Ансар
Агентство недвижимости
БУ
Бакыт Умаргалиева
Мен агенстова ансар арқылы үш бөлмелі пәтерімді саттым риелтор Сандуғаш ханымға көп көп рахмет айтқым келеді.
A
Asel
Аңсары агенттігіне көп көп рахмет ішінде Сандуғаш ханымға көп рахмет тез арада өз қалаған үйіме қол жеткіздім барлығы тамаша рахмет🤗👍👏
Арайлым Конекбаева
Анар апаәға рахмет көп комектести Уйімді ауыстырғанмын помешениеге Прям коп көмектести Аллах разы болсын Қай заттың да өз маманы болған жаксы гой озінің жұмысын жаксы біледи Мен помешение коп іздедім Бірінші Аллах екінші Анар апай аркасында алып шаруамызды жасап жатырмыз
Нурлан Кусбармаков
Ансар агенствасына алғысым шексіз ❤️сонымен қатар Анешева Анар ханымға үлкен рахметімді білдіргім келеді өте пысық,еңбекқор,қарапайым,қаңтар айында квартира алдық өте оперативно іздеген қалаған квартирамызды тауып берді ✊🏼жұмысыңа сәттілік ✊🏼 абыройы арта берсін 🤲🏼
Г
Гулмира
Аңсар агенттігінің реелторы Анар ханымның арқасында аз уақытта 1 бөлмелі пәтерге қол жеткіздім.Анар ханым өте еңбекқор,пысық,білікті,өз ісінің маманы.Еңбегіңіздің.жемісін көре беріңіз!
AT
Aybol Tulegenov
Спасибо за проделанную работу, очень быстро реализовали объект и по рыночной цене!🔥🔥🔥
Айдос Конысбай
"Ансар"агенствосына аз уакыт ишинде, жана уйимизге кол жетуимизге себепши болганына рахмет! Менеджер Айгерим Бауыржановнага алгысымыз шексиз,оз исинин маманы👍
GK
Gulzira Koishybayeva
Агентство Ансар брокер Альбина мы очень довольны результатом. Работа Альбины была быстрой качественной и надёжной.ставлю оценку 5/5 🤘 😘
Сабыр Какибаев
Ансар агентство,Альбина брокер профессионал своего дело! Большое спасибо за оказанное содействие при приобретений дома. Ставлю оценку 5
Ардак Алимагамбетова
Хочу выразить искреннюю благодарность Анешеву Анар специалиста по недвижимости Ансар за профессионализм👏 и оперативность в продаже моей квартиры. Сделка прошла быстро, четко и без лишних хлопот. Анар всегда была на связи, давала грамотные советы и уверенно вела процесс от начала до конца. Благодаря ее опыту и внимательному подходу, удалось продать квартиру в рекордные сроки за одну ночь на выгодных условиях. Рекомендую всем, кто ищет надежного специалиста в сфере недвижимости! Анар самый лучший специалист обращайтесь не пожалеете ! Анар тебе желаю удачи и хороших результатов в работе! Спасибо что ты была со мной в эти не простые и волнительные дни!
EK
Elmira Kairat
Ансар ұжымына алғыс білдіремін ,соның ішінде Анар Анешеваға көп көп рахмет.Сол кісінің арқасында бір аптада үйімізді сатып жібердік.Мың алғыс!!!
Диляра А
Ансар компаниясының ұжымына, кейін Анара риэлторга көп көп рахмет🫂Риэлторымыз себепкер болып, баспаналв болдық🤍
ГА
Гульнур Альжанова
Ансар компаниясының ұжымы арқылы үйлі болдым! Білікті Маман толық сатып алу процесіне дейін еңбек еткен Анар Анешева ханымға алғыс білдіремін! Еңьегіңіз жана берсін, халықтың алғысын алып жүре беріңіз!❤️
ГМ
Галия Мухамеджанова
Хочу выразить благодарность агенству недвижимости Ансар за вашу проделанную работу, и отдельно выделить специалиста Самал. Вы не просто прекрасный специалист. Вы — человек, который умеет поддерживать и делать мир вокруг себя светлее. Спасибо за вашу работу и за ваше доброе сердце!!!
G
Gulnara
Хочу поблагодарить специалиста Гульнару ханум, ее заботливое отношение к нам поддержка во всем процессе сделки с недвижимостью, умница , благодарим ,за проделанную работу , доброжелательно и грамотно оформили сделку с квартирой, желаю процветания компании Ансар, всех благ и благодарных клиентов!
