Тандыр
m u k a s h e v
Атмосферасыда,кухнясыда керемет
EK
Elmira Kolbaeva
Очень вкусная еда, всё понравилось!
ТТ
Туран Туранович
Вообще не советую никому
К .
Очень эстетично, вкусно и цены хорошие.
Ерасыл
Очен фкусна советую Персаналы добрые Один минус самсу бысто скупают Атак 10 из 10 мне очен понравилось
Мерхат Бекболат
Аллаһ осыны ашқан кәсіпкерге береке берсін кайда жүрседе аман жүрсін❤️❤️ Өте керемет💯💯💯💯💯
ka
kanat ahmet
Темааааа Таксисттерге залетает
Danoww 🥱
очень приятный заведение особенно Жазира, Нургул классно обслуживает, шашлык супер 👍🏻😍😍
Айнат
Сендердын асканаларын оте кушти маган унад
O
Oyatullo
Отличное место всё на 100 % Халял и очень вкусно
Айару Шынбай
Мен бұл"Тандыр" кафесі ашылғаннан бастап бір ай жұмыс жасадым. Басында таңертеннен кешке дейін оң мыңнан жұмыс жасадым. Уақыт өте келе ақшамды дұрыс берген жоқ. Сегіз мың тоғыз мың беріп жүрді. Ешщо маған пол жуу дейді. Менің міндетум ыдыс жуу. Пол жуу емес. Ешщо оған ақшасын төлемейді. Бастығы Аят мырза. Адам баласына жаны ашымайды. Қыз келіншектер бұл кафеге жұмыс жасауға бармаңыздар. Тағамдары да дәмсіз. Менің падрушкам осы кафеге тамақ ішуге барған. Тамақтарының арасынан шаш тауып алған. Ужас.Тағамдары өте қымбат. Басқа кафелерден осы қымбат.
РМ
Ринат Маратов
Тухлый фарш, оьманывают клиентов говоря что сегодняшняя выпечка. Старая выпечка на прилавке. Крайне не советую.
YY
Yessimkhan Yerkin
Тамактары жаман Нандары катып калган
Мөлдір Нысанбаева
Тандыр кафесі өте жақсы екен,тамақтарыда жақсы.Кассир Гулмейрам өте жақсы,тиянақты👍🏻👍🏻👍🏻
Madina Ugupanova
Хорошее заведение, персонал очень вежливые приятные особенно кассир Гульмейрам очень внимательная умеет работать с клиентами
Мадина Дауылова
Тамақтары дәмді екен😍 ішіндегі қыздарда күшті, әсіресе кассир Гүлмейрам өте пысық қыз екен👍
Акдидар Касан
Бываю в столовый Тандыр не впервые, и каждый раз остаются только приятные впечатления. Особенно хочется отметить кассиршу по имени Гулмейрам — очень вежливая, внимательная и знает своё дело. Еда всегда вкусная, подача аккуратная, а атмосфера спокойная и уютная. Приятно, когда сотрудники относятся к своей работе с душой. Спасибо!
Adlan Serik
Уютная атмосфера, вежливые персоналы.Блюда были вкусными исвежими.Обязательно заглянем ещё раз и порекомендуем друзьям!
Muratqyzy Zhaniya
барии отее керемеет,конылымызден шыкты😍😍атмосфера бари керемет екен,барлыгы унады,администратор Дильнааз сыпайы екен отее керемет аткарды жумысын рахмеет!🫶🏻всем советую,все на высшем уровне потолоок🙌🏻🙌🏻🙌🏻 ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀
MT
MILLION TV
Тамақтары дәмді ішіде тап таза . Жұмысшылары өз мәндеттерін жақсы атқарады. Баруға кеңес беремін админстраторлары нп высшем уровне !!!
Ануар .
