Амин
Мебельный магазин
ГБ
Гульшара Бекмуханова
Стол отырғыштарымен алдық сапасы күшті , әдемі, асхананың ажарын келтіріп ашып тұр. Амина жихаз сауда орталығына рахмет
Гр
Гульзара розиева
Здравствуйте хотела бы оставить свой отзыв недавно приобрели у вас мебель стол и стулья качеством очень довольны спасибо большое👍🏻👍🏻👍🏻 обязательно придем к вам еще.
10 апреля 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Мы очень рады, что Вам все понравилось. Мы будем рады Вас видеть в нашем магазине🌺
БС
Баянкул Смагулова
Керемет магазин маган унады.Бирнеше жиhаз алдым.Сапасына сөз жок.Әлі қолданып келе жатырмын.
Акмарал Курманбаева
Осы дүкеннен жиhаз алған едим сапасы керемет болып шыкты.Содан осы дүкеннің тұрақты клиентіне айналдым.Маған қатты ұнады.
Мадина Мамирали
Бұл дүкеннен жиһаз алғаныма өте қуаныштымын! Таңдау өте көп, сапасы жоғары, ал бағалары қолжетімді. Қызметкерлер сыпайы және барлық сұрақтарға көмектеседі. Тапсырыс беріп едім, жеткізу уақыты дәл айтылғандай болды. Баршаға ұсынамын!
АЖ
Айдана Жолтай
Диван очень понравился, выглядит, как на фото, очень шикарно! Доставка быстрая, раньше срока. Спасибо продавцу Амин. Продавца советую!
AB
Aru Baurzhan
Амин мебельный магазин в Актобе порадовал качественной мебелью и хорошим выбором. Персонал вежливый, помогли с выбором и подробно всё объяснили. Рекомендую покупать мебель там.👍🏻💯
Ardagul Maratkizy
Амин мебельный магазин в Актобе – отличный выбор для покупки мебели! Большой ассортимент, качественные материалы и вежливое обслуживание. Покупкой довольна супер.
S
Symbat
Недавно приобрела мебель в этом магазине и осталась очень довольна! Качество на высшем уровне, материалы прочные, сборка надежная. Консультанты помогли с выбором, подробно рассказали о каждой модели. Доставка была быстрой, а сборщики работали аккуратно. Буду рекомендовать этот магазин друзьям!
𝗡0
𝗡𝗲𝘀і𝗯𝗲𝗹і 004
Бұл дүкеннен жиһаз алғаныма өте қуаныштымын! Сапасы жоғары, дизайны әдемі, ең бастысы – бағасы қолжетімді. Қызметкерлері өте сыпайы, әрбір клиентке ерекше көңіл бөледі. Таңдау жасауға көмектесіп, барлық сұрақтарыма толық жауап берді. Тапсырыс уақытында жеткізіліп, құрастыру да сапалы орындалды. Үйіңізге жайлылық сыйлайтын тамаша жиһаз іздесеңіз, осы дүкенді ұсынамын!
Үйге жиһаз алғанбыз, бағасыда сапасыда керемет, алуға тұрарлық!
СМ
Сандугаш Мухтарова
Супер ,номер один магазин мебели в городе Актобе😍 Столы и стулья просто шикарные 😍😍😍👍👍👍👍 мы как постоянные клиенты рекомендуем всем 👍👍👍👍
12 ноября 2024, официальный ответ
Спасибо большое😍
Азамат Ногаев
Версаче орындықтарымен Феон столы көңілімізден шықты. Тегін доставка, тегін сборка жасап берді уақытылы. Сөзімізді жерге тастамай, бәрін тиянақты жасап берді. Кәсіптеріңнен береке көріңіздер👍
БК
Бауыржан Кошкинбаев
Керемет жиhаз дүкені. Көңілімізден шықты. Қонақ бөлмеміздің сәнін келтірді орындықтарыңыз. Сатушы қызға ерекше рахмет. Кәсіптерің өрлей берсін. 👍
Ayim Koskulakova
Депутат стулья сапасы керемет ойдағыдай келді, онлайн үйден отырып заказ беріп едім көңілімнен шықты! Качествосы жақсы, сапалы ! Кәсібініз өсіп өркендей берініз, Продавец оте сыпайы! Рақмет 🔥👍🏼
ZD
Zhanar Doshanova
Хороший магазин мебели. Приемлемые цены
ДТ
Диана Тыныштыкова
Консультант бомба❤️🔥 Ребята, просто хотела поделиться впечатлениями о консультанте в мебельном магазине! Она просто супер! Реально знала, что говорит, и помогла выбрать классный стол со стульями для моей кухни. Атмосфера была расслабленной, никаких навязчивых продаж. Если хотите отличный сервис и крутые советы – вам сюда! Рекомендую!
