Unison production
Студия звукозаписи
Айдан Насырова
В восторге
Бауырларыммен өлең жаздырттық, келіскен уақытында дайын етіп жіберді👍әдемі етіп жазып берді, бәрімізге ұнады😍көп рақмет😍😍💕
Самат Мақсат
В восторге
Сапалы қызмет, жоғарғы деңгейдегі мамандар өте жақсы ең күшті дауыс жазу студиясы😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Частый гость
Madi
өте сапалы звукач Дамир👍🏻
Частый гость
Дильназ Мукашева
Бари кушти ұнады 🤘🏻👍🏻😍
Арай Еленкызы
В восторге
Көп - көп рақмет, жұмысыңыздың жемісін көріңіз. Өлең өте керемет шыққан. Маған қатты ұнады 😍🔥🔥🔥
Дамир 💕
Совсем не понравилось
Условия жок айткан уакытында кабылдамайды серезно баратын жер емес
ҚШ
Қаршыға Шуленбаев
Өте жаксы,сапалы кызмет
Нурка Алымова
В восторге
Өте керемет,рахмет барлығына❤️Тез жасап берді барғаннан 5-10мин болды тез әрі тиімді болды🤭Баруға кеңес беремін💕Спасибоооо😘
Алия Нургалиева
В восторге
Сапалы қызмет,адамдары сыпайы, уақытылы дайын болған ән. Егер де жақсы ән студиясын іздеп жүрсеңіздер осы студияны ұсынамын. Өкінбейсіздер👍
Bakytzhan Abatov
Өте жоғары денгей😍
Искандер Айтмагамбетов
Спасибо этой студии 🔥👍🏼
Balym Amanbaeva
маған қатты ұнады рахмет😍😍😍🔥🔥
В восторге
Прям күшті болған Қыздарым мәз болды рахмет сіздерге жұмыстарыңыз алға баса берсін❤️
SK
Salik K
В восторге
Классная студия! Молодой, вежливый парень, терпеливо дал нам возможность подготовиться и распеться. Классная получилась запись! Спасибо Вам!
Руслан Асадулов
Совсем не понравилось
Договорились на дату, в итоге подняли цену, и шифранулись! Подвели очень!!! Не надежные ребята!!! Ищите другие студии не стоит того! 👎👎👎
B.
Btq .
Супер. Очень понравилась работа ребят 😍👍🏼
Alina Amirzhanqyzy
В восторге
Идеальная акустика, профессиональное оборудование и уютная атмосфера – всё, что нужно для вдохновения!🔥🔥🔥
ГК
Гульдана Казбагамбетова
В восторге
Студияның жігіттері 2 әнімізді әдемі етіп жазып берді. Ән өңдеулері сапалы. Мерзімінен бұрын дайындап берді. Студиядағы Ашишер деген жігіт ән айтарда бәрімізге күшті мотивация беріп, әнді орындауға сенімділігімізді арттырып отырды. Көңілді, жеңіл вайбпен әндерімізді жаздырып алдық. Манаттың ұжымына алғысымызды білдіреміз. Творчествалық табыс тілейміз!!!
ЖБ
Жанара Бижанова
В восторге
Балама өлең жаздырдым, ұнады. Тәулік бойы жұмыс жасайтыны ыңғайлы екен
LS
Lyazzat Sadvakasova
В восторге
Жазылган андердин сапасы керемет өндегендері маган унайды Жумыстарырыз журе берсин Размет
ДЖ
Дана Жанабергенова
В восторге
Студия күшті✅👍 тойда өлен айтқан сайын осы студияда жаздырамыз!
Айнур Сейткалиева
В восторге
Сапалы жақсы ән шықты, рахмет еңбектеріңнің жемісін көріңіздер!
