Arzan Moika
Автомойка
СЕ
Султан Енсегенов
Жақсы мойка Жігіттер ұқыпты қылып жуады Всем советую еще қала бойынша арзан бағасы
БК
Бекзат Казмагамбетов
Реально дешевея мойка😡😡😡 моют как попало 😡😡😡. Разводы везде все течет а мойщик ходит просто так рядом😡😡😡. А клиент сам вытирает машину в круговую😡. Не советую эту мойку! Лучше в мой сам поехать и там самому помыть намного дешевле и лучше!
Aslan Shamshadin
Плохая обслужка не правильно помыли машину
Разводы оставили на стеклах, не пропылесосили, шины грязные оставили.
1 .
Керемет мойка
АЖ
Азамат Жолдасов
Керемет
Артур Идресов
Актобе каласы бойынша ен арзан ари жогары сапалы автомойка. Корсеткен кызметтери вообще соз жок. Керемет жалпы угадывать озиме
КТ
Кульбай Талгат
👍👍 әдемі
ZT
Zhanserik Temirkhanuly
Керемет мойка. Ақтөбе қаласындағы ең арзан мойка және өте әдемі жуатын мойка. Еще сухой туман тегін подарка.
НМ
Назерке Манасбаева
Очен хороший сервис,мне понравилось 🥰 Сапалы жұмыс жасайды!!!
АҚ
Erbolat Miramekov
Супер👏🏻👏🏻👏🏻
НТ
Нурбек Темирбеков
Сухой туман сыйлыкка жасап берды минус таппайсын вобще
Mirambekov _012
Салон наружка алып елім полировка тегін сухой туман тегін балдары ұқыпты жақсы жуады екер ұнады
БС
Баглан Серик
Очень хороший сервис
Акнуржанова
Өте сапалы жұмыс жасайды🫰
Бекболат Сатыбаев
Өте жақсы мойка, таза әрі ұқыпты жасайды
ТК
Темирлан Касымов
пацаны красавчикти тез тап таза кылп жуад 👍👍
Нурбек Сергалиев
👍👍👍 Таза жуады 5,6 рет бардым Озиме унады, жане тез жуады Супер супер супер 👍👍👍👍👍👍 Адмистратор тоже👍👍👍 Записпенде болады 👍👍👍