Atrium
Торговый центр
Службы
Мико Karaev
В восторге
Келп ишине крип кордим отте керемет ерекше екен😍,озиме орын алдым, сиздерде касиптернзди дамыткыныз келсе осында келсениздер болады, орындар бос екен келиниздер советую
HA
Hasanboy Abdulhayev
В восторге
Yangi savdo kompleksi ichida DODOpitsa filiali joylashgan
Альберт Медведев
Буйрса ждем открытия !
ДӘ
Досжан Әділ
В восторге
проект плонировка жақсы екен ішіне кіріп көрдім лифт пен экскаватор бар және технический лифт бар екен
Мейрлан Керимов
Хороший ТРЦ😁
Акерке Тагыбай
Совсем не понравилось
Клиентпен сөйлесуді білмейді.Коммуникация 0.Қалай жұмыс жасағалы отырсыздар?!Тек сыртты әдемілей бермей,адаммен сөйлесуді үйренсеңіздер жақсы болар еді.
Slavooleks ᅠ
Долго строится. Внутри развалины
СМ
София Мухамбетова
Понравилось
Когда открытытся
Совсем не понравилось
Квадратный метр 12 тысяч еще кафель и потолок арендаторы делают сами и это не учитывается с арендной платы , кстати депозит за 2 месяца вперед! Парковка очень маленькая.
русик .
Красивооорррррппмссс
D
Di
В восторге
Только пожалуйста пусть там не будет таких бутиков как на шыгысе или Далида центре , этого базара хватает , нужны реально брендовые вещи
Салауат Жұмағалиев
В восторге
Жақсы салынған көрдім барып қарап, квадратурасы да арзан орын алдым, сіздергеде бұйырсын, келіңіздер сауда болсын деп тілеймін!!!
Ашмахала Дангале
В восторге
Идея трц замечательная! Надеюсь на скорое открытие и заезд классных бутиков! А самое главное - детская игровая. А про кинотеатр вообще молчу, это уже перебор фантазии 😂
Жанзия Танбаева
Ашылуы қашан??
Александр Никитин
Красивое место
А0
Актобе 04
Вежливость жок адамдарында
kk
Не понравилось
ПОЖАЛУЙСТА ДОБАВЬТЕ ТУДА НЬЮ ЙОРКЕР🥹🥹🙏🏽
Дарина Есетова
Ньюйоркер ашыңдарш
Ars Kar
В восторге
Надеюсь там норм бренды будут 🥹
Aqzholla ..
👍🏽👍🏽