Dream Tour
Туристическое агентство
AN
Alfiya Nazmutdinova
Недавно с этим турагентством я полетела с 2 детьми в турцию выбрали хороший отель Кирман белазур детям и мне очень понравилась рекомендую их 👍🏻
Айзат Гумаров
Лучшее тур агенство в городе🔥🔥🔥
Асет Серикулы
Самый лучший тур агентства !👍👍👍👍👍 Алла разы болсын! Жумыстарыннын жемисин кориндер!
EM
Eset Mukash
Оте керемет тур агенство.Алия менеджер барин жаксы тусиндирип береди Жане же жаксы скидка жасап береди .Осы тур агентствомен 4ши рет шыгып жатырк .тек dream tour Ди тандауга усынамын
AL
Abu-Mansur LifE
Осы агентствомен 5рет қыдырып бара жатырмын,әр барған сайын құдды қасыңда жүргендей,бәрін ежгей тегжейлі түсіндіріп,көрсетіп береді,көмек керек болған сәтте әрдайым байланыста,қыздарға үлкен алғыс. Бағалары да көңілге қонымды,арзан әрі сапалы.Баршаға осы агентство арқылы саяхаттап ,қыдыруға кеңес беремін! Бұйырса күзде тағы барамын мазалап ❤️❤️❤️
ЕА
Ержан Алдонгаров
Бизге кыска уакытта озимизге ынгайлы демалыс уйымдастырып берген осы Dream Tour турагентствосына улкен Рахмет.👍👍👍
OZ
Orynbassar Zhansha
Положительный опыт с турагентством! Профессиональные сотрудники, оперативные решения, отлично организованные туры. Впечатлены уровнем сервиса и вниманием к деталям. Будем рекомендовать друзьям и с удовольствием воспользуемся услугами снова.Рахмет🫶🏻👍
Айдарбек Макатов
Всем советую!!! Менеджер Алия оте керемет тусиндирип Жане каждый клиентке акшасы Жане ынгайына карап тур тандап береди!!