Dentalife
Стоматология
ТОО Dentalife
ИБ
Индира Байдосова
Хочу выразть огромную благодарность Нариману Ериковичу за оказанную мне помощь с первого приёма могу сказать что он профи своего дела вежливый, грамотный, внимательный, отзывчивый огромное вам вам спасибо!!! 👏🏻👏🏻👏🏻Советую всем Денталайф 👍🏻
OZ
Oreo Zh
Сапалы қызмет көрсетеді. Ресепшн лезде жауап береді. Дәрігер Гүлһар Рахатқызы мен асисстент қыздарға алғысымды білдіремін. Әрдайым тісімді осы жерде емдетемін
НЖ
Назгуль Жалгасбаева
Гүлһар Рахатовнаға тісімді емдеттім. Өз ісінің маманы қолы жеңіл. Кеңес беремін.
MK
Meruert Kazieva
Тіс дәрігері Ақсауле Жомартқызына үлкен рахмет!Пациентпен сөйлесуі өте жылы, тиянақты , ауыртпай, жылдам тісімді емдеп берді. Тіс емханасына рахметімді айтамын. Емделуге кеңес беремін!
КН
Кызгалдак Насыр
Лечу зубы с 2022 года только тут) Хотя сама живу в 8 мкр🤭 Вежливый персонал, цены приемлемые, очень хорошо знают свое дело!
ab
almaz bolat
Өте керемет! Улкен Рақмет! Стоматологияға алғысымды айтамын. Тісімді жақсы істеп берді. Гүлхар Рахатовна врачқа рахмет
Айко Айко
Гульхар Рахатовнаға тісімді емдеттім. Өз ісінің шебері. Рахмет көп көп 💐
. .
Ақсауле Жомартқызы профессионал своего дела. Быстро и качественно удалила зуб. Спасибо большое. Процветания вашей стоматологии. Коллектив приветливый. Всё очень понравилось. Теперь только сюда.
АЖ
Аа Ж
Аксауле Жомарткызы оте колы женил, дым ауырсыну болмады, жаксы жулады екен, 👍енбегиниздин жемисин кориниз 🙏 , всем советую стоматологию денталайф 👍👍👍
ST
Saniya Tlegenova
Очень хорошая клиника , вежливый персонал! Всегда на связи, и днем и вечером , окажут поддержку , проконсультируют ! Спасибо Гульхар Рахатовне и ее ассистенту за их профессионализм и умение найти подход в любой ситуации❤️🙏🏻 Лечение безболезненное , а главное - качественно! Рада что попала в ваши легкие руки! Желаю чтобы нуждающиеся в лечении люди узнали такого врача как Вы и избавились от своих стоматологических недугов! ❤️😘
Гулжазира Ериккызы
Бүгін удаление барған болатынмын Аксауле Жомартқызына алғысымды білдірем тісімді ауырпай күшті жұлып берді өте керемет маман🫶🏻
AY
Ainagul Yeshpan
Ақсауле Жомартқызы өте білікті маман, емдеген тісімід қайтадан емдеп, бір емдеп болды демей, қайта-қайта е деп ден қойып жасады, Алла разы болсын рахмет❤️ еңбегіңіз елене берсін🥰
Ayatay .
Бүгін удалениеға бардым.Ішінде жұмыс жасайтын қыздар күшті қарсы алды.Жұлған кезде дым сезбедім,ауырпай жұлып берді❤️ Баруға кеңес беремін🫶🏻
ГБ
Гулназ Баймураткызы
Денталайф тіс емханасын таңдауға кеңес беремін. Гүлхар Рахатовнаға алғыс білдіремін. Тістерімді өте жақсы ұқыптылықпен емдеп берді.
ШС
Шынаргул Сарсенбаева
Денталлайф тіс емдеуі өте керемет, клиенттермен жақсы жұмыс жасайды.Жұмыстарына сәттілік тілеймін.
AB
Akmaral Beketaeva
Денталайф стоматологиясына сонын ишинде Гульхар Рахатовна мен ассистенти Алтынайга коп рахмет! Рахатовна оз исинин биликти маманы, колы оте женил❤️👍
Aikanym Sarbalina
Dentalife стоматология өте ұнады. Врачтарды всем советую Ақсәуле Жомартқызына рахмет!🤗🤗🤗❤️❤️
ЗЕ
Замира Елтай
Ақсәуле Жомартқызы өте білікті маман👍👍
Akkenzhe Shegiltekova
Ақсауле Жомартқызы өте білімді маман . Қолы жеңіл .
