Методиум
Образовательный центр
ГБ
Гульнара Бисалиева
Классный центр 🔥💯👍 Учителя знающие своё дело💥👍и самое главное работают полностью на результат. Ребенку очень нравиться. Всем рекомендую. Парковка очень удобная. Рекомендую
Айдана Нургалиева
Айсұлу Алпамысқызы өз ісінің маманы, нәтижеге жұмыс жасайды. Жұмысыңыз жемісті болсын!
НБ
Назгуль Балсина
Күшті оқу орталық!Менің баламның жазуы жоғарғы деңгейге жеткізіп берді. Көркем жазудан үйреткен Жангүл апайға алғысым шексіз!
Мира Ахтырская
Очень нравится центр! У дочери хорошие результаты 👍
AB
Aigerim Baktygulova
Мы ходили на курс по подготовке к школе. Вы не ошибетесь если отдадите ребёнка Айсулу Алпамысовне. Тетради,букварь все будет в идеальном состоянии. Вы откроете тетрадь ребёнка и удивитесь,что там действительно все как у школьника. Всего 3 раза в неделю, а результат будет отличным на 1000%. Очень надеемся,что и в школе у нас будет такой же учитель. Желаем процветания учебному центру «Методиум»
ЭС
Эльмира Серикова
өте керемет орталык 👍👍балам оқу орталығына күшты көніл куймен барып келеді.Білім беру денгейі өте жогары, жаксы түсіндіреді. Қызым окып, санап,жазып үйренді .Мен ризамын
Асем Сулейменова
Отличный центр 👍 Хотелось бы выразить благодарность Гульжан Салимовне за оказание качественной помощи в подготовке домашних заданий ❤️ Прекрасный педагог с большим стажем 👍 Здесь также дополнительно с ребенком занимаются, готовят к СОР и СОЧ 👍
AN
Aisana Nogumanova
Саламатсызба! Методиум оку орталыгына баламды беріп едім. Керемет нәтиже болды.Жангүл Серікқызына алғысым шексіз. Балаға деген қарым -қатынасы өте керемет. Өз баласындай қарайды әр балаға . Ризамын шексіз. Оқу орталығы өркендей берсін 🙌
Айсулу Алпамыскызы👍👍👍
BA
Bahitzhan Abdulhalil
Методиум оқу орталығына алғысым шексіз.Менің қызым осы оқу орталығына небәрі 2 ай болды келіп жүргеніне, баста 10 сөз оқыған қазір 2 айдың ішінде минутына 40 сөз оқитын жағдайға жетті Айсулу Алпамысовнаның арқасында❤️ Методиум оқу орталығына алғысым шексіз, ата-ана ретінде қызымның әр жетістігіне қуанамын.Оқу орталығына соның ішінде Айсулу Алпамысовнаға алғысымыз шексіз.Өте білікті әрі білімді оқытушылар жұмыс жасағанның нәтижесінде, үлкен жетістіктерге жетудеміз😘 Оқу орталығына алғысым шексіз, дами беріңіздер🤲🏻
Макпал Ашыкбаева
Метедиум оқу орталығына қызым екі ай ғана болды барғанына ,математика және продленка ,бірақ аз уақытта көрсеткіші өте керемет,өте білімді ұстаздар жұмыс жасайды, Айсұлу Алпамыс қызына алғысым шексіз,рахмет сіздерге
ДД
Динара Джумагалиева
Саламатсыздар ма! Методиум оқу орталығы бізге ұнады,өте керемет орталық.Мамандары өте жақсы.Менің ұлым барады,ұстаздары кішіпейіл,мейірімді ұлыма да ұнады.Барлығына үлкен алғысымды білдіргім келеді,істеріңізге табыс,жұмыстарынызға сәттілік тілеймін❤️❤️❤️
ДЕ
Диана Ербулекова
Хороший центр, учитель довольно таки доходчиво объясняет, успеваемость ребенка в школе повысилась!
VZ
Venera Zhaksylykova
Здравствуйте, Айсулу Алпамысовна учитель с Большой Буквой!!! Научила нас всему, и писать и читать, благодаря ей мы учимся на отлично, это ее заслуга!!! Имеет подход к каждому ученику!!! Превосходный центр!!!
