BekStom
Стоматологический центр
ЖБ
Жулдыз Балпейсова
Кушті қорықпай сеніп баруға болады Сабыржан Бекеновичке емдетіп жүрмін тістерімді аман алып калып жатыр. Шын отзыв барсаныздар болады. Іші де таза приятно
Karakoz Kushanova
Хорошая локация, очень понравилась работа доктора Чингиза! профессионал своего дела, все делает аккуратно с заботой о пациенте. В стоматологии чисто, есть зона ожидания приятная музыка, бахилы при входе.
БЕ
Бақыт Ельжанов
Пока польный бітпеді бірақ әзірге тісті оның ішінде азу тісті дым ауыртпай жұлғаны мықты ұнады. Мастер Шыңғыс👍🏻
Alibek Assamanov
Керемет Супер
Майра Амантаева
Өмірдегі ең қымбат,өз денсаулығымды,соның ішінде ең көзге көрінетін,денсаулығымның айнасын,тістерімді,кімге тапсыратынымды таптым,ол Бекстом стоматологиясы,Сабыржан Бекенұлы мен Шыңғыс Бекенұлы ағалы інілі қос дәрігер жасаған жұмысы,менің көңілімнен шықты,әсем күлкі сыйлап,алдағы өмірге деген сенімімді арттырды, сізге ризашылық білдіретін науқастардың көп болуын тілеймін,алғысым шексіз
MZ
Miramgul Zhumabaeva
Бекстом стомотолия орталығының қызметіне өте жақсы деп баға беремін маған ұнады кәсіби шеберліктері жоғарғы деңгейде екен тағы да келіп ем аламын деген ойдамын
СЕ
Сауле Ерниязова
Өте жақсы, өз істерінің маманы, сыпайы, әдепті келген пациенттермен сөйлеседі, тісті керемет ауыртпай емдейді.Аланың нұры жаусын.Протез тіс салғанда да өте жақсы. Өз тісіңдей әдемі жасайды.
Арсен Алитурлы
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 лучшая стоматология
Айнур Мухтарова
Спасибо стоматологам, очень хорошие специалисты. 👍🏻
ЖМ
Жанара Мухтарова
Отличная стоматология! Работают профессионалы своего дела! И цены очень приемлемые по сравнению с другими! Всем советую👍
СМ
Сандугаш Мухтарова
Очень хорошая стоматология!!!
ZD
Zhanar Doshanova
Хочу выразить огромную благодарность клинике Бекстом и всему персоналу за высококачественное обслуживание и профессионализм! С самого начала чувствовалась забота и внимание: начиная с администратора, который помог записаться на удобное время, и заканчивая доктором, который детально объяснил план лечения и ответил на все мои вопросы. Особая благодарность докторам Сабыржан и Шынгыс чза чуткость и мастерство. Во время процедуры не чувствовала никакого дискомфорта, а результат превзошел ожидания! Очень приятная и расслабляющая атмосфера, что особенно важно для тех, кто боится стоматологов. Спасибо за здоровую и красивую улыбку!
БУ
Бекежан Улжагерей
Ауыртпай, сапалы жасап берді. Тісімді сақтап қалды. Ішіндегі жас балалар молодцы👍
Сауле Конакбаева
Қызметтері өте жоғары деңгейде,мамандары өз ісінің шеберлері, тістеріңізге сапалы қызмет керек болса BekStom стоматологиясына баруыңызға кеңес беремін!
BD
Baubek Dosanov
Стомотологи молодцы! Спасибо большое за оперативность и профессионализм!
Bd
Bro do bro
Лучшая стоматология в городе, специалисты с большим опытом , боялись стоматологии но перебороли страх, спасибо большое🙌🏻
Maxutko XD
Спасибо большое огроменное
ZD
Zhomart Duisenbaev
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Нурбол Кошетов
Очень понравился. Грамотные специалисты, знают свое дело! Рекомендую👍🏻
Дарья Николаева
Приветливый персонал, хорошие специалисты и современное оборудование. Для тех, кто боится стоматологов или имел неприятный опыт - очень советую обращаться сюда.
AB
Ayala Bakytkeldikyzy