. Отдельно хочу отметить администратора (Алма ханым) — вежливая, внимательная, сразу помогла с выбором стола и создала приятное первое впечатление. Спасибо, обязательно вернусь ещё!
П
Паша
Тамақтары өте нашар, обслуживание уровен 0, оффицианттарды ауыстыруды сұраймыз, Жанерке атты қыз обсвживат етти недовольная, жұмысын дгрыс атқармады жоғалып кете береді, тамақтары да ужассно, лучше не советую🤢
СА
Самат Аманияз
Все гости отравились.вобще не советую
Aibat Kadirbaev
Оте нашар ресторан, кухня сы оте нашар Абай болыныздар.отравление боп Али калыпка келе алмай жатырык.
jaqsylyq ait
Очень хорошое караоке,администратор вежливая хорошо обслуживает, Советую приходить,кухня тоже хорошем качестве✅🔥🔥
SB
Sandugash Buzanova
Отличная атмосфера , обслуживание на высшем уровне. Но кухня ужасная. Были на свадьбе , половина гостей отравились , некоторые в реанимаций, будьте осторожный . Почему администрация не следит за продуктами? На столе были прокисшие продукты, на замечание заказчиков не реагировала администрация
КА
Кенжегул А
Кызымызды осы рестораннан ұзату бұйырыпты.Барлығы кер емет, барлық ұжымына рақмет. Тамақтары дамді, іші кең, жарық, таза.
Назерке Бузанова
Сыпь козге Тым Жаксы ресторан Бирак кухнясы оте нагар той Дан киын барлык Конактар отравление болып жатыр улкен кысыны реанимацияга алып кетты жас келыннын озы ауырып калд каждый Конактар Ишы отып косып ауырып жатыр сыпи козге Жумыс жасамай Ишинде кухняны неге дурыс кадагаламайды Каншама адамга берилетын тамак ужасно
zhaneka 🩶
Отличное место! Уютная атмосфера, вежливый персонал и очень вкусная еда. Особенно понравился теплые салаты.Обязательно вернусь снова. Рекомендую!
O.
Orken .
флешку долго давали фотки удалили администратор жамит офитсанты не обслуживают
𝒜𝒾𝓀𝑒𝓇𝒾𝓂 ℛ𝓊𝓈𝓁𝒶𝓃𝑜𝓋𝒶
Официантов не уважают.
КШ
Казна Шакизаева
Кемере ресторанының ұжымына коп рахмет!Тамақтары дәмді қызмет сапасы жоғары деңгейде!
Арайлым Алдабергенова
Керемет ресторан, қызмет көрсету деңгейі өте жоғы👍🎊🎉 басшылығына, қыз жігіттеріне үлкен алғыс👏🏻👏🏻👏🏻
ШБ
Шынар Балбосынова
Өте жақсы ресторан! Банкетный зал “Голос” кухня өте жақсы . Администратор , официант керемет
25 февраля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн, Кері байланыс үшін рахмет 🤗 сізге бәрі ұнағанына қуаныштымыз!
Арай Калманова
Добрый вечер! Вчера отмечали день рождения) Все было супеер!!!Отличное заведение👍 Вкусная еда 😋Спасибо большое администратору Алме и официантке Жазире!!!
25 февраля 2025, официальный ответ
Добрый день. Спасибо, что уделили время и написали отзыв, ждём вас вновь!
