Три палочки суши
zhaniya 🤍
😍👍🏻👍🏻
AT
Arailym Turaly
сеть: ботпай заказ бергенбіз, сушилары қылдын жібіндей жіңішке етіп әкеліп тұр. олардын айтуынша бұл « стандартты » кесу екен. енді келесі заказ бермеспін!
Aliya Shadenova
Спасибо персоналу три палочки было очень вкусно у них доставка за час за полтора часа чем других местах а сегодня вообще не удивили меня Я заказала 18-25 заказ приехал в 18:57 каких-то 30 минут заняло у них заказ было очень вкусно всё горячо спасибо большое ещё раз мне всё понравилось Я постоянно у них заказываю спасибо большое вам ❤️❤️❤️❤️
BM
Bibinur Maratova
Вообще ужас чикендеры тұрған сүйек дым еті жоқ,пицца тесто күйіп кеткен
Adina Serikbaeva
Дәмдіі ❤️
KK
Kyial Karagulova
Я второй год заказываю очен хорошо и вкусно и цены низкие, я хочу сказать тем людям которые говорят не вкусно не стоит свои цены 😆 вам куда еще надо? Если бы они сказали бесплатно то сказали бы вкусно супер и д.т Суши у них конечно вкусно нам нравится, А если вы прям хотите вау суши вип закажите себе на 30-40 тысяч 20 штук вот тогда и скажите насчет цены 🤣 ни кто не хочет купить суши за 40 тыс если тока не богатые🤭 а нам всегда нравится это суши 🍱 второй год жалоб нет 👍
МТ
Меруерт Тауекелова
Заказ кешигип 2 жарым сағатта келді. Суып кеткен. Пиццаның тестосы нан сиякты. Енди бұл жерге заказ бермеспін.
Yeskalieva Alina
ужасноо, пицца шекі, еще мойындамайды😂
TN
T N
Істеріңе берекет берсін! Бірақ оданда күшті әдемі істесеңдер нұр үстіне нұр болады
ТК
Томирис К
Заказды 4 сағат күттік масқара😱😱😱хотя бы дәмді болса жаман отзыв жазбас едім, барлық настроение желание құртылды, перед сном прям поели лишний нагрузка қып жегенде болмадық! Суши формасын,дәмін айтпай ақ қойайын, сушист -0/10, өмірімде жеген ең нашар суши болды, сервис тоже хромает!!!НЕ СОВЕТУЮ , бағасына не стоит😤😤😤😤подписчик көпке алдаңып қалмаңыздар біз сияқты!!!
Скрыто Скрытов
3 сағат күттік. Не советую
Marina Nurtaikyzy
Суши пицца чекин очень вкусный 😍💔
Акылбек
Тамакты нашар деуге болмаиды,бирак дым дами жок чикендериннин акшасына турмаиды.
yg
yksanovvva gulfairuz
вобще обслушка нөл до этого бесплатно алып журп платно дейдіғо доставка сотрудниктер вобще сөйлесе алмайт еше келп старый дача дейт бәрі бір келетн бір курьер каланын іші сырты кандай разница бар вобще туснбейм барғо
Mansur Dauletbay
Күштіі😍😍
dilya kus
Мы уже 3–4 раза заказывали здесь суши и пиццу, и честно — нам всё очень нравится😍. Всегда вкусно, свежо и красиво. Качество одно и то же каждый раз. Поэтому и продолжаем заказывать только здесь. все было вкусно спасибо💗
Asem Turebaeva
Ужас 3 жарым сағат ожидание
Гулёк 🐻🐻
Осы жолы заказ бергеніме өкінгенім баааар енді ,постоянно осы жерден беретін едік дәмі өз бағасына тұрарлық еді.Бұл жолы қалай болса солай жасай салған,дым ұқыптылық жоқ Филадельфияның жұқалығы қағазбен бірдей,как попало тураған,суши пиццасының да дәмі өзгерген,дәмсіз Имбирьді аз салған,творожный сырда бір қызық дәм бар,жүректі алып дұрыс жей алмадық
UA
Uldanay Amaniazova
Құрсын заказымыз әлі келмеді 2 сагат деп еді 4сагат болып қалды әлі жоқ жазсаң оқып болмайды дым жауапкершілік жоқ вообще алдында анау крылышкасы онша емес болып келді постоянно осы жерден беретін едік қазір білмеймін не болып кеткенін шайып кеттіңіздер кішкене жауапкершілік танытыңыздарр
