Оазис
3.2
3.2
KD
Koyan Demeuov
Банянын ышы жаманак,персеналдары грубый,кухнясы вобше откен жок
r
rustamovich044
Персоналдары грубый, адаммен калай сойлесуды блмиды, адейы урыс ыздеп турады кассадагы адамдары, кухня на нуле,муздай ,ожидание коп
Нуржамал Каспаева
Тап таза іші, балықтары ұнаиды.
A
Aru
Касса грубый,дұрыс жауап бермид сұрасан,салқын іші
Бекнур Жетесулы
Адаммен солесе алмайт телефонды басп жеберет сосын телефон алмай бармандар баратын жер емес
B
Beka
Адаммен солесе алмаиды телефон алмаит бармандар
Алихан Ибрагим
Холодно зал
Сабыр Тойбазаров
Сап салкын Кинетин жери и кухняда отыру мумкин емес
КШ
Камажай Шинтаева
Лучшая баня!😍😍😍
БМ
Бахиев Махсот
Баня сама хорошая,кухня (рыба) приходигтьс,Я пожелать лучшего качества
Нурикк А
10/10
Noni .4
+18 керек, джигилар болып бармая қойындар
Meison Nurberdiev
Ишинде персонал оздерымен оздеры адамга айхайлауды издеп турады. Демалуга келсен орыс апалармен айхайласуга келмеимызго. Келесте келуым екиталай
БТ
Бакыт Тукешова
Нашар,парнойда сідік ,канализация сасиды.персонал айтсаң уақытпен жуамын деп жумады.маған орысша сөйле деп ұрысып тұрып алды. Баншица кетсін,адаммен жұмыс істеу білмейді.нашар,нашар.Персоналдарды ауыстыру керек.😒😒😒
Алтынгуль Калабаева
Керемет күшті әсер алдым Рахмет шығармашылық табыс тілеймін
Кыдырбаева Гульбаршын
недавно были в аква релакс семеиная ,там ужасно воняет канализациеи ,грязно ,кухня ужасная ,один раз были в бане тоже грязная ,больше не поиду туда
Аяла Мереке
Кухня да турган орыс кыз оте дореки бесплатно жумыс истеп жаткан сиякты ! Келмениздер!
B
Batyrkhan
Баня всё кайф но персонал грубый ещё когда во время приходил не открывают двери. Сказали откроют в 5, но открыли в 6 🙃
Albina Kylyshbek
Обслуживание на нуле. Персонал грубый, особенно кассир в столовой — отвечает резко и хамит. Столы грязные, никто не убирает. Сама баня тоже в ужасном состоянии — сыро, грязно, неприятно находиться. Не рекомендую. Сервис абсолютно не соответствует цене и ожиданиям.
ЕЖ
Еламан Жотаев
Ассалаумағалейкум баня хорошая в баре все вкусно и не дорого еще есть одна девушка Арнайы четкая хорошо делает свою работу молодец
Акылбек Шамилев
Баня на высшем уровне, всё чисто и уютно, а бар вообще классный, дешево и вкусно, обслуживание наивысшем уровне, особенно Арнай, вежливая и профи своего дела, всем советую
Арнат Балгазин
Арнаи бармен кушты
ЛС
Лаура Сагындыккызы
Жаңа ремонт, іші таза, уборный тоже тап таза, тағамдары жақсы👍🏻 маған бәрі ұнады!
Асхат Кумаргалиев
Чисто ,персонал поменялся Уютнее стало.изменения в лучшую сторону на 💯
Орынгуль Клименко
Ооочень хорошая баня, чистота. Рыба , пицца очень вкусная , пальчики оближешь
Асет Шерипов
Баня сама по себя хорошая,но вот банчики в мужском зале очень хорошо работает,без них баня упадет
НЕ
Назерке Ержанова
Мне нравится хорошая баня!
Ka Ttik
+- пойдет
ЛА
Лязиза Алиева
Оазис банясының ұжымына алгыс білдіремін,таза, керемет ремонт жасалган, кафесінің балығы дәмді,обслуживание отличное ,Рахмет
Л
Лидия
Баня отличная поменялось всё и кухня просто класс всё просто класс
ГН
Гулзира Нуржанова
IБаня өте керемет болған көп жерде сухой пар жоқ еді оазисте бар іші жаңаланған екен.кухня менюде керектің бәрі бар.пилинг жасайтын қыз Алеся мә қолы дерт көрмесін күшті жасайды өз ісіне адал жан екен тазалығы күшті баняның жұмыстарың өрлей берсін тұрақты келуші
Alikhan Egisbaev
Опсдужвания ноль келменіздер.Баня ақшасына не ыстоет
Асель Шерипова
Лучшая баня
AT
Aigerim Temirgalieva
Ужасная кухня,обслуживание никакое,персонал не умеет решать вопросы,после смены персонала стало все ужасно
Анара Саухимова
Средьненькая баня
EK
Erasyl Kunzullayev
Обслуживание жаман, адамдары грубый, балдарды менсінбейді акша бағасын қосып жібереді, іші лас Келмей ақ қойыңыздар не советую👎🏻👎🏻👎🏻
AZ
Amina Zhylkybaeva
Өте нашар,есіктері дұрыс жабылмайды, санитарлық гигиеналық талаптарға сай емес, адамдар кез-келген жерде ұятты жерлерін қырып жатыр,кез-келген жерде шаштарын бояп ағызып тамызып жатыр,адам өте көп,отыратын орын жоқ, іштінде уақытылы жуылып жатқан жоқ, лас , барғаныма өкініп келдім, қызмет көрсету сапасыда нашар тындағысыда келмейді, балықтарыда уксусқа қатты салынған))))))
Сезім Ниетбаева
Ең күшті баня,маған қатты ұнады!
Акмарал Досанова
Фото нельзя обновить ужасно
NA
Nursulu Aitmambetova
Тугис зависаеть вопше тупит началь
Nurbolat Bergaliev
Ммы забронировали на 21:00 до 23:00 но когда мы пришли нам оказали 1 час и сказала что будете играть либо 1 час или уйдете нам не понравилось и уши, пришли просто так ужасно
Алишер Жексенбай
Арендовали поле на 2 часа админ раиса принемала нашу аренду пришли и говорят нам что поля занята что уже арендовали другие люди. Не советую ужасно
bayrzhanov n
Телефон алмайд,забронировали поля но оказывается она занято,мы оплатили все сказали что 100% будем играть но когда пришли нам сказали что есть люди которые играют постоянно,до этого они нам не говорили что есть люди другие. Вообще не понравилась хотели сыграть но с порожняком вышли,не советую!!!
Пришли арендовали с 9 до 11 Жаманак админдар не ответственные