Panda doner
Кафе быстрого питания
Adel N.
Жащу самая лучшая кассирша которую я где либо видела,понимает с полу слова,улыбчивая добрая спокойная,короче прикольная 🫶🏻❤️ и очень вкусная еда 👍🏻
Tamerlan 🗽
донер отее дамдыы барынее советую 🥰🥰
SВ
Still Верный
Регулярно в обеденное время беру Чикен бум, сытно и вкусно, при заказе донера всегда прислушивается к моему мнение и запросу 😅
Abdulazym Shahmardanov
Здравствуйте всем советую тут покашать ! Все вкусное очень понравилсь и порци большие
ZU
Zhan User
тема
Aselya Utesheva
Классное заведение, регулярно питаемся у них, особенно нравится бомбезный чикен бум
Ernar Durskov
Вкусная кухня👍
AT
Aizhan Temirzhankyzy
Понравился сырный донер и чикен бум . Обслуживание 👍🏻
Ermek Koishinbay
повар санжар красавчик, помповар амирхан очень крутой
Ару
Мы с семьёй постоянные клиенты очен вкусная еда очень много начинки добавляют и ещё за недорого отличное кафе вкусное советаю
Алдик Бексултанов
я недавно со своим кентом заказывал двойной донер ,там было очень мало начинки ,овощей мы там не нашли,а также я заметил ,что когда заказываешь доставкой тебе кладут меньше продуктов, овощей вообще нет,а когда заказываешь в заведении или с собой то все нормально
ДБ
Даяна Байбатырова
👍👍👍
Qwerty .
Заказываем в этом кафе уже много раз — и каждый раз всё идеально! Еда всегда очень вкусная, на порядок лучше, чем во многих других местах. Заказ готовиться без задержек и сюрпризов. Отдельно хочется отметить обслуживание. Обычно делаем заказ по телефону — всегда отвечают быстро, вежливо, открыто. Это один из тех редких случаев, когда и еда, и отношение к клиентам на высоте. Спасибо вам большое!
ayuu uuuuuu
Заказ готовят слишком долго👎🏻 След раз надеюсь будут готовить быстрее😊
Жаркынай Иванова
Это самая лучшая донерская в нашем городе, здесь самые вкусные донеры, и самые милые девочки в обслуживающем персонале
A❤
Asko ❤️
Оте кушты тамактары тез жасайды соусын аямайды всегда заказь беремиз
Асел 🍃🤍🤍🤍🍃
Ең күшті донер 😍❤️🩹
NI
Nursultan Idirisov
Жашу кассирге рахмет жақсы қызмет көрсетті донерлері де дамді поварларға рахмет көп көп
Асия Мурзагалиева
Өте дәмді донер маған өте унады енды күнделікті келуге тырысам
SO
Sanzhar Orynbasar
Лучший кафе в алга. Сочный,мощниый донер. Очень вкусная еда в панда донере. Внутри чисто и красиво. Панда донер лучший. Советую сюда идти. Не пожелеете
MM
Madi Marat
Панда донер самый лучший! Быз кейде балдармен донерге барайн деп жаткан кезде кейбыр балдар кеттык обжорикке барайк дит бырак мен тек панда донерден жим дим
АЕ
Абай Ешим
Донер кайф сочный картофель кайф с пепси пицца
ТК
Турар Кадиров
Керемет тамағы әсіресе сырный донер тема советую👍🏻👍🏻
Дана Кульмаганбетова
Оте дамди тамактары. Керемет жасалган.
Адик
Өте дәмді.
SS
Serik Samir
Жақында осы фастфуд кафесіне барып қайттым. Жалпы әсерім жақсы болды. Қызмет көрсету жылдам әрі сыпайы, қызметкерлер көңілді және көмектесуге дайын. Тамақтары дәмді — әсіресе [мысалы, "Донерлері" немесе "карточка фри"] ұнады, барлығы әрі жақсы дайындалған. Іші таза, отыруға жайлы.Тез әрі дәмді ас ішкіңіз келсе, осы жерге келуге болады. Тағы бір келемін деп ойлаймын!
РТ
Роза Тулепбергенова
Саламатсыздарма. Мен Ақтөбе облысы Алға ауданында тұрамын. Осы Panda doner ге кіріп жейтін зат алдым Сол кезде донерін чикен фри және т.б басқа заттарды жедім. Мен бүкіл кафелерде донер жедім. Бірпқ маған ұнаған жоқ. Сол кезде жаңа кафе ашылғанда қуандым. Донерін жегенде мен өзім жақсы сезіндім. Ең дәмді донерлер тек Panda donerде екенін білдім. Рақмеет сіздерге! Ең дәмді донерле panda donerде!
ИА
Исмаил Асланулы
Алғадағы #1 донер өте күшті әр алған сайын Панда донерден аламыз. Ақбұлақ 27
Ерсултан 👺04
Алғадағы ең кушти донерлердын быры осы панда донерде донерынын дәмі🤤алғадагы донерлердын ешкайсысы аса алмайды панда донер луччи🔥🔥🔥🔥
ВТ
Венера Тажбенова
Уйдын жанында балдарга унайды кушти донер 😍🔥
КБ
Коля Базарбай
Донер жаксы жакын ари дамди донер рахмет
Zhans Berik
Өте дәмді донер мен бургер😍 донердің дәмі ерекше 😋😋
БГ
Бейбит Габитов
Донерлеры бомба соска сочный вкусный Восточный соустары уйктатад комболары олым
СЕ
Салтанат Есенгалиева
Самай вкусный,сочный,мощный донер панда донер🫰👍
Нурислам Санатбаев
Алгадағы ең күшті донер ,маған ұнайды
QI
Quralai Ihsanova
Донер супер.
Dias 🦇🦇
Донер сочный кушты🤤
Алия Каримова
Самый вкусный донер. Вкусный, сочный соус 🔥🔥🔥
Am1r_10 💙
оте дамды ар кашан куантп конкурс жасайды багасы оте тиымды кенес берем😍😍
А.
Аян ..
Отвечаю алґадагы ее тема Донер Алланын атымен айтайын Ен лучший сочный Донер🦅🦅
Ерома
Алғадағы лучший донер. Бірақ донердін соңғы жағында лавашы көп болп кетет
Dooneess A
Супер донер, прям қытырлап тұр. Дәмі керемет, жеңіл, майлы емес. Шымкентте бұндай донер жемеппін🫠🤭
MM
Merey Mirmanov
Было очень вкусно и быстро. Спасибо огромное ребятам
…..
Донердің ішінен шаш шықты,донер сухой,дәмі онша емес,майлы,за цену не стоит👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
Молдир Алиева
Донердің дәмі прям күшті🤤😋😋😋 .Өте сочный 🫔мощный ғой.Бәріне алуға кеңес берем👌
Eco Life
Panda Doner-дің донерлері дәмді...ұнады... жалпы донердің бәрі мен үшін бірдей... қай қайсысы болса да, қай жердің донері болса да...бәрі де жақсы