NZ
Nurly Zhanisova
Врач Аксауле Жумарткызы . Сізге улкен рахмет 🙏Анашымды апарып сізге тісін жасатып көңілімізден шықты 👌 Жумысыңыздың жемісін көріңіз 👍🌹🌹🌹 Дентоллайф стоматология Алга 🧿🪬🌹🌹🌹 Алдагы уақытта тек сізге келеміз 👌🌹🌹🌹 Мейрімді врач Аксауле Жумарткызы улкен рахмет
Венера Талипова
Хочу выразить благодарность врачу-стоматологу Нариману Ериковичу за высокопрофессиональную работу. Приём прошёл в спокойной обстановке, врач был максимально внимателен, аккуратен и тактичен. Всё было выполнено на высоком уровне. Рекомендую специалиста всем, кто ищет качественное и деликатное лечение.
Акнур Аскатовна
Өз ісінің маманы Гүлхар Рахатқызына үлкен алғысымды білдіргім келеді, ешқандай ауырсынусыз, өте тиянақты етіп пломбамды жаңалап берді. Клиниканың ішіндегі атмосфера өте жайлы, барлықтарыңызға сәттілік тілеймін! Теперь только к вам! Рахатовнаның әр пациентіне деген подходы ұнады🙌🏻👍
RB
Roza Bissembayeva
Досын Айболатович қолы алтын кісі рахмет үлкен😍
ЖБ
Жанат Байгуанова
Рахатовна врач жумысына оте ризамын ❤️
АЗ
Айгерим Зорбаева
Досан Айболатович классный врач, очень вежливый, всем советую👍
MB
Medet Bazarbayev
Рахатовна ханымға рахмет, өз ісінің шебері!
Akma karjau
Гулхар Рахатовна өз ісінің маманы әрбір келген кісіге жақсы шырайлы жүзбен қабылдап жақсы көңіл күйде шығарып салады мейірбекелеріде ұнады рахмет көп көп
Сагын Тулепбергенов
Денталайфстоматология тісімді жақсы жұлып берді, ауырту,ісіну болған жоқ. Өте керемет. Врачтары білікті, өте сапалы жұмыс жасайды. Тісімді салып берген врачқа рахмет👍
Бота Болатбайкызы
күшті стаматология, стомотологтар өз ісінің мамандары, күшті өлеңдер қосады екен👍👍👍
ZZ
Zhanargul Zharzhanov
Хочу выразить благодарность своему лечащему врачу Гульхар Рахатовне за качественное лечение и внимательный подход к пациенту, как не приду всегда доброжелательный персонал👍🏻🌹
ZB
Zhangul Batyr
Рахмет көп көп ақыл тісімді жұлдырдым.еш ауыртпады.рахмет сол жақтағы жас жігітке 5секунтта дым сездірмей жұлып берді
GB
Gulnur Bagniyazova
Рахатовнанын тіс емдеуі өте жақсы. Ұнады дым ауыртпайды, аккуратна емдейді. Ішіндегі қыздарда клиентпен жақсы сөйлеседі.
Айдана Салимгереева
Гулхар Рахатовнага рахмет 😘 жалпы клиникаға қыздарга жұмыстарыңыздын жемісін көріңіздер!!!
Karakozaiym Kalabayeva
Огромное спасибо стоматологу Аксауле Жомартовне и ее ассистентке Дильназ! Очень довольна их работой – все сделали аккуратно, без боли и с большим профессионализмом. Чувствуется внимательное отношение к пациентам. Теперь буду обращаться только к ним! Рекомендую всем, кто ищет качественного и заботливого стоматолога🥰🫶🏻
Alina Abdirzakova
Недавно посетила стоматолога Аксауле Жомартовну и осталась полностью довольна результатом. Процедура прошла абсолютно безболезненно благодаря её профессионализму и внимательному подходу. Работа выполнена качественно, с учетом всех моих пожеланий. Рекомендую её всем, кто ценит высокий уровень сервиса и заботу о здоровье!
ЖТ
Жанибек Тулеугалиев
Ақсауле Жомартқызы👍🏻👍🏻профессионал своего дела 🔥👍🏻
НГ
Назым Гильманова
Профессиональные врачи, лечение без боли, лучшая клиника👍🏻Рекомендую
Алуа Тулепбергенова
Огромная благодарность клинике и доктору Гульхар Рахатовне за отличное лечение кариеса! Процедура прошла безболезненно, всё сделали аккуратно и профессионально. Персонал очень вежливый, атмосфера комфортная. Теперь знаю, куда обращаться за качественным лечением! Спасибо!
AE
Adilet Esenov
Жақсы емдейді👍ешқандай ауыртулар болған жоқ керемет!
Камила Каржауова
Осы клиникага коршим айтып келген болатынмын ,тiciм қатты ауырып,мазам кетип жолыккан болатынмын . Нургиса даригерим емдеу жоспарын тусиндирип, 2 тисим емдеген болатын. Барлығы жоғары деңгейде өтті, ешқандай ауырсыну болған жоқ. Енді тістерімдi алдагы уакытта да келип каратып журемин, рахмет сіздерге !!!