Тамактары демді ,админстратор Дильназ комфортная бәрі катты унады всем советую😍🥰
Zhenisgul K
Қолжетімді бағада және ең бастысы дәмді тамақтануға болатын ең керемет жер.😍Қызмет көрсету сапасы өте жоғары,Дильназ администраторға ризамыз🥰❤️❤️
Aisana bauyrzhanova
Тамақтары өте дәмді ,админстратор Дильназ өте комфортная бәрі қатты ұнады всем советую😍🔥
𝐬’
Тамақтары өте дәмдііі,іші де әдемі,администратор Дильназ күшті екен,рахметт.
Daniya Aimagambetova
Еда и обслуживание отличные. Отдельная благодарность администратору по имени Дильназ — человек, который знает свою работу👍🏻
ГС
Гулсана Сергазы
Уютно жер екен кухняларында кушты админ Дильназ өз ісіне жауапты тиянақты сыпайы қыз екен .Келгін келе береді екен бір келгеннен ұнап қалды
Aldiyar Kudaibergenov
Тандыр кушти тамағы тәтті бяри свежжи нұргүл офицанттка адамеен сөилесу мәнері жоғары❤️❤️
Аида Шаукимова
Ішіндегі обслуживание, кыздары пряммм кушти клиентпен жаксы жумыс истеиды, тамактары оте дамди конилимнен шыкты👍🏻
Аида Кызметова
Кафеге келген сайын көңілімізден шығады! Ерекше атап өткім келетіні — администратор Дильназдың ілтипатты қарым-қатынасы мен кәсіби қызметі. Келушілерге жылы шыраймен қарап, барлық сұраққа сыпайы жауап береді. Осындай қызметкерлері бар кафеге қайта-қайта келгің келеді. Рақмет сізге, Дильназ😘
ayanat .
Тамактары дамди,бари на высшем уровне Администратор Дильназга рахмет😍
Тамақтары дерска дәмдді маган үнады😍
БТ
Бибігүл Төлеген
Тамақтарына сөз жоққой😍 Әсіресі ішіндегі қыздар позитивный. Администратор Дильназ деген қыз ерекше есімде қалды күшті бәрі, сыпайы🤩👏🫶
zakaleek 🫶🏻
Хорошое завидение, все понравилось, обслужование на высшем уровне!
Diana Bijanova
Хорошая заведение интерьер прикольный Были недавно семьёй здесь очень вкусная кухня Приятный персонал
Kuda1bergenova Nurgul
Тамактары тәттті обсулужкасы өте керек таза😘😘😘👍
Гүлназ Шатабай
Тамақтарының еті тастай сап салқын Өте нашар бағасыда қымбат болғансоң соған сай болу керек тамақдеген адамды ұшындырмай
СМ
Сергали Муханов
Плов не узбекский не вкусный негорячий несвежий
Сардор Корольов
Не очень куырдак полный суюек самса тоже не очень не советю
:3 :3
Не вкусно
Отличное место, всё на 100 % Халял и очень вкусно
SG
Sr Gulisterr
Взял одну самсу,на вкус вполне неплохо, больше про это место ничего не могу сказать
DZ
Diana Zhumagalieva
Самое низское до блевотины место где мы были обслужевание очень плохое девушка с грязными ногтями засунула пальцы соус для самсы фри замороженное продают грееют просто в духовке
Дана Кошмагамбетова
Жаль хозяина этого заведения.Сделал красивый и дорогой дизайн.Открытие с размахом прошло было.Но повара не оправдывает это заведение,еда сухая и не вкусная.Некоторые блюда не свежие просто.Донер вообще отстойный зачем внутри ложат капусту не пойму еще хуже делают.
СS
Солнце Sun
Обслуживание нормально, вежливые. Еда не вкусная. Много чего нету
Ришат Жумакайыров
Іші лас қызметкерлер грубый сасып тур.Тамақтар беті жабылмаган
b-
bolatqyzy -
Самса ашып кеткен болды
КЕ
Казах Елі
Келудің қажеты жоқ, қарапайым туалеттын іші сасып тұр, тамақтары дәмсіз
Бексултан Джамбылов
Чистота и плов очень вкусный
$@|T@/\/@T /\/\¥R[z]@[b]€KO\//\/@💸
Хорошое заведение , и очень вежливый персонал