Sultan records
Студия звукозаписи
Dana Qyz
В восторге
Все круто, отлично. Он подстраивается под каждый голос, обязательно дает советы как лучше записать и даже подберет песню, если нужно. Благодаря его записи наш той прошел очень хорошо🥰🫶🏻
ГЕ
Гульмира Есбусинова
В восторге
Мен 5 жылдан бері тек Сұлтанға ән жаздырамын. Еңбекқор бала, күн-түн демей айтқан уақытыңа дайындап береді, на совесть жасайды. Мәнерлеп оқуды қаншама жаздырдым, тіпті бірде атаның рөліне адам таппай, өзің оқышы деп те қолқа салғаным бар. Тамаша дүние шықты👏😘 Еңбегіңнің жемісін көр, інім!
Сымбат .
В восторге
Ұнады қарапайым жақсы жігіт өз ісінің маманы екен👍
Алтын Кобылашова
В восторге
Керемет студия, ән таза жазады, атмосфера жайлы,қарапайым қазақтың баласы. Маған қатты ұнады. Творчестволық табыс тілеймін!
ЖА
Жансая Айтмаганбеткызы
В восторге
Жұмысыңыз өте сапалы. Жаздыртқан әніміз әрқашан дәл ойдағыдай шығады. Жауапкершілігіңіз бен кәсібилігіңіз ұнады. Рақмет!
ЖS
Жаныл Shinasilovna
В восторге
Сұлтанға үлкен алғыс айтамын! Өлең өте сапалы, мағыналы әрі ұйқасы мүлтіксіз жазылған. Жұмысына жауапкершілікпен қарайтыны көрініп тұр. Көпшілікке ұсыныс беремін!
Тукембай Шалов
В восторге
Султан балам ның еңбегін жоғары бағалаймын, биликти, өз маманды ғының шебері, бизбен жоғары карым қатынас орнатып анимизди тез сапалы жазып берді, еңбегіниз, жемісти оң болсын
ГС
Гулзинат Сембай
В восторге
Өте жақсы Сұлтан сізге алғысым шексіз.Берекесін берсін
Айнур Казмагамбетова
В восторге
Керемет👏👏👏 Жаздырған әндеріміз керемет шығады әрдайым!!!! Кәсібің ,өнерің өрлей берсін 👏👏👏👏
ЖУ
Жанат Утеева
В восторге
Керемет ұнады тағыда ән жаздырғым келеді бұйыртса барамын өте жақсы
Р
Рада
В восторге
Нам очень понравилось, всё супер! Всё очень качественно, быстро ,и профессионально!
Р
Рада
ЖД
Жаксыбаева Дилара
Совсем не понравилось
Просто отменил ничего не объяснив в последний момент , не очень отношение к людям
ЖК
Жанна Кажигалиевна
В восторге
Султан сизге Ракмет сапалы адеми жазгансыз
KK
Kimbatay Kulzhanova
Ұлыма 2-рет ән жаздық бәрі тамаша👍👍👍Тағы келеміз✅
АҚ
Алия Қармыс
Ен керемет студия! Биздин тандауымыз тек Султан рекодс студиясы👍🏻👍🏻👍🏻
Айымгул Длимова
В восторге
Жумысы унады, оте керемет. Карапайым, ак конил жигит. Жумысыннын жемисин корип табысты бол.
Алия Канжагулова
В восторге
Маған ұнады запись жақсы шықты👍👍👍
Айгерим Калниязова
В восторге
Кушти студия! Әнді әдемі жазып береді! Біраз жыл болды тек осы студияда жаздырамыз!
Айжан Сырбаева
самая лучшая студия😍😍😍😍😍
БМ
Баймен Мукаш
Хорошая студия 💯
Zaryaa013 Nnn
Совсем не понравилось
Ужасный звукозапись вообще не стоит ходить