Дос
Супер
ИШ
Изя Шниперсон
В восторге
Отличное масло, оригинал, беру давно, всё объясняют и подбирают по каталогу, рекомендую
АЖ
Аблай Жангаскиев
Понравилось
Заблудился!!!
Бекзат Қабдылнұров
Совсем не понравилось
Телефонмен консультация бере алмайт
Алихан Нариманов
В восторге
Цены не дорогие, все понравилось 👍👍
MB
Meirzhan Bisengaliev
В восторге
Майлары сапалы қандай май құю керек кеңес береді керек заттардың бәрі табылды орналасқан жері өте ыңғайлы екен 24сағат жасағаны жақсы екен
АУ
Адилет Умбетов
В восторге
Ең әдемі баға,адамға тиімді . Сатушысыда жақсы бағаға түсіріп береді. 24/7 жұмыс жасайды. Алуға кенес беремін.
NT
Nurdaulet Turlykhan
Майлары жақсы постоянный клиентке скидка истид титан ,5т30 алам постоянно
EK
ERNUR KONGANOV
В восторге
5 жылдан асты Армат деген жігіттен май алып жүргеніме, өз кәсібін жақсы біледі, май , фильтр, антифриз бәрін өзі тандап салып береді, ең бастысы скидка барі қарастырылған, дым уайымсыз барып керегіңізді алыңыз, өте керемет Дүкен👍👍👍
Сергазы Нуратдинов
В восторге
Жаксы выбор коп майдан бар багасыда кол жетымды рахмет
OE
Olzhas Edilkhan
В восторге
Өте сапалы майлар титан и с ойл алам постоянно качество,,🧿👍
ША
Шынгыс Аханов
В восторге
Канат агамнан 6 жыл болды май алып жургениме май керемет сапалы алуга кенес беремин скидкамен береди постоянный клиентке алыныздар еш окинбейсиздер👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
K
Kairat
В восторге
Оте керемет сапалы майлар сауданыз берекелы болсын
Anara Kazikhanova
Понравилось
Майлары жақсы 👍👍👍качественные👍покупаю у них не первый год 👍СОВЕТУЮ
КМ
Канаткали Менжанов
В восторге
Качественные масла и всегда фильтра в наличний на тойоту
ББ
Берик Баймурат
В восторге
Майлары өте сапалы, жеңілдікпен береді! Воздушный, салонный фильтр сол жерде өзі-ақ ауыстырып береді тек уақыт тауып баруды ұмытпау керек...
Асан Алибеков
В восторге
Жарайсын. Кандай мотор кандай май кететинин допускин барин биледи екен. Керемет жигит скидка сурасан жасай береди. Конилинди калдырмайды
БД
Берик Дюзенбаев
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
ZA
Zamirbek Abatov
В восторге
Масло на все 💯 рекомендую и цены приемлемы
Аа
Арман арман