Rakurs production
Фотостудия
Данияр Елупанов
Фото, видео на уровне💯 Фотографы хорошо работают, очень отзывчивые, тема короче. Даниял респект жумыс жаксы жасайт, шарит в своей сфере.
MA
Madina Akhmetkaliyeva
Хочу поблагодарить фотостудию Ракурс, а так же отдельно Нурхана и Данияла. Это настоящие профессионалы своего дела. Студия красивая, большая, имеются различные локации и наряды. Ребята помогали позами, ракурсами и выбором локаций все студии. Отдельное спасибо за оперативность лавстори было готово уже на следующий день. Все быстро красиво и качественно. Всем рекомендую эту студию, кто хочет получить красивые фотографии и классные эмоции❤️✨
Айтуган Иралимов
Хорошие ребята Мастера своего дела 👍 Нурхан,Даниял. Рахмет
Б!
Бегнур !!
Өте нашар ұқыпсыз айтылған уақытка және белгленген прайс тарындағы сөздерін орындамайды адамның пікіріне қалай болса солай карайды
Asylzat Kunedil
Ракурс ұжымына көп рақмет. Приятный адамдар екенсіздер. Сіздердің арқаларыңызда съемкада өзімізді еркін ұстадық 🥰 Лав стори түсіретін болсаңыздар ойланбастан Ракурсқа барыңыздар👍 Өз істерінің шеберлері😍
Арайлым Донесова
Фотосессия керемет болды! Фотограф Даниял өз ісінің шебері👍🏻 жарықпен, кадрмен өте жақсы жұмыс істейді, ал ең бастысы – адамды еркін сезіндіреді. Суреттер сапалы әрі шынайы шықты. Біз үшін маңызды сәттерден ерекше есте қалатын фотолар дайындағаны үшін рахмет! Міндетті түрде тағы да қызметіне жүгінемін!
Ерасыл Кенебаев
Өте керемет барлығын ойдағыдай жасап берді әсіресе Даниял видеограф!!! Көтеріңкі көңіл күймен креатив ұрып тұр 100/100👍
Д И
хочу написать спасибо Ракурс продакшн, а именно Даниялу😎 очень хороший видеограф, понял меня с полу слова что и как я хотела сделать, удачи и процветания!!!
Акку Тулегенова
Керемет фотостудия! Өз жұмыстарының маманы, соның ішінде Даниялды атап өткім келеді! Сурет-видеолардың сапасы керемет! Барлық сұраныстарымвз ескеріліп, көңілімізден шықты!
Azat Aitenov
Даниял керемет
GM
Gaukhar Malikovna
Хочу поблагодарить ребят, настоящие профессионалы!👍👍👍 Огромная благодарность оператору и монтажеру Нурхан, за креатив и оперативность👍👍👍
Z•
Zholtay •
Студия настоящих профессионалов, выполняют работу на все 150%, все очень качественно, оригинально и самое приятное что работу выполнили быстро. Хотелось бы выделить видеографа Данияла за его прекрасную и креативную работу, творчески и с душой 100/10
aiyymm 🪼
👍🏻👍🏻 просто лучший из лучших
BY
Bekzat Yeleusizova
Снимали с ребятами лавстори и на сам Той😍 очень понравился их подход к делу, настоящие профессионалы своего дела, всё подскажут расскажут👍🏻 Особенно Даниялу спасибо отдельное, максимально отдался делу! И фото и видео на высшем уровне, ребятам только успеха!😍
A
Aлтынкуль
Ракурс студиядагы Даниялга оте коп-коп рахмет жумыстары керемет,сапалы,ойдагыдай шыкты.Енбегине мын алгыс,шыгармашылык табыс тилеймин...
