Ломбард SK
Ломбарды
ТОО Ломбард SK
Айгуль
Бұрыннан тапсырамын алтындарымды осы ломбардқа. Пайыздары әлде қайда төмен басқа ломбардтарға қарағанда. Сенімді әрі қолайлы жер. Алтын сатып алуға да болады. Бағалары көңілден шығады. Осы ломбардқа баруға кеңес беремін👍 өкінбейсіздер
SD
Salta Dos
Отличный ломбард👍🏻! Специалисты отлично работают, всегда на связи!
Gk
Gulnara karabaeva
Мой любимый ломбард, девчата очень отзывчивые, профессионалы своего дела, мне нравится очень, SK ломбард!!!
NT
Nurgul Turly
Керемет!қыздар жақсы түсіндіреді,пайызы төмен.
БМ
Багдажан Мырзалина
Очень хороший ломбард, и девочки доброжелательны, всегда посещаю и не жалею👍👍👍спасибо😘
ГЕ
Гуля Ельжанова
Хорошие условия кредитования. Советую обращаться в этот ломбард👍 Быстрое обслуживание. Вежливые сотрудники.
Aisaule Sarbasova
Кыздарга Рахмет коп коп Барсак кулип карсы алады
Абзал Сартабанов
Вежливость, оперативность на высшем уровне 👍