Sultan records
Студия звукозаписи
ГЕ
Гульмира Есбусинова
Мен 5 жылдан бері тек Сұлтанға ән жаздырамын. Еңбекқор бала, күн-түн демей айтқан уақытыңа дайындап береді, на совесть жасайды. Мәнерлеп оқуды қаншама жаздырдым, тіпті бірде атаның рөліне адам таппай, өзің оқышы деп те қолқа салғаным бар. Тамаша дүние шықты👏😘 Еңбегіңнің жемісін көр, інім!
Тукембай Шалов
Султан балам ның еңбегін жоғары бағалаймын, биликти, өз маманды ғының шебері, бизбен жоғары карым қатынас орнатып анимизди тез сапалы жазып берді, еңбегіниз, жемісти оң болсын
KK
Kimbatay Kulzhanova
Ұлыма 2-рет ән жаздық бәрі тамаша👍👍👍Тағы келеміз✅
Dana Qyz
Все круто, отлично. Он подстраивается под каждый голос, обязательно дает советы как лучше записать и даже подберет песню, если нужно. Благодаря его записи наш той прошел очень хорошо🥰🫶🏻
ЖУ
Жанат Утеева
Керемет ұнады тағыда ән жаздырғым келеді бұйыртса барамын өте жақсы
Р
Рада
Нам очень понравилось, всё супер! Всё очень качественно, быстро ,и профессионально!
Р
Рада
ЖД
Жаксыбаева Дилара
Просто отменил ничего не объяснив в последний момент , не очень отношение к людям
Сымбат .
Ұнады қарапайым жақсы жігіт өз ісінің маманы екен👍
АҚ
Алия Қармыс
Ен керемет студия! Биздин тандауымыз тек Султан рекодс студиясы👍🏻👍🏻👍🏻
Айымгул Длимова
Жумысы унады, оте керемет. Карапайым, ак конил жигит. Жумысыннын жемисин корип табысты бол.
Алия Канжагулова
Маған ұнады запись жақсы шықты👍👍👍
Айгерим Калниязова
Кушти студия! Әнді әдемі жазып береді! Біраз жыл болды тек осы студияда жаздырамыз!
Айжан Сырбаева
самая лучшая студия😍😍😍😍😍
БМ
Баймен Мукаш
Хорошая студия 💯
Zaryaa013 Nnn
Ужасный звукозапись вообще не стоит ходить