Art-Nr
Рекламная мастерская
Нуралем Жанибекулы
Өз ісінің мамандары👍🏻 Алла береке берсін жігітттер🫂
ӘС
Әлішер Садық
Тез, әрі жылдам, сапасы ойдағыдай, дизайны көңілдегідей. 5 жылдан бері осы жігіттердің тұрақты клиентіміз.👍🏻
Elaman Karim
Өте керемет качествода 👍 Наурызбек аға Аллаһ берекетін берсін🤝
Anargul Kashkinbaeva
Ең сапалы, әрі тез, жақсы жұмыстары
Liazzat Ibadatova
Күшті мастерская. Бәрі уақытында, тез әрі сапалы жасайды. Аltin_jebe_aktobe04 орталығының барлық баннерлерін жасаған орталық
Азамат Айткалиев
Молодцы ребята, всё сделали оперативно всё чётко и быстро ,и установка и дизайн . Спасибо большое, Рекомендую 💪☝️👍👍👍
РБ
Ракымжан Бейсенов
Әңгіме жоқ жұмысыңа, Наурызбек қолың дерт көрмесін, кәсібің берекелі болсын!
Оразалы Нұрия
Жұмыстары өте сапалы,уақытылы дайындап береді.Рахмет кәсіптеріңізге Алла берекетін берсін🤲
Tanir Wake up
Керемет жасалған, сапасы жаксы🤯👍
Miras Smagulov
Быстро и качественно 👍
Нурбол Смагулов
Быстрая и качественная работа. Заказ сделали вовремя. В тот раз банеры, в этот раз лазерные резки. Отличная работа
ZS
Zhadiger Sadyk
Керемет дүние,жақсы сапада👍
Nurzhan Seitkali
Рекомендую Арт Нр. Наурызбек мастер своего дела🔥🔥🔥 Цены тоже адекватные👍🏻👍🏻👍🏻. Быстро качественно. Красавчик одним словом
Бердалы Сарсенов
Наурызбек өз ісінің нағыз маманы!7жылдай болды жұмысын көргеніме,сапасы,идея жағынан мықты👍🏻
SU
Sasha Umrihina
Профессионально и качественно выполнили работу! Очень довольна !!! Всем рекомендую!!! Цена и качество !!!👍
НБ
Нургуль Бахитова
Молодец парень, все сделал как надо🙏👍👌 понимает клиента без слов! Обращайтесь, рекомендую!
НБ
Нургуль Бахитова
КА
Куанышкул Аликулова
Кәсіптеріңізге береке берсін. Тапсырысты уақытылы орындап берды. Тойға бір күн қалғанда видео, визитка бәрін жасап үлгерді. Рахмет сіздерге👍🏼👌
Мейрамбек Кемал
Ақтөбеде номер 1 дизайнер👍👍👍