Halal Beauty
Салон красоты
2GIS Awards
ШБ
Шырын Базарбай
Halal beauty қыздарына рахмет спа қатты ұнады мастер Гаухар, Аңсаған қолдары күшті өкінбисіздер кыздар барңыздар демалңыздар. Салондарңыз өсіп өніп, үлкейе берсін.
ДА
Дильназ Алмажаева
Бүгін СПА-ға келіп, ерекше әсер алдым! Массаж жасаған Менсұлу апай өте керемет жұмыс жасады. Қолының жұмсақтығы, әр қимылы, қарым-қатынасы — бәрі жоғары деңгейде болды. Шын жүректен рақмет! ❤️
أنت منزلي 🫶
🫶🫶🫶☺️
UI
Uzilkhan Izturganova
Очень нравится этот салон. Кайф 🥰. Расслабляющий массаж, спа круто. Мастер Ансаган топ топ, ручки золотые ❤️❤️❤️❤️
Aktoty 🙉
Алимаш😍🫶🏻әрқашан позитивті, жұмысы әрдайым керемет. Өз жұмысына ұқыпты қарап, барлығын тиянақты түсіндіреді 🫶🏻
Аружан Зейнетаева
Зарина мастер өз жұмысын өте ұқыпты жасайды😍😍🥰🥰қас пен кірпігіме ламинирование жасаттым,ұнадыы💕💕💕💕
Алтынгул Сагынова
Мастер Зарина рахмет👍🏻👍🏻отличная работа!
AB
Ainur Bek
Салон өте таза, мастерлер өте ұқыпты, сыпайы. Сервис өте жоғары, сапалы. Сіздерге жазылғаныма қуанып қалдым. Маникюр да педикюр да өте жақсы жасалды. Мастер Нұрғанымға рахмет 💚 Администраторға дәмді кофе үшін алғыс.
МЖ
Мадина Ж
Прекрасное место😍 как для души, так и для тело❤️ Спасибо мастерам Аңсаған и Гаухар, у вас божественные руки🫶🏻🫶🏻🫶🏻 отдохнули с мамой прекрасно✨
Мадина. Огромное спасибо за ваш отзыв. Приходите в гости ещё 😉
ГА
Гюнэль Ашрафова
Благодарим за возможность радовать близких
Добрый день, спасибо вам за высокую оценку 🤗 Будем ждать вас снова 💛
AM
Aliya Mambetyarova
ассаляму алейкум мастер Эльмираның жұмысына отзыв қалдырайын деп едім🫰 Эльмира жұмысына өте тиянақты екен, шашымды қиып, бояп керемет қылып жасап берді. Прическаны көріп, наконец-то маған үйлесетін, маған арналған прическа дедім ғой🔥🔥🔥 А шашымның цветы очень благородный цвет боп шықты, вобщем из зачуханой домохозяйки ИЗОБИЛЬНАЯ ЖЕНЩИНА боп шықтымғо🤭💯 Эльмираға Аллаһ разы болсын, риза клиенттері көп болсын🫂
Рақмет үлкен отзывыңызға
AD
Aigul Dauletova
Маникюр, педикюр мастер Инкарға жасатқанмын. Жұмысы өте қатты ұнады👍рахмет көп
Үлкен рақмет кері байланысыңызға🥰
дильназ аккуанова
Хожу к Нурганым уже не первый раз, и каждый раз остаюсь очень довольна 💖 Она очень аккуратная, спокойная и вежливая мастер. Делает всё тщательно, после её работы ногти всегда красивые и ухоженные. По сравнению с другими мастерами, результат у Нурганым просто на другом уровне 😍
Благодарим вас за отзыв 🙏 Приходите к нам ещё, всегда рады ❤
Ерке 𝙕𝙝𝙖𝙣𝙜𝙖𝙯𝙮𝙮
Очень понравилась работа Нурганым! 🌸 Делает всё аккуратно, без спешки, и результат просто супер! Маникюр держится долго, форма идеальная. Теперь хожу только к ней!
13 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Огромное спасибо, очень приятно получать обратную связь ❤ Мы всегда вам рады 🤝
Адель Нурмолла
Два раза ходила в этот салон. Прекрасный салон, в Актобе мало таких, вежливый персонал, мастера профессионалы своего дела. Администратор Улмекен и хайр стилист Эльмира просто чудо❤️
13 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, спасибо за отзыв и оценку. Будем рады вам всегда 🤝
Ulmeken Raisova
осы салонға жиі келемін,өзіме қатты ұнайды😍мастерлері өз істерінің маманы,әрдайым күліп қарсы алып,күліп,жылы лебіздерімен шығарып салады❤️осы салоннан кейін басқа салондарға баруды да қойдым,тек істеріңзге береке берсін❤️барлығына ұсынамын осы салонды қызметтері🔥🔥🔥
Үлкен рақмет кері байланысыңызға🥰
Аяулым Кайрат
Мен бүгін демалысымды,, бір күн өзім үшін,,ге арнап келдім маған өте ұнады массажы қандай керемет манюкр , педикюр жасайтын, қас бәрі- бәрі ұнады . әсіресе қыздар сондай тартымды, сыпайы ханымдарға көп көп рахмет. Ханымдарға келіп демалуға кеңес беремін.