Дина Садуакасова
Кеше корпаративте болдық, Мерей тамада супер👏🏻 Ал ресторан тамақтары өте нашар, ештеме желінбеді солай қалды барлығы. Дастархан сервировкасы,әдемілегені жағынан, бауырсақтары тас сияқты қатты және дамі нашар болды. Тамада жақсы болғасын хоть көңіліміз жақсы болды🥲
Abdurahxman_04
Обслуживание,интерьер, официанты
ГК
Гульзат Кадырбек
Самый классный караоке в гоподе. Где бы я не была иду туда. Администраторы молодцы всегда находит место. DJ Raim вообще самый классный. Я люблю это место. Для туристов самый 🔥🔥🔥 место. Акустика вообще огонь
5 ноября 2024, официальный ответ
Добрый день. Спасибо, что уделили время и написали отзыв, ждём вас вновь 🙏🏼
Нурай Конырбай
Кеш жарық! Кеше 60 жас мерейтойымыз өте жоғары деңгейде өтті. Күшті атмосфера, жайлы орын, дәмді тағамдар үшін көп рахмет. Келесі тойларда да ойланбай “Керегеде” жасаймыз, бұйырса🎉🎉🎉👍
Cәлеметсіз бе. Пікіріңіз бен бағалауыңыз үшін көп рахмет 🤗
НМ
Нурсултан Мухтаров
Зор тмактары
5 ноября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Нурсултан, благодарим, что выбрали нас 😉 Мы рады, что вам всё понравилось ❤
Өте керемет қызмет корсеткендерыне рахмет❤️🔥
5 ноября 2024, официальный ответ
Apple, Қайырлы күн, Кері байланыс үшін рахмет 🤗 сізге бәрі ұнағанына қуаныштымыз!
Ару Шагирова
Ресторан оте кушты. Сымбат,Абубакир,Сабина официанттар Керемет обслужка жасады. 🫶🏻
5 ноября 2024, официальный ответ
Ару, Қайырлы күн, Кері байланыс үшін рахмет 🤗 сізге бәрі ұнағанына қуаныштымыз!
Н)
Неизвестный )
Классный ресторан 😍😍😍
Здравствуйте. Спасибо вам за ваш отзыв и оценку!!! Будем стараться и дальше 🌸
Ақмаржан Берікқызы
Ресторан супер
Ақмаржан! Благодарим за доверие ❤ Будем ждать вас снова 😉
Aidana Maemerova
Очень уютное, безумно вкусные блюда.Очень приветливые ребята-официанты.Причем ВСЕ!!!!!! 👍🥳
5 ноября 2024, официальный ответ
Добрый день, Aidana. Благодарим вас за добрые слова о нашей работе 😉 Были рады помочь 💛
M🇰
Miras 🇰🇿
24.08.24 гуляем на свадьбе у коллеги,отличное обслуживание официант Сабина и Мухамеджан. Все вкусно. Нам все нравится!
YK
Yeldos Kuatzhan
Керемет !!!!
Aru Amantai
Өте керемет 🥰
Арсен Дюсенбаев
Ассалаумағалейкүм! Мына өткенде осы Кереге мейрамханасында құдамның тойы болды, осы маусым айының 22 ші жұлдызында. Керемет жақсы мейрамхана екен, мына жақсының жақсысын айт дейдіғо, іші таза, кең, тамақтары неше түрлі әрі дәмді екен, не айтатыны керек өте жақсы персонал, админстрациясына рахмет, өркендей беріңіздер, өсе беріңіздер 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🤝
С К
Құрбымнын тойы адеми отти, барлығы ұнады
НЖ
Наталия Живетина
Спасибо,все понравилось. Рекомендую
Roza Aitugan
Кеше той жақсы өтті.Барлығы риза.Ресторан ұжымына рахмет! Сәттілік👍🏻
Nurai 💞
лучший ресторан,тамақтары дәмді👍🏻👍🏻👍🏻
Adilet Utep
лучший ресторан города! всем совет. очень хороший персонал, музыка все четко👌
Альбина Издикова
14 тамыз күні тойым болды. Барлығы керемет болды, тамақтары да күшті болды. Обслужкасы, интерьер де әдемі. Администратор Эльбина барлығын керемет ұйымдастырған, рахмет ❤️
А0
Актобе 04
Тамаша караоке
Шәкәрім Сарсенбайулы
керемет!балам тойы керемет өтті! тамақтары супер!!Вопще бомбаа.
Ersultan 🦁
Той жақсы өтті маған ұнады!Тамақтары өте керемет!