Sultan Saray
Банкетный ресторан
Ainur Kuttybaeva
В восторге
Өте әдемі мейрамхана, 20.12.2025 корпоратив кешін өткіздік керемет өтті, мейрамхана әкімшілігіне алғысымыз шексіз… Қызметте жүрген жас ұл-қыздарымыз молодцы, риза болдық!
Adizhan Tugelbaev
Сұлтан тамада Сұлтан сарайда 🎄💥
balau 🌙
Не понравилось
Обнаружили в салате с брокколи кокон гусеницы, ресторан красивый, еда вкусная, но раз было обнаружено это, значит овощи в салатах не моют, а это между прочим статья 4. О безопасности пищевой продукции. Салаты едят взрослые/пожилые люди которые могут не заметить и отравиться.
Лаззат Жекеева
В восторге
Іші жарық, кең. Тағамдары дәмді дайындалған. Интерьері замауи үлгіде. Кең машина тұрағы бар. Өте жайлы мейрамхана.
Акбота Наурызбаева
Было средне
Очень красивый ресторан,отличная локация.жаль,что в таком ресторане некомпетентный администратор
Aiaru Alseit
😍
ЗМ
Зибагуль Майлыбаева
В восторге
Кухня понравилась все было вкусно
Jakosh allambergrnova
оте керемет
Zhakaleka Kazbaeva
В восторге
6.09.25 күні банкетте бізге қызмет көрсеткен даяшы Нұрәділге алғысымыз шексіз!! Өте еңбекқор жігіт екен. Премия алуға әбден лайық👍🏻👍🏻 Көп рахмет Нұрәділ
Ернар Конскалиев
Айжамал офф молодец обслужка истеди 24.10.25
Асем Сагандыкова
Было средне
Не понравилось, что мыли полы уже во время свадьбы и сильный запах отбеливателя! В целом еда норм
Аянби Кудайберген
Супер
пп
пико пико
В восторге
Вчера были у вас,очень понравился ресторан,еда вкусная, отдельное спасибо официанту Аянат обслуживание просто на высшем уровне 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
В восторге
Бекарыс вот реально джентльмен, из не откуда появляется предлагая колу, компот, хочешь себе наложить еду говорит “я сам аға, өзім істеймін” Красава шустрый пацан, такие нужны💪🏻
Ak N
Все классно
Shugila Tulzhanova
Красивый зал, вкусная кухня
ГШ
Гульмира Шерипова
В восторге
Керемет, бізге қызмет еткен Жазираға рахмет, өз міндетін керемет атқарды
Era
Не понравилось
Оффциант неоч был
Sayat 🤘
Обслуживающий персонал отличный👍
ДБ
Дамир Базарбаев
Понравилось
Все хорошо ,но чего то ни хватает
Нуржан Хайрахметов
Мульдир Сайлауова
Самый лучший ресторан в Актобе 👍🏻
Жаннұр Байдрахманова
В восторге
Іші керемет. Обслуживание на высшем уровне
фк
фарида каумагамбетова
В восторге
Кыз узату тойымыз керемет отты. Оте жаксы демалвп, тойды тойлап, сонына дейін тойладык. Конактар сто процент толыгымен сонына дейин тойды тамашалады. Той жугысты болсын. Жастар бакытты болсвн. Сонын ишинде официант Аяла Нуралиевна алгысымыз шексіз. Бізге жогаргы деңгейде кызмет корсетты. Оте керемет инабатты,ибалы кыз екен. Тфәй тфәй коз тимесін❤️❤️
ры
роза ыргызбаева
В восторге
Кызымыз Акботанын узату тойы жаксы отты❤️ ресторан на высшем уровне. Иштеги официанттарга барине ракмет. Официант Аяла жаксы карады столымызды. Настроениемизди бир котерды кызым😘😘
МИ
Манас Изимгали
В восторге
Ілияс аға тойын құтты болсын!!!
Ербол Каскырбаев
Керемет! 👍👍👍👍👍Мөлдір 👍
Асхат Саркытбаев
Совсем не понравилось
Обслуживание ноль кухня так себе
Adlet Bogetbaev
В восторге
Я посетиль эту ресторан из Литвы , Ресторан очень понравился своей кухней и дизайном интерьера. Ноо особенно понравился обслужка официанта по имени Әділет, если он вас обслужит обезятельно оставьте чаевые.