13 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо вам большое за добрые слова о нашей работе 🤗 Обращайтесь.
NK
Nazira Kerimberdi
Салон тап-таза, сондай жайлы😍. Қызмет көрсету жоғары деңгейде. Массажға жазылған болатынмын мастер Аидаға. Қолы сондай жеңіл😍😘. Бұйырса тағы да келетін боламын.
AT
ASSIYA TAMA
Вообще неприветливые мастера и качество работы оставляет желать лучшего . Сделала маникюр и педикюр у разных мастеров этого салона . Через несколько дней появились заусенцы на руках . Полетела на мероприятие со страшными руками . При том , что я все делала в перчатках . На ногах пятки шершавые стали . И мастер не собиралась убирать мазоль , если бы я не сказала . Сделала педикюр за 40 мин и хотела отправить 🤦🏾♀️ И вообще за что берут 7 тыс ? За Смарт педикюр , в котором только насадка Смарт , а где специальное масло , которое нужно наносить после смарт педикюра ???
25 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо, что нашли время и оставили отзыв, для нас это очень важно. Примите наши искре…
Камила С.
Очень понравился салон, стрижку сделали прям по запросу. Спасибо мастеру Кундыз, и спасибо за чай☺️
Здравствуйте, Камила! Большое спасибо за отзыв 😉 Будем стараться и дальше 💛
Нурия Кадырбаева
Спаға Енеммен бірге келдік. Салон өте қатты ұнады. Іші тап таза, барлық сотрудниктер өте сыпайы. Массаж вообще🔥🔥🔥Кірпікке ламинирование жасаттық. Зарина есімді аруға үлкен рахмет❣️ қолыңыз дерт көрмесін🌹🌹🌹
Рақмет
Ai Dony 🥰
Бугин кунимди озиме арнайын деп осы жакка келип едим , керемет конилимнен шыкты 🙌🏻 Менсулу ханым спа процедурасын жасап оз жумысын керемет орындады . Басында коркыныш болды унамай каладыма деп бирак та бари мен ойлаганнан кушти отти 😊 всем советую 🙌🏻 мыйым тынышталып демалып калдым 🥰
Рақмет сізге
ЛТ
Лина Тулепбергенова
Массаж жасайтыр қыздардың қолдары керемет,рахаттанып қаласың,Гаухар Аида қыздарға👏🏻👏🏻👏🏻қолдарыңыз дерт бермесін тфа тфа тфа💦💦💦
Бибінұр Асылбекқызы
Бүгін мамамды жібергенмін. Салонның тазалығы, қызмет көрсетуі, жұмыстың сапасы күшті деп келді. Рахмет қыздарға🌸❤️
Спасибо за теплые слова 🔥 Всегда рады помочь 💛
АЖ
Айдана Жалдыбаева
Өте керемет. Өте жаксы болды Мөлдір ханымға рақмет
25 октября 2025, официальный ответ
Айдана, добрый день. Спасибо большое за отзыв и оценку 🙏👌 Приходите к нам почаще 💛
А❤
Айгерим ❤️
Посетила салон красоты Halal Beauty осталась в полном восторге! 💇♀️ Мастер Кундыз просто шикарно сделала стрижку, учла все пожелания. Волосы выглядят идеально! Сам салон уютный, атмосфера приятная, обслуживание вежливое и внимательное. Обязательно приду еще! 🌸
25 октября 2025, официальный ответ
Айгерим, добрый день! Спасибо за высокую оценку 🙏👌 Мы рады, что вам всё понравилось!
🐍🐀 Qyrmangazykzy
проста кайф
25 октября 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо вам большое за отзыв и высокую оценку!!! Всегда рады помочь ❤
MA
Mukhatova Aa
Мастер Гаухар ханымға рахмет, бір демалып қалдым. Қолдары өте жұмсақ. Ресепшендегі қызда сыпайы екен.
Спасибо вам большое за ваш отзыв и оценку 😌 Ждём вас вновь ❤
ЗА
Зарина Аскербек
Сегодня посетила спа-процедуру у мастера Гаухар — это был настоящий восторг! 🌸 У мастера такие лёгкие и чуткие руки, что после процедуры всё тело будто выдохнуло с облегчением. Настоящее расслабление и перезагрузка! Хочу также отметить высокий уровень сервиса в салоне Halal Beauty. С самого порога встречают с заботой: предложили чай или кофе, всё очень уютно, чисто и безопасно. Атмосфера располагает к полному расслаблению 💆♀️☕ Огромная благодарность мастеру Гаухар и всей команде салона! Очень рада, что выбрала именно вас 💖
Спасибо вам большое за отзыв и оценку 😌 Мы стараемся 💛
дидара 💜
өте сыпайы қызметкерлер, эстетикалық бұрыштар. мастерлердің шеберлігі керемет🤤 керемет тазалықты айтып өтпеске болмас)
Жылы лебізіңізге рақмет🌷
SS
Sholpan Sharipova
Бугин 25.09.25ламинирование истеттим мастер унамады Бир сагаттык процедураны 15мин истеди дым эффект кормедим никакого изгиба зато заплатила 17 кажется Уят болады будьте ответственнее к своей работе Деньги на ветер
Kamila Akylbekovna
Спасибо салону Halal Beauty! Мастер Эльмира — настоящий профессионал своего дела! Очень комфортный салон!🫶🏼
2 октября 2025, официальный ответ
Добрый день. Спасибо большое за теплые слова 🤗 Ждём вас снова!
