Береке
4.3
4.3
ШЖ
Шахноза Жолдасова
Донер алгам Бунин ,тез дайындады 5мин болмай,бирак ыссылай бермеди Шамалы жылы ғана,соус блмим дами жоқ сумен аралыстыргандай,еті аз тұрып қалған ет секілді ,помидорларды үлкен кесип орнын жабу үшін салгани,лаваштары қатты,общем не советую бұл жақтан донер жеуге
ЕТ
Ернур Темирали
Клен мылкау ответ бермит солеп турк солеп ответ бермит я ашыгын я жабыгын аитпаит жур заттар тарсылдатып
Kamshat Berikkyzy
Ненау
Aлька Т
Самсушки👍
Бақдаулет АСАНБАЕВ
Тағамдары өте дәмді!
❤️ Zhakslokovnaa04
Тамакттары вапще ужс суп кеткен еще кешегі тамакты ысыттып бере салды еттері катты дм унамады еще пловка бульон коп коскан тамактын дәмі жок бармауга не советую
Erbulan Tynyshtyk
ДоНеР БҰрынғыдай емес еті азайып бара жатыр
Айдын Кенжалиева
Все хорошо готовит быстро все
SM
Stepanova Maria
Все огонь, но это не кофейня, кофе здесь нет, совсем
erkin
Нашли таракана