ГА
Гулсара Атабаева
Саламатсыздар ма? Үй сатып,үй алу үшін Ансар агенствасы арқылы жұмыс жасадық.Соның ішінде Гулнар ханым өте жоғары деңгейде қызмет көрсетті.Жанұямыздың атынан Гулнар ханымға алғысымызды айтқымыз келеді.Өте сауатты тұрғыда жылдам әрі тез үйді сатып,қайта үй алуға көмектесті.Отбасына амандық,деніне саулық тілейміз!Барлық жанұяны Гулнар ханым арқылы үйлі болуға шақырамын!Улкен рахмет!
Айман Бикашева
Спасибо специалисту Рахиле за хорошую работу в продаже частного дома. Очень активная, добросовестная, честная. Коп рахмет, рекомендую как лучшего специалиста в городе Актобе.
ZT
Zhanarys Turabai
Осы компания арқылы бастапқы жарнасыз үйлі болдық😍.Бізге бастан аяқ көмектесіп жүрген Әйгерім Бауыржанқызына рахмет, жұмыстарыңыз жүре берсін, алғандарыңыз алғыс болсын ✊. Барша жанға баспана бұйырсын.
НН
Ника Ника
Здравствуйте! Хотела оставить отзыв о работе Гульнар апа за помощь в продаже моей квартиры. Спасибо за профессионализм и поддержку. Желаю вам больше благодарных клиентов и процветания вашему агентству!
БА
Берик Аймак
Рахан апа Асылзат сіздерге коп коп рахмет бастапқы жарнасыз үй алдым. Ансар ұжымына алғыс шексіз 👍👍👍
Гульжан Ануарбекова
Ансар агентсвосына, брокер Альбина ханымга улкен рахмет! Шаруамызды бір күнде бітіргізіп, үй алдық! Қандай жағдайда тұрсаңыз да үй алуға көмектесіп, басынан соңына дейін жүреді! Өз жұмысының маманы! 👍❤️
ЕУ
Ерлан Умаров
Очень хорошее агенство,за два дня мне оформили ипотеку. Мне помогла брокер Альбина.Мы купили Квартиру в Городе Хромтау Мы довольны с Работой Альбиной.
VA
Venera Amirina
Ансар агентствасы арқылы уйимизди 2апта ишинде саттык. Самал ханым мен Гулнар ханымга алгысымыз шексиз. Жасап жатқан жумыстарыныздын берекесин кориниздер. Ал АНСАР агентствасы орлеу берсин.
Ansatbek Aibanu
Ансар агентствосы арқылы аз күннің ішінде үйімізді саттық Анар ханым (Капитал) арқылы👍🏻👍🏻👍🏻Істеріңіз алға жүре берсін!
Айнур Калжанова
Рахмет за оперативность риелторам Мөлдір и Махамбет, и юристу Ильясу! Мөлдір буквально месяц назад мне предложила помочь продать мою квартиру и вот сегодня оформили договор купли-продажи! Так хотела чтобы квартира попалась хорошим людям, уверена так и случилось! Покупатель посмотрел мою квартиру всего один раз и сразу принял решение купить. Риелторы Ансар помогли продать примерно за ту цену, которую я указала изначально. Все оформили за один день! Отличная командная работа! Рекомендую
СЗ
Сауле Зингина
Хочу отметить о качественной работе брокера Альбина, оценка 5/5, сохранила номер для дальнейшего сотрудничества, а так же риелтор Асхат , отличная проделанная работа .
Аа
Ансар, агентство недвижимости
28 января 2026, официальный ответ
Благодарим вас за высокую оценку и доверие! Нам очень приятно, что вы отметили качественную работу н…
МЗ
Медетхан Зайроллаев
Добрый день, хороший сервис. Альбина, спасибо вам большое! Быстро, качественно! Квартиру нашли нам быстро. Спасибо Ансар👍
Аа
Ансар, агентство недвижимости
28 января 2026, официальный ответ
Добрый день! Спасибо за ваши тёплые слова и высокую оценку нашего сервиса. Нам очень приятно, что ра…
Айжамал
Хочу выразить огромную благодарность риэлтору Рахиле за помощь в покупке квартиры. Отмечу ваше терпение, грамотность и то, что всегда были готовы ответить на все вопросы. Желаю вам здоровья, удачи и побольше благодарных клиентов!".
Nur rr
Асел ханымның жұмысы үшін алғыс білдіремін👍🙌
ОУ
Орынгуль Умарова
Мы приобрели квартиру через это агенство , за 2 дня спасибо брокеру Альбине без первоначального взноса,купила 2 х комнатную квартиру риелтор Айгерим и Анаре огромное спасибо!!! ❤️❤️❤️🥰🥰🥰😘😘😘
Саламат Кулжанов
Улкен рахмет.риелтор Айдар Брокер Альбина 2 кунде оформление жасап комектести ! Жумыстарыныз Алга баса берсин !
