Средняя школа №75
Школы
В здании
𐙚₊ 𝓩𝓪𝔂𝓪 ₊𐙚⋆ 🦎 ୭ ˚. ᵎ > 🪞ᮬ֯ꨩ⑅
Понравилось
Мен бұл мектепті қатты жақсы көремін,және осы мектепте оқимын Бұл жақта жана достар таба аласыңдар Рекомендую очень класный школа, и поблизости есть магазин,для покупки И есть остановка поблизости. Я Рекомендую эту школу для вас,надеюсь понравится 😃
7 посещений
ЗК
Земфира Кенжебаева
Керемет мектеп🫶
АО
Айжамал Омарова
В восторге
Жақсы мектеп, апайлары ұрыспайды жақсы үйретеді. Қоңырау кезінде ойындар болады.
Жанерке Салимгореева🤍
В восторге
75-мектеп – өте керемет мектеп. Мұнда білім сапасы жоғары, ұстаздары мейірімді әрі өз ісінің нағыз мамандары. Мектеп әрқашан дамып, оқушыларға жақсы мүмкіндік береді. Оқушылары да ақылды, белсенді, түрлі жарыстарда жақсы нәтижелер көрсетіп жүр. 75-мектеп – шынымен мақтануға тұрарлық білім ордасы. Осындай тамаша мектептің бар екеніне қуаныштымын
AZ
Aziza Zhumagazieva
В восторге
Білікі жоғары , мұғалімдер талабы зор жер
A
Aldiyar
В восторге
Өте керемет мектеп,маған білім беріп жатырған апайларға мың алғыс
Серікқали Айзере
Өте күшті мектеп 1кл дан бері оқып келе жатырм
ИА
Ислам Айтжан
В восторге
былай жалпы жаксы мектеп шамалы минустары бар
Damizzz457 .
Күшті мектеп