Дания Тулеева
По городу самые приемлемые, низкие цены. Обслуживание на высшем уровне. Девочки консультанты прям от и до показывают😍 Бабушка купила комплект у вас, и осталась довольна. Желаю процветания вашему магазину👍
GZ
Gauhar Zhumabaeva
№1 в Актобе👍🏻
Сауле Конакбаева
Керемет магазин, қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, клиентпен сөйлесуі мәдениетті, барлығын толық түсіндіріп көрсетіп береді, мебельдерінің сапасы жоғары, бағалары қолжетімді,жұмысына өте жоғары баға беремін
ДД
Дд Дд
Жиһаз сапасы өте жоғары.Кез- келген жиһазды табуға болады. Жеткізу қызметі жылдам әрі сапалы. Алған жиһазым ойымнан шықты. Жұмыстарыңыз табысты болсын👌👌
Майра Амантаева
Стол алдым залга,багасы кол жетимди,жеткизу де,кызмет корсету де жогары орында,ракмет,енбектериниз Елене берсин
KA
Kundyz Amantayeva
Стол, стулья качество күшті, еще арзан 🔥 бәріне айтып жүреміз осы магазинды, бұйырса әлі аламыз. Рахмет, доставка тез, күшті орап жіберген, сынбай келді 👍
ЛА
Лилия Амантаева
Отличный магазин, большой выбор, качественный товар, вежливые консультанты, очень радуют цены и качество, доставка вовремя.
Аяжан Еркинова
Керемет магазин. Стол, стуляларымен алганбыз. Качества и вид все отличные. Доставка баска калаларга да жасайды екен. Оралга алганбыз. 👍👍👍
БУ
Бекежан Улжагерей
Кәсібіңіз көркейе берсін! Өзімізге қатты ұнады. Стол, орындықтарымен алып едік. Доставка тез әкеліп берді, бәрін құрып, орындарына қойып берді😀👍👍👍
BB
Banu Berik
Амин мебельный магазин Ақтөбе қаласы бойынша ең арзан, әрі сапалы.🔥🔥🔥 Маған ұнайды мебельдері, себебі таңдау өте көп, іздегеніңді табасың, әрі бағасы тиімді.👍👍👍 Доставка жасауы тез. Жалпы магазиннің қызмет көрсетуі 10/10. 💫💫💫
ГА
Гульзифа Амантаева
Один из лучших магазинов в Актюбинской области, большой выбор столов и стульев. Можно заказать по каталогу. Приемлемые цены и вежливый персонал. Доставили вовремя в удобное для нас время, сделали сборку стола. Мебель нам очень понравился. Процветания данному магазину. А кто пишет отрицательные комментарии скорее всего конкуренты, у которых такая же мебель но дорогая.
SZ
Samal Zhalbirova
Самый лучший мебельный магазин ! большой выбор приемлемые цены!
alina zhalbirova
Покупали мебель идеального качества! Все было сделано профессионально и качественно, привезли в тот же день как и планировали! Спасибо большое этому магазину. Придем еще раз!😍😍🥰
BD
Baubek Dosanov
Әр клиентті жоғары деңгейде қарсы алатын, барлығын түсіндіріп, өз істерін жетік білетін жиһаз дүкені деп айта алам. Алған заттарым өте сапалы және бағалары да қол жетімді! Дүкен йесіне және жұмысшыларына көп рахмет, уақытылы жеткізіп, өздері құрастырып дайындап берді!
AB
Ayala Bakytkeldikyzy
Актобедеги номер 1 мебельный магазин👍
Yerkenaz Seitkaliyeva
Конфликтіге жоқ адам болсам да мұны жазбай кете алмаймын. Осы аптада ғана 277.000 теңгеге стол орындықтарымен сатып алдым. Төлем жасайын деп жатқанда жеткізу бар ма дегенімде консультант қыз “Иә, бар, жеткізу мен столдя құрып беру осы суммаға кіреді” деді. Жеткізуші келіп ақшасын сұрады. Иесіне хабарлассам “Әрине жеткізу ақылы” деп жауап берді. Сонымен жеткізу үшін қосымша тағы төледім. Дүйсенбі алған тауарды бейсенбі күні жалыну, сұрау, өтіну арқылы әрең жеткізді. Столды құрып беріп кетті, орындықтарды үйге өзіміз кіргізіп ашып алдық. Ашып қарасаң бір орындық кірлеу, тағы біреуінің бояуы ұшқан, біреуінің бір аяғы қысқа. Өзіміз алып кетуге бермейді, өздері жеткізіп берсе де тауарға мұқиятсыз қарайды екен. Жеткізу үшін дүкеннің иесімен қайта қайта сөйлесіп жүйкем жұқарған соң орындықтар туралы тіпті сөйлескім келмеді. Тауар бағалары қолжетімді болып көрінген соң, инстаграмда жарнамалары шыға берген соң осы дүкенге келіп едік. Бірақ қызмет көрсету мен сапа өте төмен деңгейде. Өкінбейтін жағын қараңыздар:)
25 августа 2023, официальный ответ
Көңіліңізден шықпағанымызға кешірім сұраймыз. Бірақ Жеткізіп беру неге уақытылы болмағанын сіз білес…
А А
Совсем не клиентоорированны, хамят, 3 дня не могут доставить стол, то адрес забывают дать доставщику, то другой стол приносят, и то глубокой ночью, и не разрешают забирать самому. Не советую покупать у них, нервы целее останутся!
Карина Левша
Ватсап не отвечают