ДА
Дина Алмагамбетова
Спасибо компании Ансар, особенно агенту Гульзат и юристу Ильясу. Все быстро, грамотно и четко. Желаю всем процветания и больших доходов .
Аян Сейтов
👏👏👏
Алиева Айнагул
Ансар агентство аркылы патер алдым , онын ишинде ерекше алгыс Анарга аиткым келеди. До конца касымызда журип , тусиндирип. Коп рахмет Анар!!!
Assel Uspanova
Выражаю благодарность менеджеру Кайрату! За один день нашел клиента и продал нашу квартиру!!! Тактичный! Вежливый ! ПРоффессионал своего дела!!!
Арайлым Серік
Альбина сотрудница ужасно👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Рабига Матжанова
Консультант Альбина хамит ужасно вообще готорила что мы не потянем оплату, Еще ставка тикаисиздерма казир бирдене шыгып калып мени ренжитпениздер, урсып жатпайык. Деген не ангиме? Не дипломированный адамдарды жинап алып клиентпен калаи солесуди билмит. не стойт пойти вообще 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
ТТ
Тимур Турланулы
Альбина консультант вообще нечего не делает и не знает. Как разговаривать не умеет, Клиентам грубить вообще ураган жок барып кажет емес ужасно просто
ИА
Идрисова Айым
Ансар агенттігі аркылы 2 бөлмелі пәтер алдым.Риелтор Сандуғаш брокер Альбина арқылы алғашқы жарнасыз пәтер иесі атандым.Ансар агент қызметкерлеріне көп көп рахмет. Кәсіптеріне сәттілік клиенттеріңіз көп болсын. Сенімді компания👍
Аселя Сейтмагамбетова
Большое спасибо агентству недвижимости «Ансар» за отличную работу по продаже нашей квартиры. Особенно хочу отметить Амира.Все прошло спокойно, быстро и без лишних хлопот. Всегда были на связи, подробно объясняли каждый шаг. Очень довольны!
Жанар 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Очень понравилась работа риелтора Гульжан! Советую это агентство!
АЕ
Алина Ергали
Хочу выразить огромную благодарность риэлторской компании «Ансар», а особенно риэлтору Амиру👍🏻. Амир помог нам найти отличную квартиру. Он всегда был на связи, подробно объяснял каждый этап и помог со всеми документами. Благодаря его профессионализму и ответственному подходу весь процесс прошёл спокойно и без лишних переживаний.
BM
B M
“Ансар” жылжымайтын мүлік агентігіне көп рахмет! Үйімізді сатып жаңа үй сатып алып жатырмыз! Жұмыстарыңызға табыс тілейміз
КӘ
Кәдіржан Әлжан
Аңсар агентствасынан үй алдым. Асхат Лайықұлына көптен көп рахмет. Бастан аяғына дейін қасымда жүріп көмектесті. 👍👍👍
Асылай Бертагина
Ансар Агенство аркылы уй алдык.Алмат пен Асхатка коптен коп рахмет. Уй караганнан бастап , уй алганша касымызда журип барлык документке дей тусиндирип касымыздан табылды. Коп-коп рахмет сиздерге❤️Жумыстарыныздын жемисин кориниздер.❤️❤️
Асылай Бертагина
НИ
Нуржамал Ишмуратова
Специалист Токен Таншолпан профессиональный и надёжный Реалтор.Всё чётко,по делу и в срок.Рекомендую 👍
Светлана Сирко
Хотим выразить огромную благодарность агентству недвижимости ,,Ансар" за отлично выполненую работу по продаже нашей квартиры. Всё выполнено идеально и в срок.Спасибо Вам большое.Желаем процветания и побольше клиентов.Всем рекомендую.
AE
Alia Elemanova
Мен Ансар агентство сындагы Молдир ге Рахмет айткым келеди. Бизбен еринбей кунде уй корсетип, озимизге унаган уйды алып жатырмыз, Рахмет Молдир, Саган тек денсаулык, отбасына амандык, енбекте табысты бол, бийктен корине бер, кунде кулимдеп карсы алып, кишкентай кызын тастап бирге журди, осы жаркын бейнен, адамгершилик касиетин нан тайма дегим келеди. Брокер Айгерим ге де коп Рахмет, барлык жаксылыкты тиледим, клиенттерин коп болсын, Коныс той коп болсын
Amangos Baimenshin
Жақсы, тез. Асхат әсіресе