Zarina Sakenovna
В восторге
16.06 записала песню в этой студии первый раз. 18.06 получила уже готовую песню . Профессионалы своего дела 😍🔥Песня получилась просто шикарной . Студия, атмосфера, подход к человеку все на высшем уровне 🔝 Теперь только к вам 🤝🏻Процветание и успехов Вам ❤️
Aruzhan Artygali
В восторге
Студия звукозаписи Unison production самый лучший. Не раз там уже была . Качество звука и мелодии и конечно обработка голоса высший класс . Буду предлагать всем знакомым. И конечно сама буду обращаться. 🥰❤️🌷❤️❤️❤️💐
Aish 🩷
В восторге
Узатуыма осы жерде дауыс жаздырган болатынмын. Дауысымды оте керемет ондеп берды,асерлы шыкты🥹 Сиздерге алгысым шексыз🫶🏻
НЖ
Назгүл Жұмағали
Күшті студия!Кеңес беремін😍👍🏻
ГТ
Галия Тахашева
Рахмет көп күшті шықан
Майра Агаленова
В восторге
Профессионал своего дела всем рекомендую ,все четко и быстро,спасибо что вы есть,процветания Вам!!!
Erasyl Jonibekyly
Кушт
Сабина
Өте керемет,өз істерінің мамандары
Albina Mussirova
В восторге
Очень понравилось услуга звукозаписи, сегодня записовали песню с сестрами всем все понравилось. Парень все хорошо, вежливо объяснял. Всем советую👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ELVIRA AMANGELDI
В восторге
Керемет студия. Әнімді осы студияда жаздырғаныма еш өкінбеймін. Бәрі керемет. Қаланың орталығы😍.
AT
Ayanat Tlegenova
темааааа
123 Ммммимми
Совсем не понравилось
Самое ужасная студия, не стоит Вашего времени и тем более денег...зря потраченное время. Больше не обращусь к вам. Зачем при входе снимать обувь, чтоб другу другу переносщиками были всякой всячины....оценка 0
BZ
Bayan Zhaxalykova
В восторге
Өлең жазу барысында кеңес беріп, барынша көмек көрсетті. Нәтижесі өте ұнады, бірақ ең маңыздысы қызметкерлерінің адамгершілігі, клиенттерге деген қарым-қатынасы👍🏻
П🦋
Перизат 🦋
өте сапалы жұмыс, өлеңім қатты ұнады! Сіздерге мың алғыс 🔥
AD
Albina Darybaeva
В восторге
Студия атмосферасы өте керемет🔥 Өлеңді әдемі қылып жазып, өңдеп берді. Көп рахмет🫶🏼🫶🏼🫶🏼
БТ
Биғайша Тажибаева
В восторге
Жұмыстарыңызға береке берсін!!! Өте керемет студия...көңілімнен шықты
Isa Jenis
В восторге
Өте өте керемет. Өз жұмыстарының нағыз маманы деп толық әрі сенімді айтсам болады!
А А
В восторге
Оте керемет студия, Интерьер студии 👍🏻 Администратор и звук режиссер очень воспитанные и доброжелательные 😊 Всем советую 🙌🏻
Ақни Жанабай
В восторге
Күшті студия😍Ән жаздыртуға кеңес берем👍Айткан уакыттында дайындап береді😍 Тез әрі сапалы👍
Дана Саламат
В восторге
Өте керемет студия. Маған ұнады. Әнді өңдеулері де керемет әрі тез. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Samal Sabyrzhankyzy
В восторге
Очень хорошая студия,спасибо за запись в хорошем качестве😍
В восторге
Өте керемет студия.Жаздырған өлеңім қатты ұнады,жоғары деңгейде шықты🤗
НА
Назерке Асанова
Керемет студия!😍😍😍 Жоғары сапа! Қатты ұнады рахмет көп көп😮💨🫶🏻 Советую 👍🏻
Aruzhan Ishanova
В восторге
Өте керемет, сапалы әрі интерьері керемет студия! Жоғары талғаммен жасалған! Маған қатты ұнады! 😍
Айгерим Мукангалиева
В восторге
Осы музыка студия орталығына қыздарыма өлең жаздыртқанмын.Жұмыстары ұнады 👍Манатқа рахмет👏Кәсіптеріңізге береке берсін🤲🏻
Аружан Кудайбергенова
Манат 👍🏻👍🏻👍🏻 супер