ЛК
Луиза Калмуратова
Было приятно посетить такой spa салон.
2 октября 2025, официальный ответ
Луиза, здравствуйте! Огромное спасибо, что уделили время и написали отзыв 😉 Мы стараемся 💛
Merey Ruslan
Уже бірнеше рет бардым, Halal beauty ұжымына және массажист Гаухарға көп рахмет🥰 барған сайын күшті демалып қайтамын
Добрый вечер! Спасибо вам, что оценили, ждём снова 🤗
Асылай Толғанбекова
Салонға кірген сәттен бастап-ақ ерекше әсер алдым. Есіктен кіре сала сезілетін тазалық, жайлы атмосфера көңіл күйді бірден көтереді. Администратор қыздардың жылы жүзбен қарсы алуы, сыпайы сөйлесуі және әр клиентке ерекше көңіл бөлуі қатты ұнады. Барлығы өте ұқыпты, кәсіби деңгейде ұйымдастырылған. Өзіңді жайлы әрі еркін сезінесің. Қызмет сапасына да, ұжымның қарым-қатынасына да толық ризамын. Осындай жоғары деңгейдегі сервисті көргеніме қуаныштымын, енді бұл салонға тағы да келгім келеді!
Рақмет сізге
Асема Тыналина
Halal Beauty салонына үлкен рахмет! Мастер Гаухар мен Эляға рақмет! Көрсеткен қызметтеріңізге риза болдық. Істеріңізге береке, клиенттеріңіз көп болсын! 🌸✨
ainarkss k
Делала стрижку hush cut (корейская стрижка) — результат превзошёл все ожидания!😍 Волосы лежат идеально, именно так, как я мечтала. Огромное спасибо мастеру Эльмире за профессионализм и внимательное отношение🫰🏻 Очень рекомендую всем, кто хочет стильную и качественную стрижку!
Гулфайрус Умирзакова
👍🏻
ЖА
Жанна Апа
Сегодня посетила салон Халал бьюти,и очень порадовал своим обслуживанием.Мастер Нурганым -это просто профессионал своего дела, сделала мне отличный маникюр и педикюр.Рахмет вам за вашу работу,ко орая приносит красоту.
Динара Кабдоллаева
Айданаға 1 ші рет келдім лами кірпік қасыма, боятуға. жұмысы қатты ұнады идеально шықты😍😍👍👍
J M
Өте керемет салон! Ламинирование, стрижка қатты ұнады. рахмет!
Шынар Бакыт
Мастеру Нургане большая благодарность! Проделанная работа очень понравилась, видно, что она профессионал, аккуратна и настоящий мастер
Айгул Дусипова
Қас кірпігімді жасаттым өте қатты унады Зарина ханымға мың алғыс Еңбегің елене берсін.
RR
Rabiya Rakhimzhan
Была в Халал бьюти у мастера Нурганым , все так профессионально делает очень понравилось бережное отношение к клиенту, советую очень, сама приехала с Алматы очень понравилось салон Халал Бьюти Актобе , советую мастера Нурганым 😊
жаниюуша 🤍
Маған қатты ұнайтын салондардың бірі☺️
ДД
Дарина Дуйсенбина
Мастер Нурганым понравилось как все делает, аккуратно, красиво. Всем советую этот салон уютно тихо чисто!
НЖ
Нурай Ж
Сәлеметсіздер ме! Мастер Ұлжанда болған едім , көңілімнен қатты шықты, бетім тап-таза болып қалды . Үлкен рахмет! Супер мастер🤍🫶🏻
AM
Arailym Mukhatova
Халал салонына маникюрге келдім мастер Айданаға өте керемет бәрі ұнады жоғары сапада жасап берді 👍👍
Адеми Куламанбаева
Halal Beauty salon ның мастері Аидаға көп рахмет! Клиентке деген қарым қатынасы, өз жұмысына жауапкершілігі, жасаған массажы өте ұнады! Қолыңыз шипалы болып , клиенттеріңіз көп болсын!💐
Аяулым Хакымгерей
Бәрі өте керемет жасалған.Таза ,тыныш,әдемі.Мастер Инкәр өте ұйқыпты сыпайы🥰 барлық қыздарға рахмет. Сенім артып келуге болатын жер деп айта алам🙌🏼