Assm G
Безответственный персонал, записалась на прием вчера ночью, вроде бы сказали приехать к 9.30 часам утра, подошла но никого нет, ждала минут 15. Еще месяца три назад тоже подходила, сказали пока не будем вырывать зуб, в итоге искривления нижних передних зубов. Спасибо за услугу, безумно благодарна, Нариман!
Dс
Dentalife, стоматология
22 января 2025, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв. Нам искренне жаль, что вы остались недовольны. Мы хотим разобраться в ситуации…
ЖУ
Жанар Успангазиева
Саламатсыздар ма! Мен нур ситиде орналасқан "Dentalife "клиникасына былтырдан бері тістерімді емдетіп жүрмін. Маған ұнайды, өте жақсы мамандар істейді. Гүлхан Рахатовна өте жақсы маман иесі. Келіңіздер ,тістеріңізді емдетіңіздер деп кеңес беремін.
Gaisha Erbolatovna
DentaLife самая лучшая стоматология, отличный сервис, отличное обслуживание. Всем рекомендую побывать в этом центре, останетесь очень довольны, гарантирую! Спасибо за Вашу работу!
Zhanel Orazaeva
Стоматолог Ақсауле Жомартқызына алғысым шексіз! Менің пульпит тісімді,ауыртпай әрі тез қылып емдеп берді.Жұмысына ұқыпты және шапшаң жасайды!Пациентпен жұмыс жасағаны ұнайды.Ақсауле Жомартқызын барлықтарыңызға кеңес беремін🫰🏼 Зубная фея 🧚
Г
Гаухар
Была приятно удивлена такому сервису персоналом! А самое главное врач стоматолог Гульхар Рахатовна вошла в мое положение, так как на анестезию может быть побочка, пролечила зубы безболезненно! Для меня она зубная фея! Уже много лет обращаюсь к ней, ни одна пломба не выпала, очень рада что в Сити работает грамотный специалист и не надо далеко ходить! Поимо лечения всегда даст ценные рекомендации по уходу за полостью рта, благодаря ей знаю какую правильную щетку и зуб пасту использовать, так как зубы у меня чувствительные! Очень благодарна Гульхар Рахатовне и всему персоналу! Процветания вам!
Dс
Dentalife, стоматология
20 декабря 2024, официальный ответ
Благодарим вас за добрые слова! Ваше доверие для нас – самая большая награда. Мы продолжим делать вс…
Saniya N
Стомотолог Рахатовна грубая тісіңді жумай тазаламай жүреді екенсің дальше тазаламайды деп адамның намысына тиді Сен бала көтергенде промежутка болу керек депте менің жекеме өтті Мен ауырып тұрғансоң артық сөйлеп ұрысыпта алмадым Емделуге келдім оған қай уақытта бала көтеру керек қай уақытта тіс жууға болатынын сұрауға емес Сөйлегенде АУЗЫНА ИЕ БОЛЫП СӨЙЛЕСІН. админстрация аларсыздар . мен жуамба тісімді или баланы ай сайын көтеремба өзім білем Рахатовнаны не советую. Сосын хиджабтағы серый орамалдағы медсестра далаға қарап тұрат ауызға засосты тығып басқалармен сөйлесіп тұрат и потом Менің атымды мазақ қылды рентгеннен іздеген кезде Бұныда ескертесіздер. А так қалғанына әңгімем жоқ. Намысқа жекеге өтпей сөйлеу керек. Мен может сырттан келіп тұрған шығарм. Вообщем шаруаларың болмасын жусамда шірітіп алп келсемде Ақшаларыңды төлеп жатырқпа төлеп жатрқ. Админстрация прощу внимание Ескертіңіз
НА
Наргиз Аминова
Гүлһар Рахатқызы мен Ақсәуле Жомартқызына үлкен рақмет! Өз кәсіптерінің білікті мамандары! Врачи от бога! Золотые руки! Спасибо вам большое! Персоналы очень вежливые! Much love
ЖМ
Жанель Муканова
Керемет стоматология.Врач,ассистенттері сыпайы,жұмыстарына ұқыпты әрі таза👍🏻Особенно Жанэль Дулатқызы🤍
ЖР
Жанар Рыскалиева
Тіс емдеуші Жанэль Дулатовнаға шың жүректен рахмет айтамын.Өз кәсіби деңгейін жақсы атқарады.Әр адамды күлімдеп,әдемі байыппен сөйлеп, жұмысын жақсы атқарады.Осындай жақсы мамандықтарымыз көп болсын!
DK
Dova1234 Kava