Асылым
Частный детский сад
2.5
2.5
. .
Не дают доступ к камерам даже при экстренном случии могут дать но потом тупо ребенка из садика выгнать,сестрёнки жаловались на воспитателей,они могли завтрак не есть,ужасный садик,я в итоге отправила сестренок в соседний садик там конечно не так все класно выглядит нету песочных штук как там но ребенок счастлив! Каждый день говорит как ей нравится не плачет(иногда плачет когда понедельник🤣)
Bota Zhaksymbetova
Садик раньше нравился но сейчас набирают по 30 детей в группу ребенка элементарно не слышат к сожалению пару раз бывало что оставляли без завтрака очень очень жаль
ГА
Гүлімжан Аяғанова
Бұл жерде балабақшадан шығарылған ата ананың туыстары я таныстары мықтап жамандап жазыпты, соған қарағанда ата анадан кінә болып тұр ау
Асема А
Садик полный бардак. Отношение к детям и родителям ужасное. Не советую.(если бы смогла то поставила бы 0 звезд)
GQ
алия
Онша емес екен
МТ
Мая Талмурзина
Отношение воспитателей и особенно заведующей оставляют желать лучшего. Ужасно не профессионально.
Дарига Апсан
Апармай-ақ қойыңыздар!
Аружан Амангелді
Не советую
Arailym 🤍
Очень разочарованы! В этом садике произошла неприятная ситуация: у ребёнка потерялась золотая серёжка, и мы вызвали полицию для проверки камер (что абсолютно законно). После этого воспитатель отказалась сотрудничать, ушла домой, а вечером нас без предупреждения удалили из группы и фактически выгнали из садика. В договоре таких оснований нет, нас никто не уведомил. Исключить ребёнка только потому, что родители вызвали милицию - это нарушение прав семьи и ребёнка. Категорически не рекомендую!!!
Арука Сахит
Заведующая садиктен баламды еш себепсіз, заңсыз шығарып жіберді. Ауызша ия жазбаша ескерту болған жоқ, жәй ватсап группадан шығарып тастады енді балаңызды әкелмеңіз деп. Жеке садикпіз правамыз бар деп айтқан бізге.Сонда договор кім үшін?! Заңға бағынбайды ма жеке болса?!
Aizhan Kuttygulova
Бәрі мақтайды осы садикті 👍🏻👍🏻👍🏻
Aray 91
Қызымның бұл балабақшаға барғалы 1 ай енді ғана болады. Қуана қуана барады. Шағын ғана болса да тиянақты, таза, тағамдары да дәмді. Қосымша сабақтары уақытылы өтеді👍 Айгөлек тобының тәрбиешісі Гүлбақыт Асанқызына, нянка апайы Ғазиза апайға алғысым шексіз👍👍👍
СА
Салтанат Ажигалиева
Саламатсыздарма. Балабакша туралы оте жаксы пікір айта аламын. Ең бірінші іші өте таза , тамақтары да жақсы. Тәрбиешілердің ата анамен қарым қатынасы да жақсы. Садик коңілімнен шықты👍🏻🫶
Aziy Az
Садик унамады. Балам кайта кайта ауыра берди. Группада 30 бала Оте коп, тарбиеши жалгыз. Ауырган балдарды кабылдай береди. Багасына сай емес, баска балабакшага алмасып кеттик
SM
Sabira Medetovna
Немерем барады осы садикке. Тамаша бала бақша. Таңертен тұрып алып өзі сұранады балабақшаға барамын деп. Тәрбиешілері керемет. Ұжымға рақмет.
NT
Nelya Tolegenova
Садик хороший но вообще не знала как они кушают играются ничего не отправляют , в начале договорились потом почему то не показали где находится спальная где актовый зал и и т.д а так у нас воспитательница очень хорошая !
Ж
Жаксылык
Біздің баламыз осы балабақшаға барып жүргеніне біраз уақыт болды, және біз бұл мекеме туралы тек қана жақсы пікір айта аламыз. Тәрбиешілер өте мейірімді және балаға көңіл бөліп, әрқайсысымен жеке жұмыс істейді. Балаларға арналған күнделікті шығармашылық және дамытушы ойындар өткізеді. Балам күнде балабақшадан жаңа нәрселер үйреніп қайтады. Балабақшада қауіпсіздікке де көп көңіл бөлінеді, бұл біз үшін өте маңызды.
АA
Аiko Aiko
Апайлары керемет 👍
??
?????? ???????????
Садик ұнамады. Ата-анамен дұрыс қарым-қатынас жоқ. Балалар не істеп жатыр, не тамақ жеп жатыр біле алмай жүресің😬. Іші өте ыстық, күн тікелей түседі. Қызым үсті қотырланып пысынақ болып кетті. Айтсаң, мән бермейді. Тәрбиешілері через не хочу жұмыс жасап жүргендей көрінді. Қызыма қатты ұнамады, әлсіреп стресс болып кетті