A-Doktor Dent
4.4
4.4
qabylzhan aisha
В восторге
Бұл стоматология маған өте ұнады. Дәрігерлер білікті, әр науқасқа ерекше көңіл бөледі. Қабылдау уақыты дәл, клиника таза әрі заманауи. Емдеу сапасы жоғары, ешқандай ауырсыну болған жоқ. Барлығына ұсынамын!
I Kosherbaev
В восторге
Стоматология қызметіне өте риза болдым! Дәрігерлер білікті, барлық қызмет жоғары деңгейде көрсетілді. Емдеу кезінде барынша ыңғайлы жағдай жасалды, қызметкерлер сыпайы әрі ілтипатты. Келушілерге деген қарым-қатынас, тазалық, заманауи құрал-жабдықтар — бәрі ұнады. Осындай орталық Ақтөбеде бар екеніне қуаныштымын. Рақмет сіздерге!
МД
Меирхан Дильжанов
В восторге
Керемет қызметтеріңіз ұнады. Істеріңізге Алла береке берсін.
ГС
Гулия Сугралина
В восторге
Тісімді емдеп берді қолы жеңіл ініміздің рахметімді айтамын 💐💐💐тфәй тфай
D D
В восторге
Очень понравилась эта стоматология. Врачи внимательные и компетентные, к каждому пациенту индивидуальный подход. Клиника чистая, современная, приём проходит вовремя. Лечение качественное и без боли. Рекомендую!
ЖШ
Жамига Шарединова
В восторге
Өте жақсы стоматология! Дәрігерлері кәсіби, емдеу мүлде ауыртпайды. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, бәрі таза әрі ұқыпты.
15 апреля 2026, официальный ответ
СЧ
Светлана Чернякова
В восторге
Очень хорошая стоматология. Отличный стоматолог . Качественно пролечили зуб. Современная аппаратура для лечения.
ЕЕ
Ерсери Ерикулы
Совсем не понравилось
Өте керемет жұмыстары ұнады ешқандай ауырсынбадым қолдары жеңіл
Sezzyan Ms.
В восторге
Аружан Талғатовнаға деген алғысым шексіз,өз ісінің маманы,барлығына түсіністікпен қарап отырды,өте жақсы емдейді,қолы алтын) 🥰
DT
Dair Tilimbaev
В восторге
Хочу оставить отзыв о стоматологе Аружан Талгатовне. Очень понравилось, как она работает спокойная, добрая и видно, что знает своё дело. Всё объяснила понятно, поддерживала во время процедуры, было вообще не страшно. Делала аккуратно, без боли, я даже удивился. Теперь только к ней буду ходить. Спасибо большое!
Doni ⠀
Лучшая стоматология😻