GD
Guldana Dimisan
Айсулу Алпамысовна ең керемет ұстаз.Балама оқуды да,жазуды да үйреткен керемет жан.1кл каллиграфияға әріптермен,сөздер жазу арқасында қазір жазуы әр -әдемі.Рахмет көп көп .Сізге тек сәттілік тілеймін.Өсе беріңіз.Андреади Искандер мамасы❤️😘😘😘
Сауле Ишимова
Классный учебный центр ставлю все 100 👍🏻 Ходили к логопеду , на скорочтение и на продленку .. Сын сейчас читает бегла 💓😘спасибо Айсулу Алпамысовне💓 Желаю успехов и процветание
Айгүл Садуова
Саламатсыздар ма!!!! Методиум оқу орталығына келгенімізге 2 айдан кетті. Өте керемет Мамандар! Қызым 1 ші сыныпқа барады. Қосып оқи алмайтын едік Айсулу Ханым мен Жангул апайға көп Рахмет.!!!! Қазір сыныптың алғыр оқушыларының қатарында🤗😊. Еңбектеріңіз еселене берсін!!!! Алдағы уақытта да қатысамыз 🤗.
Айжан
Саламатсыздарма. ЖАНА ЖЫЛ кутты болсын 🙏 Немерем барды, оте кушти отти. Ойындар, койылымдар, пират, Бари балама унаган. Подаркасы да оте жаксы жасалган. Сиздерге коп рахмеет. Осындай ис шаралар отип турса куаныштымыз. Методиум центрге балдарынызды берсениздер окинбейсиздер. Менин немерем осы центрге баргалы биринши Оку улгирими жаксарды. Екинши почерки дурысталды. Бул Айсулу Алпамыс кызынын енбеги. Ар уйдин еркесин бир жерге жинап тарбиелеу онай емес. Устазына мын алгыс.
G
Gulzhuzim
Благодарю преподаватель Айсулу Алпамысовну за ее работу с моим сыном. 6 лет. Не хотел учиться читать,писал очень очень не аккуратно, не учился стихи со мной. Домашние задания выполнять с ним - это был просто кошмар,весь вечер испорчен,поругаешь- ноет,ласково говоришь- вообще не делает ничего,лежит на столе,плачет на тетради уже слёзы,что он устал. Писал выходя за линии огромными буквами. Я пока не психанула дальше,решила записать лучше на продленку. С первого урока когда я получила видео, где мой сын пишет очень красиво, не вышел за линию, выучил стих,ещё и сидит довольный- это было вообще удивление! Как так, я родная мама не могу с сентября такого добиться. Тут за 1 урок уже столько работы проделали на отлично! Спасибо большое за ваш труд! Процветания учебному центру!
ЖК
Жанна Кажигалиевна
Өте білікті маман Рахмет сізге Айсұлу Алпамысова
Анасстасия Шугурова
Хочу выразить огромную благодарность репетитору своего сына,ребёнок с удовольствием посещает занятия,комфортно проходят занятия,отличный центр!
ТД
Талшын Дауова
Жаксы оку орталығы.Қызым ның улгерими жаксарды.Баруга кеңес берем.Айару басында косып, жай оқыды,тез оку методикасы бизге көп оқуына жаксы әсерін тигізді Казир өз бетимен оқиды.Рахмет сизге көп көп.
Асыл Сапарова
Айсұлу Алпамысқыз сіз керемет ұстазсыз, Ақтөбедегі ең үздік ұстаз біздің отбасымыз үшін🥰 Сіздің берген біліміңіздің арқасында Әлиханым 1-ші сыныпты үздік оқып жүр Аллаға шүкір, жаз бойы сізге ерінбей апарғаныма қуанып жүрміз❤️ Айзерем жазуын әдеміліп алды сізге барып🥰
AD
Altyn Doszhanova
Лучший центр! Профессионалы своего дела👏! Грамотные педагоги - Айсулу Алпамысовна и Шахида Талгатовна! Большая благодарность Вам, в школе у ребенка нет проблем по учебе.
AG
Annet Geher