ЖМ
Жансая Молдамуратова
Совсем не понравилось
Мейрамхана адемi, бiрак жана жылдык багдарламасына 0 деген бага. Жургiзушi ойындары кызык емес, тек ер адамдарды щакыра береди. Аяз ата мен акшакар 5 минут шыгып тек куттыктау айтады. Тогызда басталып Он еки болмай бари битти. Акша алып отыргансын жаксылап уйымдастыруга болатын еди. Каланын ишинде болгансын тандап едик осы мейрамхананы. Баска мейрамханалар осы акшага аншилерди шакырып кызыгырак уйымдарстырып жатр. Акшаныда банкетке де колма кол апарып тапсырдык. Ожидание реальность болды🥴
АЙТОСИЯ AITOS
В восторге
Рестонаннык өзіне әңгіме жоқ тамақтары бәрі дәмді, офицанттар топ-топ! Бірақ коорпартивке дұрыс асаба таңдалмаған кеудесіне нан піскенн біреу Сұлтан есіі
Aliya Karshagina
Совсем не понравилось
Вчера были у вас на новогоднем корпоративе, вообще не понравилось. Программа и ведущий отстой, 👎 не интересно. На конкурсы вызывает одних парней, в нашем колективе парней нету. Значит вы не участвуете. Попросил креативно выйти, вышли но все равно отдал толпе, даже поощрительного приза не дал. Программу провел всего лишь 3,5 часа. Дед мороз со снегурочкой вышли, поздравили и все на этом праздник закончился. Официнты сразу начали убирать со стола. Туалет вообще ужас, воды нет, очередь и грязный. По кухне всё безвкусное, мясо в бешпармаке жесткое. Пакетов и контейнеры не дают. Своих денег не стоит.
V
Vokk
Было средне
На второе горячее принесли только 1 место,на 13человек, хотя первое горячее было у места. Туалет женский только 2 кабинки работают . К кухне претензий нет, всё вкусно
Арай 💕
Совсем не понравилось
сотрудниктер, админ ба блмим бир кыз бар, ужасно вообще обслуживание, суын кзганып кудай сактасн, дурстап жумс жасасандарш
Т
Талгат
Классный ресторан!
. .
🍽
aibibi r.
В восторге
Еда разнообразная и вкусная👍 Обслуживание топ. Спасибо оффициантам Айжүніс и Джони🥰 столымыз таза, опрятный, бокалдарымыз толы турд. Обязательно вернёмся ещё раз и будем советовать друзьям!
Аа
Акманар аСулейменова969694ю
В восторге
Зал большой, уютный. Меню отменное, готовят очень вкусно.
Max Turg
Совсем не понравилось
Телефонмен ақпарат бермейміз. Келіп қараңыз деген жауап ұнамады.
AB
Asel Bimuratova
Совсем не понравилось
Буквально вчера были на свадьбе данного ресторана обслуживание ноль !! Официантка которая обслуживала наш стол кажется ее силой притащили туда 🤣 без конца куда то пропадало ! И кухня тоже не впечатлило
Жазека Есенгелди
Не понравилось
Зал просторный, красивый. Но кухня ужасная, ничего не ели, пошли голодные и пришли голодные, пили только морс🤧 Обслуживание так себе.
Айгуль
В восторге
Мен Атырау қаласынан осы Ақтөбе қаласындағы Сұлтан сарайы мейрамханасына тойға келіп отырмын. Мейрамхананың қызмет көрсетуі, мейремхана ұжымы, басшысы, аспазшыларына көп көп рахметімді айтамын. Тамақтары өте дәмді, ұнады. Біздің столымызды қызмет көрсеткен Жазира официант жақсы қызмет көрсетті, адамдармен қарым қатынасы, сөйлесуі жақсы, рахмет көп-көп. Мейрамхана жарық өте әдемі екен, жақсы көңіл күйде отырдым. Өзімде Атырау қаласының Ройал Палас мейрамханасында повор болып жасаймын. Рахмет бәріне
VB
Venera Buxaeva
В восторге
Султан сарай рестораны өте керемет! Жазираның қызмет көрсетуі таиаша! Өз жұмысын жақсы атқарды. Ресторан көңілімнен шықты! Рақмееет!
A
Anargul