Айым
AT
Alimzhan Telgara
Баға өзгерген
Sanzhar Nedostupniy
ужасное отношение не дали нормально одеться хотя после нас никого не было и по чистоту тоже не чисто и меня такое ощущение было как будто бесплатно приехал купаться не советую никому
Ж
Жанат
Кушті
Әли Мұрат
Монша өте лас күйде болды. Алдыңғы адамдардан кейін тазаланғаны мүлде байқалмайды — кір-қоқыс қалып қойған. Қолданылған заттардың қалдықтары шашылып жатыр. Жуынатын жерлерде тазалық сақталмаған. Мұндай жағдайда демалу мүмкін емес. Монша әкімшілігіне тазалық пен гигиена мәселесіне көбірек көңіл бөлу қажет деп есептеймін.
ББ
Батырбек Бекенов
Керемет
АЕ
Айдар Есболаев
ҒАЛИЯ АПА КЕРЕМЕТ КІСІ АДАМДЫ ТҮСІНЕТІН ТІЛ БАЙЛЫҒЫ МЫҚТЫ КІСІ. АЛЛА РАЗЫ БОЛСЫН.
Нури Т
Ужасное отношение, баня практически не работает, никто туда не ходит, "к нам только по записи" — отмазка
Nurik 2011
Очень хороший магазин