Анель Жайлаубаева
Ешкандай жауапкершылык жок 1 заказды куткенымызге 3сагат болды негызы ожидание 1,5-2 сагат дит олай жасайтындарыныз бар 3сагат деп жазыныздар оздерыныздынде клиенттынде уакытын алмай!Еще от двери до двери кылса жаксы болар ет
Аслан Жумагазин
Не кушаете Не заказывайте Реально опасно для жизни
Raiymgul Akhongaliyeva
23.11 заказ бердік көңіліміз толмады.Постоянно осы жерден беретінбіз ешқандай внимательность жоқ.Суши жақсы бірақ пицца 4 еу бергенмін шұқып шұқып жеген өзінде 3 еуі желінбей қалды тесто қалың жандары күйген.Чикен қатты пісіп кеткен майға.Сіздерден заказ постоянно беретін едік.Соңғы кезде шынымды айтсам жұмыстарыңызға немқұрайлы қарап жүрсіздер❗️❗️❗️
Führer Lex
Заказываю отсюда уже в который раз, снова всё очень понравилось. Доставка вовремя, сеты вкусные, отвечают вежливо, никаких жалоб нет. Все снова остались довольны. В дальнейшем будем обязательно заказывать ещё.❤️
llaur1too 🖤
Всегда осы жақтан аламыз, тәтті әрі тиімді😍👍🏻❤️
ЖД
Жанмурка Даулет
Сущи өте дәмді болды, бағасы да қол жетімді, алуға кеңес беремін.
Aim .
очень вкусно спасибо большое ❤️❤️
Мерует Абилова
Көңілім толмады‼️ Берген Сетте пицца пепперони деп тұрды. Келгені маргарита,сұрасам Сетте ауыстыруды ұмытып кеткенбіз дейт. Сеттің шыққаны 2024 содан бері ауыспағанына таңғалдым.
Karlygash Baibolat
вкусно ❤️🥰
Gulnaz Omirzaqqyzy
Ноль қоямын, доставка ұзақ 3 сағат почти келмеді,сервис ноль оператор қыздар грубая , жаль… 🙄🥲🥲🥲
ЖА
Жалгас Анесов
Бәрі ұнады
Нұрхат Мақсот
Просто сөз жоқ дәмді
Asem Bauyrzhankyzy
Всегда аламыз ұнады дәмді еще тез жеткізеді❤️❤️❤️
Санжар Каупбаев
Мяяя очень вкусно и выгодно тәтті көрнед бомба просто бәріне айтарм заказ берніздер өкінбисіз деррр😍💯
jan 🫦
адемиго
Azo Kuanysh
Тастаң анас алмаң мұздай келір боламид
НА
Нуркен Аяганов
Заказ бермеңіздер;
ЖА
Жансейт Ақтілеуов
Чикенді курьер жеп қояма или маған постоянно аз болып келема?
Жасмин Жумабек
3 часов ждали
FK
Farida Karatayeva
Ужасная служба доставки, не рекомендую. 3.5 часа ожидание просто кошмар
Айару Тұрғанқызы
крылышкилары үгітіліп калган соустарынын дәмі жок соган бола карайган акша толедик
НБ
Нурасыл Берикбай
Күту уақыты өте ұзақ
АЗ
Азат Зинедденов
Очень вкусно , понравилось , советую!
Айгул Андакулова
Өте керемет дамді клиенттеріңіз көп болсын 🫶🏻🥰😍
Khasen Arman
С доставкой они не справились, долго ждали. Роллы достаточно хорошие, но пицца черств, как будто хлеб, вообще не понравилось. Не советую особо
Aigulima Sembaeva
Суши, пицца , крылышки ужасно Не свежие, не советую Доставка ужасно Товарный вид жок Крылышки турып калан 👎👎👎👎
Ақош Мұратқызы
Өте дәмді супер алуға кеңес берем😋😋
EA
Elzhas Algaziev
Саламатсызба кала тургындарымен конактары кенес беремин бул жер оте нашар жумыс жасайды уакытылы заказдар келмейди еще грубый сойлеседи адамдармен
сезим .
Сущилары күшті тойымды удачи вам 💕
Армат Жанибеков
Өте дәмді. Тез арада жеткізіп берді. Кеңес беремін.
GU
Gulnara Uspanova
Сегодня заказали суши и пиццу, очень вкусные ,всем советую заказывать у них!