T-Mobile
T-Mobile
13 февраля 2026, официальный ответ
Добрый день. Огромное спасибо, что выбрали нас! Были рады помочь ❤
Aruzhan Zhylkybaeva
Купили сестре , обслуживание на высшем уровне , сделали установку бесплатно рекомендую 😍
RS
Rufat Satubaliev
Самсунг А17 телефонын алдым оте керемет женилдикпен подаркага адаптер косып берди коп коп рахмет👍 саудаларын берекели болсын
БК
Билал Кахиров
Четко выполняют работу и быстро👍🏻👍🏻
Аманкелдi Каж
Темірлан бауырымнан телефон айлық жана скидасын жасап берді
Alisher Zhilkibayev
Покупали айфон 15 про , цены приемлемые сделал скидку 👍🏻 советую ✊🏻
nn
nur nur
Кез келген телефонды ойланбай ала берсениздер болад, скидка да жасайд барынша ,👍👍👍
ТС
Толеген Султангали
Жақсыы
РД
Рамазан Дархан
Бәрі чётко товар, цена удовлетворяет🙌🏽
Заманай Бахытов
Все супер по доступной цене можно по торговаться
KK
Kairat Kabyl
Очень хорошый сервес👍🏻
Erke 💘
Отличный сервис! Быстро нашли проблему и качественно починили телефон. Работает как новый. Спасибо🥰
РТ
Роза Тойжанова
Товарлары жаксы телефондары качественный ремонттары качественный балдар накты тусиндирет жумыстары жаксы касиптерине береке берсин!
GM
Gulmaral Mukanova
Бари кушти адеми👍👍👍
Айнур Баймурзина
Барлық сұраққа нақты, ашық түсіндіріп жауап берді. Көрсеткен қызметтеріңіз үшін рахмет🫶
ZK
A,
Asylkhan ,,,,,,
✊✊
Мади Келеш
Бугын айфон 14 про телефонын алдым Телефон сапасына соз жок Багасы да тиымды, тусырып берды Обслужка жогары денгейде Рахмет сыздерге ❤️❤️👍👍
Арман Кайрулла
Телефондары жақсы! Адамдармен жылы сыпайы сөйлеседі! Алла береке берсін✊🏻
Karakat Kosherbaeva
Хороший магазин, качественные чехлы и доступные цены. Рекомендую
Дархан Кемалов
Алла берекесін берсин оте тамаша
MM
Makura Mukanbetkalikyzy
Очень понравилось обслуживание. Чехол подошёл идеально, качество на высоте. Спасибо за быструю помощь и внимание к клиенту
Мейрамбек Бекмырза
Телефон айырбастадым, сатыпта алдым. Телефон бетіне қорғаныс құралында салып берген. Бәрі керемет! Ісіңе береке берсін бауырым!✊✊✊ Егер телефоннан мәселе туындап жатырса, барсаңыздар өкінбейсіздер!!!👍👍👍
Аягул Казыбай
Тауарлары жаксы ремонт жаксы жасайт адаммен вежливо солесет балдар барин жаксы ари тез жасайт!
Kanat Muratbaev
Стекло чехол алам постоянно Рахмет бауырым исине берекет берсин
Асемгуль Дошумова
Чехол стекло алам Рахмет кушти Бари 👍👍👍👍жумысына саттилик
АЕ
Арман Ермекалы
Телефон ремонтайтын болссныздар осы жерге барыныздар агамнын карындасымнын телефонын жөндеп берген жене стклосын беслатно салып берген сапалы жасайт. Ісің алға жүре берсін
АЖ
Аслан Жарылкаган
Сапалы жумыс качественный товарлар 🔥🔥🔥
Али Али
Телефондары жаксы ремонт качественный всем советую на совесть работает молодцы 👍👍👍👍
Айгерим Керимова
Никогда никому не посоветую это место, чехол за 4000 - уже начал облазить спустя 1,5 недели носки, наушники 17000, зарядить можно лишь раз работаю от силы три часа, и все , в кейсе не заряжаются и глючат. Отказываются вернуть средства а только обменять одно кусок Китая на другое, я понимаю за 17000 не бывает оригинала но такого ужаса за 17000 покупать никому не советую
ҚС
Қалыбек Сүндетов
Сотовый телефон сатып алғанмын👍 Красавчик,Тима. Өз ісінің маманы.