Частные стоматологии
Dana Dauletalina
Очень хорошая клиника. Всем советую, особенно врача Нураса Асылбековича. Лечит без болезненно и очень качественно. 10000/10
Gulsezim Sakhova
Айнұр Аубакировна мықты Стоматолог-терапевт Алғысым шексіз барлық тісімді емдеп берді өз ісінің маманы жұмысын асықпай жасайды идеально 🌹👍🏼😘
Ada Almassovna
Өте қарапайым, ұқыпты специалисттер! Ұнады👍🏻 Даулет Мұратович нағыз білікті маман екен!
Aizat Kusherbaeva
Лечу зубы у Асель Сериковной очень приятный человек делаеть все аукратно качественно👍🏼👌
Акмарал Саргожина
Керемет врачтар!керемет обслуживание! Сыпайы!оз жумыстарын жаксы биледи! Айнур Аубакировна Гайни Сагинбаевнага рахмет
US
Urker Sharipova
Асель Сериковнаға көп көп рахметт
Шатнұр Әділбекова
Есен Амангелдиевичке көп рахмет, өз ісін өте жақсы біледі, проблеманы жақсы түсіндіреді, тісімді алаңсыз емдеттім.
ЖА
Жулдыз Айтмуханбетова
Добрый день! Испортили мне зубы.. сначала начали лечение, в конце вырвали( не советую(
MR
Madina Ryshbai
Асель Сериковнаға көп рахмет. Тісіме чистка жасап берді. Өте білікті маман екені көрініп тұр. Ауыртпай жақсы жасады. Рахмет сіздерге😍❤️ енді тек осы жерге келіп тісімді емдететін боламын
Алмас Каниев
Админ қыз Айдана өте жақсы қарсы алды — сыпайы, тез және көмектесуге дайын! Профчистка жасаған Нурас — өз ісінің нағыз маманы, жұмысына өте риза болдым 👍 Хирург Даулет Муратович те өз тарапынан тегін кеңесін берді 👍 Клиникаға үлкен рақмет!
AR
Ansagan Ramazan
Даулет Муратович Доктор — настоящий профессионал своего дела. Сама процедура удаления заняла минимум времени и прошла абсолютно безболезненно. Чувствовалось, что врач уверен в каждом своем действии. Благодаря Даулету Муратовичу я полностью поборол свой страх перед стоматологами. Если вам нужен хирург, который сделает свою работу быстро, качественно и без дискомфорта, настоятельно рекомендую этого специалиста!
Sultik Tursynov
Есен бауырыма Алла разы болсын! Колы женил, качествага жумыс жасайды👍
Светлана Кенжалиева
Айнур Аубакировна мықты Стомотолог-Терапевт🥰👍👍👍
KK
Korkem Kairatovna
Есен Амангелдиулы👍🏻 Өз ісінің маманы👍🏻 Ешқандай ауырсынусыз тісімді емдеп берді👏
ДИ
Диана Имангалиева
Отличная стоматология.Очень довольна лечением, огромная благодарность врачу Есену Амангелдиулы!
Жанагул Панабек
Топпп стомотология🙌🏻 Всем советую!Есен Амангелдиулына алғыс білдіремін.Білікті маман,сапалы жұмыс !!!
МН
Молдир Наубетова
Асель Сериковна, самый лучший стоматолог, делает зубы без болезненно я прям спала во время лечения, спасибо Адента♥️♥️♥️♥️
Мира <3
Ходжабердыева Гульзира Маратовна, работает очееень медленно, 1 зуб лечила 2 часа 20 минут. Не рекомендую
АЖ
Аксулу Жаназарова
Выражаю огромную благодарность врачу Есен Амангелдіұлы . Профессионал своего дела! Довольна результатом! Процветания и личностного роста!!! Спасибо !!!
Fariza Musagalieva
Бүгін Адента стомотологиясында болдым, бірден 2 иіс жұлдырттым. Ауыртпай, аз ғана уақыт ішінде жұлып берген Кайрат Кайржановичке рақмеет! Өз ісінің нағыз маманы👏🏻 2 жыл бұрын тіс жұлдырып “травма” алып қалғаным бар, 1 апта бетім ісіп, енді жұлдыртпаймын деп😹 Сондай жағдайға морально дайындалып барғам, алайда бәрі басқаша болды) Кайрат Кайржанович тіс жұлуға деген қорқынышымды сейілтіп, көзқарасымды өзгертті. Осындай мамандар көп болса екен👏🏻 Жұмысыңыз алға баса берсін.
