Avtomarket
Меняй старое на новое!
Перейти в Instagram
ЛТ
Лев Толстой
Хочу выразить благодарность колл-центру автосалона. Очень вежливые сотрудники, быстро ответили на все вопросы и подробно всё объяснили. Приятно общаться с такими профессионалами. Спасибо за отличный сервис!
РМ
Роза Манашова
Огромная благодарность автосалону Автомаркет04 и консультанту Шынгысу за грамотный подбор отличного автомобиля Hunday Tucson! Все рассказал о плюсах авто, очень компетентный и отзывчивый, помог с оформлением покупки на выгодных условиях. Рекомендую этот салон, если хотите купить автомобиль.
Муха Бахыт
Автомаркеттен машина алдым. Кызмет корсету сапасы оте жогары денгейде. Даулет пен Адилетке коп рахмет. Өзіме ұнаған, көңілімнен шығатын көлік тауып берді.
Assel A.
Осы автомаркеттен машина сатып алдық. Саясат менеджер көмектесті. Қызмет көрсету бізге ұнады. Тез және сауатты жұмыс жасайды.
DN
Danabek NAZAR
Автомаркет ұжымына рақмет. Киа рио автокөлігін алдым. Менеджер Бисен Дәуренге рахмет
Талгат Мусаев
Бугин Лексус автокөлігін алдым, Дәулет банк қызметкеріне рахмет! Автомаркет жасай берсін!
Birzhan Yesmakhanov
Шкода рапит көлігін алдым, қызмет көрсету сапасы жақсы ұнады ( менеджер Дамир)
Саламат Жылкайдаров
Шевролет нексия колигин алдық Саид деген жигитке рахмет
Bekzat Muradimov
Купил Камри,Рахмет сотрудникам
РД
Руслан Дуйсбаев
Бүгін Дастер авто көлігін алдым, Дәулет банк қызметкеріне рахмет!
Алтынгул Бердалина
16 қаңтар күні Автомаркет Болашақтан Каптюр автокөлігін алдық!!!Әлішер ініме көп көп рахмет!!!
Сая Сая
Сегодня купили машину. Оформили быстро. Сотрудники вежливые, объяснили чётко, без воды. Спасибо
нТ
нуржан Таласбаев
Мириман деген жыгытке рахмет кызметтеры оте керемет👍👍👍
ГК
Гульнур Камиева
Поехала искать машину. Вежливый коллектив! Менеджер Нурдаулет нашел мне машину о которой Я мечтала!!! Все проверили очень довольна!!! Рахмет Вы воплощаете наши Мечты!!!
Lg
Linov ggg
Приобрел шикарную машину хвала Всемогущему Аллаху 🙏🤲🙏
Aslan
Менеджер Ерасылға рахмет, Шкода алып кеттім. Басынан аяғына дейін, қасымда жүріп көмектесті. Іске сәт✊