Ayaulym Amandykovnaa🤍
Даниял удивил своим профессионализмом и креативом. Каждая работа у него особенная: фото — яркие и эмоциональные, видео — динамичные и атмосферные. Видно, что он вкладывает душу в своё дело. Огромное спасибо за такой результат! 🙌
k
kito
Фотографы работают хорошо, остался доволен работой 💪👍
AB
Asemgul Bisekeeva
Сәлеметсіздер ме! Хочу выразить огромную благодарность Даниялу за нашу свадьбу! Видео получилось просто невероятным – очень красивым, нежным и живым. С Даниялом было очень комфортно работать, он настоящий профессионал, который с душой подошел к процессу. Он подсказал нам, как лучше встать, помог раскрепоститься, и в итоге запечатлел самые трогательные моменты. Музыка подобрана идеально! Мы очень рады, что выбрали именно Вас, и обязательно будем рекомендовать Вас друзьям"💖💖💖
Рамазан Кеунимжаев
номер 1 в актобе🤩
Акбота Нурлыбеккызы
Ракурс ұжымындағы Даниял деген жігітке алғыс айтамын. Біздің тойымызға love story әдемі қылып түсіріп берді. Идея, качество жағынан өте жақсы маман👍🏻👍🏻жұмысыңа өте тиянақты. Клиенттерменде өте жақсы сөйлесе алады
_k1ye 💕
Біздің үйлену тойымыздың ең әдемі сәттерін есте қаларлықтай қылып сақтап бергеніңіз үшін үлкен рақмет Нұрхан! 🎉 Видеоны көрген сайын сол күнге қайта оралғандай әсер аламыз. Әрбір кадр – эмоцияға толы, сапасы да жоғары, монтажы өте керемет жасалған. Жұмыс барысында кәсіби, жауапкершілігі мол екенін бірден байқадық. Барлығын уақтылы, мінсіз орындап шықтыңыз. Шын жүректен айтамыз – видеограф іздегендерге еш ойланбай-ақ Сізді ұсына аламыз! 🙌✨
UA
Ulzhan Akbassova
Бұл фотостудияны тандағанымызға өте қуаныштымыз! Қызметкерлері өте сыпайы, көңіл-күйді көтеріп, ыңғайлы орта жасайды. Фотографтың,видеографтың кәсібилігі бірден байқалады – әр кадр ерекше әрі сапалы шықты. Жарық, интерьер және құрал-жабдықтар барлығы жоғары деңгейде. Баршаңызға осы студияны ұсынамын!
Нұрхан деген баланың жұмысы ұнады🔥🔥
Нурхан Амангелди
Ракурс продакшн ұжымына алғысым шексіз Барлық студиолардан ең мықты студио Фотолары өте качественно Фотограф нурхан жоқтан бар жасайды ракурс продакшн тек алға❤️❤️❤️❤️❤️
Меруерт❤️ Сағат
Ракурска алғысым шексіз фотограф-Даниялға алғысымыз шексіз жұмысын ұқыпты әрі шын ынтасымен істиді😍😘Рахмет❤️
КЖ
Кумискул Жусипбекова
Біздің үйлену тойымыздың лав сторыйдымызды Даниял түсіріп берді. Күшті шыққан көп рахмет!👌 Даниляға сенім артсаңыздар болады.
СБ
Сабырғали Бисекеев
Всем ассалам алейкум очень хорошая студия мы благодарны этои студии что у нас такие ребята профи во всем деле изначально нам казалось что там режисеры работают и операторы с фильма на себя испытал потом увидев реальные кадры а Мейрамбек точно режиссер а операторы молодцы профи👍👍👍👍🤚
Nursezim Dosmaganbetova
Бұл студияға алғаш рет келген сәттен-ақ өзімді жайлы сезіндім. Команда өте талантты әрі шығармашылыққа бай екені бірден байқалды. Жұмыстарының нәтижесі күткенімнен де асып түсті. Әр кадрда махаббат пен кәсібилік сезіліп тұр. Студиямен жұмыс істеу — нағыз ләззат. Әркімге осы жерді ұсынамын!
Lyazzat Izekenova
Ракурс ұжымына үлкен рахмет🥳🥳 өте сапалы жұмыс жасайды. Әсіресе Нұрханға рахмет өте керемет 😍😍😍
rysbaev ..
Нурхан видеограф маладес
Ислам Калниязов
Очень понравилась работа Ракурс Продакшн 💫 Видео получилось тёплым и эмоциональным, все моменты переданы с душой. Отдельное спасибо видеографу Даниялу 🙌 — настоящий профессионал, с ним легко и приятно работать!
Aiymzhan Tylegenova
Rakurs production ұжымына мың алғыс! Атмосферасы 🔥, видеограф Нұрхан красавчик — кәсіби, шапшаң, ең бастысы жұмыс сапасы жоғары деңгейде! Рахмет сіздерге 😍
Нурия 🩶
Лучшая фотостудия в Актобе,где работают одни профессионалы🔥🔥отдельная благодарность Даниялу,просто лучший в своем деле Всегда всё четко,красиво,видно что делает свою работу с любовью😍Всем рекомендую Данияла,не пожалеете и получите лучшие воспоминания со своего особенного мероприятия🔥🔥🔥
17 .
Нұрхан жақсы видеограф ісіңе сәттілік көп көп рахмет!жұмыстарың көңіл толтырарлықтай.
