Rakhym-et
Мясной магазин
4.3
4.3
Almaz Adaec
Магазин закрыт, хотя по описанию работают до 22:00, на звонки не отвечают, либо сбрасывают.
Гульжайнар Даулетова
постоянно етті де,фаршты да осы жақтан аламыз. Фарш күшті,тап таза ет,кейде барғанда бітіп қалады,сразу тартып береді аға. Шұбат,полуфабрикаттар в общем іздегеннің бәрі осында.👍🏿Өзім бара алмаған кезде,аға курьермен салып жібереді.
KK
Kuanish Kurmanbaev
Принхал 21:18 они закрыты измените регламент работы(
Алтай Мейірханов
21:23 жабык тур уакытын дурыстау керек
Erasyl Rakhimov
Еттері таза тез піседі өте дәмді екен еттері
ЭЯ
Это Я
Еттері таза оте дамды😋.
ФМ
Фариза М.
Хороший мясной магазин, закупаемся постоянно там, вкусный хороший Фарш, ассортимент широкий, есть ещё молочные продукты что особенно понравилось, шубат 👍
AM
Arailym Muhambetova
Керемет ет дүкені👍 Еттері дәмді, жақсы піседі. Фарштары да таза ет, шашлык маринадттары керемет😍 Ішіндегі ағаға рахмет
Ержан Калиоллаев
Өте тамаша🔥🔥
I I
Оте дамди
ЖЗ
Жанна Зайнулина
Случайно зашла в этот магазин. И прям рада что нашла. Сколько раз беру мясо всегда отличное, вкусное, быстро готовится. Больше нигде не хочу брать.
AD
Ainur Daulbayeva
Ең бірінші осы дүкеннен көрем ет, еттері жақсы, тез піседі, дәмді , таңдауға көмектеседі маған
Islam Rahim
Оте дамди ет фарш таза супер👍 Полуфабрикаттарға сөз жок өте дәмді👍
Shopikan Bek
Етті дәмді керемет, фарштары таза ет , полуфабрикаттары да дәмді