Samal_cakes
Кондитерская
Вкусные торты, десерты по доступным ценам!
Посмотреть в Instagram
ГЕ
Гульмарал Есетова
Обслуживание супер
Валар Моргулис
Дамиде сапасыда конилден шыкты
Ернар Бидагариев
Самал кейкс торттары өте дәмді, қызмет көрсету деңгейіде жоғары👍
aruzhan .
торттары оте дамды 😋😋😋
КС
Куаныш Сыдыков
Тооттары оте дамди, шайга тиске басарга усак таттилери керемет, рахмет биздин каланын ар тукпиринде точкалары бар,👍👍👍
БТ
Балкенже Тулебаева
Бұрынғыдай дәмді емес , вуппи пайдың наны құрғақ кеуіп кеткен . Пирогтары да нашарлап кеткен , осы уақытқа дейін алып жүр едім . Көп жерлерде нашар болып кетті деп жур . Енді басқа жерден аламын .
ЕН
Еркин Нурлан
Өнімдері өте дәмді, үнемі алып тұрамыз. Қызметкерлердің қызмет көрсету деңгейі де жоғары.
ans kuan1shkyzy
торттар өте дәмді және тойымды. Толқынай есімді ханымға көп көп рахмет! өте сыпайы және көрікті екен! таңдауға көп көмектесті! 💕💕
dilya assanoovna
Торттар өте керемет,осының алдындада алып жүрдік әсіресе Толқынай есімді қызметкер. Өте сыпайы жылы жүзді қыз. Керемет қызмет көрсеткені үшін үлкен алғыс білдіреміз,келесіде тағыда келуге дайынбыз😍🫶🏻
Ulzhan 🌚
Очень вкусные ,и свежие торты
DS
Dilyaraa Sundetova
Өте дәмдііі торттарыыы.Продавец қызда өте күштііі Бәрі свежие
Asem Turezhanova
Dinarshyyn
Очень вкусное торты 😍🤤
A.
Aseke .
Рахмет коп коп тортары жаксы свежий дастарханга коярлыктай 👌👌👌
ae 🤍
Сегодня взяли микс пирогов , не свежее, всё сухое: крем и тесто, очень разочарованны 😒 Сатпаева 5
НУ
Николай Умаров
Место положение удобное. Торты свежие продавцы 👍👍👍💯 Советую всем
СУ
Сагира Умарова
Выпечка класс, обслуживание вау,грамотно,часто бываем наСатпаева, заходишь атмосфера радует глаза👍👍👍
Нурлан Койбаков
Самал кейкс кондмтерскийге үлкен рахмет, сыпайы жаксы, торт таңдауға көмектерін берді. Тоқынай есімді қыз жақсы қызмет көрсетіп, таңдауға көмектесті!👍👍👍
Әбдісамат Бекжанұлы
Спасибо девчатам за обслуживание, помогли выбрать торт, всегда свежие торты и выпечки. Новинка киндер буэно безупречно вкусно 🤤🤤🤤 тает во рту
Чина Chinatown
Забрал для семьи новинку киндер буэно по рекомендаций продавца по имени Толқынай 🎀 благодарю очень вкусно 😘
A
A......
Здравствуйте спасибо девчатам Самал Кекс очень вкусные торты и пироги, удобная локация, обслуживание топ 1👍🏻
ГБ
Назерке Оралова
Торттары өте дәммдіі💓 обслуживание🔥
ZE
Zamanai Eleshova
Оте дамди торттар,сатушы кыздар да аркашан барганда тандасуга комектеседи❤️
ББ
Рабига Кабидулла
😍😍😍😍
ГА
Гульбану Аккалиева
Торт алп едим мастика на жазп берди свеча алыныз деп предлагать етип кушти настроения мен кайтм уйге Рахмет ❤️.
Нурай Каратай
Медовый торт, черничный, чизкейк с тары 😍😍😍😍 Очеееень вкусныеее 👍👍👍
Kalieva Arailym
Торт шаганэ очень вкусный мы каждый мероприятие покупаем у вас. 👏🏻👏🏻👏🏻🫶🏻
ДД
Дамира Данияровна
Дамди торттар, обслуживаниеси де👍❤️
ЕИ
Ернур Изтилеуов
Оте дамди торттар. Конак келгенде тек Самалга жугиремиз.
ЖЖ
Жомарт Жумабаев
Кызмет көрсету сапасы өте жоғары. Қыздарға көп рахмет дәмді торт таңдауға көмек көрсетті 🔥🔥🔥
СО
Самал Орын
Бәрі өте дәмді! Қыздары күшті түсіндіріп берді!
Акбота Байел
Әр қашан Самал кейкстен аламыз, дәмдері өте керемет! Дүкен тап таза, қыздары да бәрін түсіндіріп айтып береді👍
УД
Уттев Дархан
👍👍👍
13 июля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим, что выбрали нас 🤗 Всегда рады вам 💛
Назым Атапкелкызы
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
13 июля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Назым! Большое спасибо, что уделили время и написали отзыв 🤗 Ждём вас к нам за новыми покупками ❤
ББ
Бағлан Божбанов
Дәмдері өте керемет! Дүкендеріңіз сондай әдемі, таза👍 тұрақты алушымын Істеріңізге сәттілік
28 июня 2025, официальный ответ
Құрметті клиентіміз! Ізгі пікіріңіз үшін шын жүректен алғыс айтамыз! Сізді қайта күтеміз! Ізгі тілекпен, Samal cakes 💖
ЖС
Жамбыл Саламатұлы
👏👏👏👏👏
Меруерт Сулейменова
Сатушы қыз өте керемет екен жақсы түсіндірді бәрін тек қана сәттілік🫶
28 июня 2025, официальный ответ
Ainur Kuwimova
Как хорошо что открылись именно тут.
11 июня 2025, официальный ответ
Спасибо за ваш замечательный отзыв! Мы рады слышать, что вам нравятся наши торты и пирожные. Мы всег…
ИЕ
Ирина Ещенко
Чисто .приятная девушка.большой выбор .
12 мая 2025, официальный ответ
ЖА
Жанар Асанова
Самый красивый магазин 😍, приемлемые цены 👍
12 мая 2025, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв! Нам приятно знать, что вам понравилось! Мы всегда стараемся радовать вас вкусной продукцией. Ждем вас снова!
НИ
Нуржанат Искакова
У вас во всех тортах одна начинка 🤦♀️ Даже вот вчера моти купила у вас и там же такая начинка(
NG
Nurzhaubay Gulbakyt
Наконец-то открылся!!! Теперь любимый магазин еще ближе, буду каждый день кушать булочки с заварным кремом 🤭
10 февраля 2025, официальный ответ