АЕ
Алпамыс Ермекбаев
Батыс Адента Асель Сериковна большое Вам спасибо я рад у нас в городе есть такие опотные стамотологи спасибо 👍
Anel Utegen
Дәрігер Хирург-имплантолог Қайрат Қайржанұлына сұрақтарыма сабырлықпен , нақты әрі түсінікті тілмен түсіндіріп , ешқандай ауырсынусыз имплант салып бергені үшін алғысымды білдіргім келеді. Өз ісінің маманы екен.✨😍
bisengaliuly.05 🌙
Тема
Динара Калидоллаева
В клинике лечусь с 2021 года, все врачи профессиональные, обходительные, цены=качество✅
БД
Бекжан Данагулов
Оте керемет клиника унады маган шыгармашылык табыс тилеймин сиздерге Сонын ишинде Аружан Айжарыккызына рахмеет колы женил рахмеет👍🏻👍🏻✅
ЭЯ
Эльдар Якупов
Клиника может и не плохая, но мой визит в стоматологию оказался самым плохим. 1) Врач не предупредил, что накануне нельзя было употреблять алкоголь 2) Ассистент роняет разные предметы в 3 раз из 10 3) Нужно было сделать пломбу на предпоследний зуб, после того как я три раза вспотел от боли мне удалили нерв и нужно было ставить пломбу - врач очень убедительно просит меня удалить последний зуб( здоровый и ровно растущий ) потому что не может подобрать матрицу !!! 4)Врач сразу же сам лично меня записывает на удаление здорового зуба Спасибо вашей клинике, ведь после этого я точно не посоветую кому либо из своих близких вас посещать. Дата визита 20.07
ЖЕ
Жулдызай Елманова
2гисте режим работы 10:00-00:00 сағат кешкі 19:30 да барып едім врачтар жоқ деп ресепшеннан қайтарып жіберді
Акмоншак Казиева
Самый лучший клиника❤️🔥 и там стоматолог Даурен Исентаевич Самый лучший ортодонт и мастер своего дела🫡
Акмарал Сарсембаева
Уже несколько месяцев хожу на коррекцию к Даурену Исентаевичу,всегда делает все аккуратно и тщательно,очень внимательный врач,хотя прошло немного времени зубы стали более менее ровными и красивыми всем рекомендую именно эту клинику ❤️
ЖТ
Жадыра Тлеубергенова
Была на чистке у врача стоматолога Алишера Ерболовича! Развеяли все мои страхи! Теперь только сюда🫰 отличная клиника, чистая, светлая
AB
21 декабря 2022, официальный ответ
Жадыра, здравствуйте! Спасибо вам большое за приятный отклик! Рады работать для вас 🌸
ГО
Гулимжан Орынбасарова
Адента by Dr.Akbar стоматологиясына алгысымыз шексиз,сонын ишинде доктор Галиакбар мен доктор Елдос ,жас та болса оте билимди,оз ісінің мамандары екенин корсетті.Алдагы уакытта енбектери жемисти болып,клиникалары алга карай дами берсин.🫶🫶🫶
П
Пользователь
Работают студенты 👍
AB
27 ноября 2022, официальный ответ
Добрый вечер. Огромное спасибо за добрые слова 🔥 Мы рады, что вам всё понравилось ❤
Асылзат Иманкулова
Керемет нағыз мамандар Даурен Исентаевичке алғысымыз шексіз қызымның тісін 1 жыл 4 айда түзеп берді. Алғысымды айтамын.
Aidana .
Пришла на полное лечение зубов. Аружан – очень аккуратный и внимательный стоматолог. Делает всё бережно, объясняет каждый этап лечения, так что совсем не страшно. Видно, что заботится о пациентах и работает с душой. Сама клиника уютная и чистая, приятная атмосфера, современное оборудование. Персонал вежливый, в общем всё организовано на высоком уровне. Приятно приходить на приём. Спасибо за профессионализм!
AJ
Amangali Jalmukhambetov
Выражаю благодарность за профессионализм врачу Ельдосу Исаевичу.За золотые руки врача, за терпение.Это врач хоть и молодой ,но очень грамотный,знающий свое дело.Рахмет.В целом в клинике персонал очень уважительный
ГО
Гульшат Онгарова
Галиакбар Куттыгуловичке улкен алгысымды билдиремин,оз исинин маманы,жогары денгейде емдейди,позитивный барлыгын жаксы тусиндиреди,еш окинбеймин,каламыздын мыкты клиникаларынын бири!
Dilka 💕
Аружан Нурлановна❤️❤️
Alim Alim
Клиника өте керемет. Әсіресе Саламат Ғалымжанұлына алғысым шексіз!!!
Abzal Zhuban
Өте керемет клиника. Қызмет көрсету сапасы да жақсы,қымбат емес та.
Айгул
Өте керемет сервис маған ұнады
НМ
Нұрдаулет Маратұлы
Маган бул сервис өте каты унады әсіресе Нұрислам Маратовичтін жұымысы . Ол өзінің жұмысын тиянакты істеді
ДА
Дарын Аргынгазы
Білікті мамандар екен 👍👍
Азамат Сарсенбай
Өте керемет клиника,сапалы жұмыс жасайды,қолдары жеңіл, маған ұнады 👍👍
КЖ
Камета Жеткергенқызы
Сапалы жұмыс үшін рахмет! Өте білікті мамандар екені бірінші барғаннан-ақ байқалды. Всегда сіздерге баратын боламын. 😊
GT
Gulnyr Taurbaeva
Доктрр Маратович білікті маман , тісімді жақсы емдеді😘
ГБ
Гульжанат Бапан
одна из лучших стоматологий в городе, Нурислам Маратович- специалист своего дела, хорошо выполняет свою работу👍🔥
ЗА
Зарина Алпысбаева
Өте жақсы клиника, білікті мамандар😍
Ж
Жако
Нурислам Маратович жаста болса биликти маман тисимди жаксы жулды
Zhandaulet Maratovich
Осыдан екі апта бұрын Нұрислам Маратовичка тісімді жұлдырттым Ешқандай ауырсынуды сезбедім 👍🏻👍🏻👍🏻😄😄 Қолың жеңіл екен😘😀
490 FWA06
Жақында осы клиникада тісімді емдеттім өте жақсы персоналдары сыпайы маған үнәдіііііі😁🙌🏻 Мартович лучший 🔥