ExtraConsulting
Бухгалтерская компания
Спасибо бухгалтером 🫶Ақтоты сделала быстро и качественно отчет тоо!!!
AB
Aida Bekbassova
Дорогие жители города Актобе, Получила консультацию у бухгалтера Жанарым. Хочу поблагодарить за дельную информацию а также за детальное объяснение и понятное разъяснение мелких непонятных моментов в системе.
ЖК
Жанарым Кубаева
🤍🤍🤍
Nuri Kosniyazova
Ип отчеттарымызды тез және ойдағыдай жауып берді рақмет ! Бухгалтер Ақтотыға алғыс білдіремін
Асылайым Кубаева
Жаксы компания. Бізге нәтижелі сопровождение жасағаныңыз үшін алғысым шексіз! Жанарым Жумабаевна және оның командасына сәттілік!
Актоты Кармисова
Рекомендую, бухгалтер знает свое дело. Обращался все очень понравилось!
A S
Жакында консультация алуга барганмын. Жанарым и Жулдызай кушті түсіндіріп, жумыстарымды бітіріп берді🙌🏻😍❤️ кыздар рахмет сіздерге. Жумыстарыныз журе берсін❤️❤️❤️