Global logo
Центр раннего развития
ГК
Гаухар Культаева
Оте керемет орталык👍🏼 Айгерим Саматкызы білікті мамаң,балаға күшті подход табады. Барлығына кеңес беремін))
BA
B Akimova
Айгерим апайга және афк ағайға рахмет! Бірінші күннен қызыммен тіл табысып, 10 күнде түстерді,біраз сөздерді үйренді❤️ Қызым, қуана бұл орталыққа барады🙏🏻 Ата аналар, ойланбастан сеніп тапсырсаңыздар болады👍🏻
Аяжан Анарбек
Добрый вечер, Пётр. Благодарим вас за оставленный отзыв. Однако хотели бы уточнить некоторые моменты. В случае посещения нашего центра вы приходите ежедневно и проходите курс полностью. Кроме того, стоимость обучения не такая . Возможно, вы нас перепутали с другим центром.
СП
Сорокопуд Пётр
Записали дочку на занятия после обследования специалиста и сказали надо ходить в неделю не менее 3 дней для хорошего результата. В итоге ходили по 2 дня в неделю. А на третьей неделе вообще нет мест кроме одного. Делают набор людей лижбы деньги содрать а проводить уроки не хотят. Цена 8 дней 35000 каждый урок 30 минут в итоге за 3 часа оплачиваем 35000. Честно разочарован в этой шараге. Даже норм ремонт не могли сделать. В итоге никого результата дочь не заговорила.
Dauren Mazhitov
Самый лучший центр🔥🔥🔥
Гульдана Махметжанова
Глобал лого орталыгын кишкентай балалары бар ата-аналарга балапандарынзбен баруга кенес беремин. Егер сиздин баланыз дурыс сойлемей журсе, барлыгын тек ымдап, корсетип тусиндиретин болса, бул орталыктын мамандары сиздерге кол ушин созуга ардайым дайын. Озимнин балам 3жас 3айына дейн тусиникти сойлемейтин болды, оз ойын ымдап корсететин. Ешкандай создерди кайталамайтын. Осы орталыкка келип Аяжан Алтынбаевнадан 2курсс сабактан кейн уже результат коре бастадык. Казир балам оз ойын еркин айтады, такпак, олендерди айта алады. Аяжан Алтынбаевнага улкен алгыс билдиремин баламды осындай дарежеге жеткизгенине❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Әміренің мамасы😘🥰
Arailym Katpina
Gl
Global logo, центр раннего развития
30 января 2025, официальный ответ
Спасибо, очень приятно получать обратную связь ❤ Будем стараться и дальше 🌸
Ата аналарга осы центрге баруга кенес бермин! Балалармен жеке жане топтык сабактар , балалалардын акауларына толык диагноз кою аркылы Актобе каласында жок методтармен дамытады Логопед дефектолог мамандары биликти мамандар 👏👏👏👏 Результаттары оте катты куантады 🙏🏻
NM
Nuri M
Очень советую данный центр! Мой сын с удовольствием ходит сюда,очень радуют результаты моего ребенка,а также отношение логопеда к ребенку и индивидуальный подход к каждому малышу !