Q E
Нұрхан дитін видеограф бала өз жұмысының профессионалы🔥🔥🔥
Saek Kvvdyrovv
Бәріне кеңес берем жақсы студия, іштегі жігіттері жақсы жұмыстары адал тез фото видео обработкасын бітірет екен. Отдельно Даниял бауырыма қөп рақмет айтқым келет, сол бауырым болмаса 🤩смело жазып звондап Лав сторис, той, фотоға түсем десеңіз соған звондап тапсырыс берсеңіз болат зоветую !!!! 😁👍🏻
GZ
Gulnissa Zhanibek
Видеограф Даниял просто молодец. Кыз узатуга тусирдик , огонь молодец ✊ так держать
Бибарыс Бүркітов
✨ Огромное спасибо Даниялу за невероятную работу! Он не просто видеограф, а настоящий мастер, который умеет передать эмоции и атмосферу момента. 📸💫 Наша love story получилась очень живой, романтичной и нежной — именно такой, как мы мечтали. 🙌 Даниял очень внимательный к деталям, помогал с позами и всегда создавал лёгкую и комфортную атмосферу на съёмке. Видео получилось волшебным — будем пересматривать его снова и снова! ❤️
Ақниет Сақабаев
👍🏻👍🏻
Алмат
Нұрхан әдемі түсіреді,еще красавчик бәрі аккуратно көрініп тұр на опыте екенін
Niyaz Keness
Лав стори унады, Даниялга рахмет улкен, енбегыннын жемысын кор
A.
Arailym .
Нурхан красавчик😍😎🤙🏻
РШ
Равиль Шаекенов
Хочу выразить огромную похвалу и благодарность ракурс продакшн. Особенно видеограф Даниял. Львиный тигр 🐅, тигриный лев. Мой братан не тигр, мой братан арыстан. Очень способный молодой человек. Молодцом, специалист очень крутой 😎. Всем рекомендую
Тантумар Орынбекова
Даниял супер 😍🔥🔥🔥 Видео күшті түсіреді,қатты ұнады💥
GT
Gulfariza Takisheva
Rakurs Production жұмысына шексіз риза болдым! Әр үстелге қонақтар бірден суреттерді жүктеп алсын деп QR-код жасап қойғандары қандай ыңғайлы, қандай заманауи! Ал тойдың үстінде LED экраннан көрсеткен бейнероликтері… Бұл кәдімгі кино сияқты болды! Керемет сапа, керемет сәттер, әдемі монтаж – мен сол сәтте демімді ішіме тартып қарап отырдым. Әлі күнге дейін әсерленіп жүрмін! Біздің әр эмоциямызды, әр күлкімізді, әр сәтімізді сезініп, оны өнерге айналдырғандай болды. Осы ұмытылмас сәттерді өмір бойы еске алатындай етіп сыйлағандары үшін бүкіл командаға зор алғыс! 😘 Балардан тек Нұрхан мен Даниялдың аттары есімде екен, сол екеуі той басталмай тұрып түсіп алыңыз, ерте келіңіз деп, барлық позаларды көрсетіп әдемі клип шығарды🥰
m_amanbekovna .
Rakurs production ұжымына көп көп рақмет!!! Барлығы идеально болып шықты көңілімізден шықты видеограф Даниял жұмысын 100/100 атқарып берді
Инкар Атыгай
Фотолар ұнады ойымыздағыдай шықты ракурс рахмет😘😘😘🥰🥰
НБ
Назерке Борис
Rakurs production ұжымына көп рақмет! Фотосессия және лав стори түсіруге барғанбыз, керемет кадрлар жасап, жақсы идеялар ұсынды! Әрқайсысы өз жұмыстарын тиянақты атқарады. Фотоларды айтқан уақыттарынан кешіктірмей, өңдеп жасап берді. Керемет естеліктеріңізді әдемі әрі сапалы фотомен сақталғанын қаласаңыз іздегендеріңіз осы жер🤗
А А
Соглашусь с отзывами. Работают мальчишки, субординации 0. Не умеют с клиентами разговаривать, срок в срок не делают, а когда торопишь их делают свою работу тяп-ляп. Единственно фотографии нормально получились. Но видеомонтаж оставляет желать лучшего. Могут позвонить вам в 12 ночи, а вовсе заблокировать вас в ватсапе. Если дорожите временем и нервами, лучше обратитесь в другое место….
Евгений Толстиков
Отличная организация. Сервис на высшем уровне. Всем рекомендую👍👍👍