Apodit clinik
Оздоровительный центр
А❤
Айдан ❤️
Асемгуль, қолыңыз дерт көрмесін✨❤️ Айдана деген массажистте ұнады💚
AB
Asel Berdenova
Мне очень понравилась клиника Аподит!🔥🔥🔥 Персонал очень вежливый, внимательный! Кабинеты все чистые, светлые, везде порядок! Отдельно хочу отметить девочку массажиста Айдану 🔥🔥🔥🙏🌹 грамотная, приятная, вежливая, все объясняет, очень хороший мастер👍❤️ спасибо большое 😘🙏 Желаю процветания, успехов клинике Аподит! 🙏🙏🙏
Анара Алпысбай
Асемнен массаж алдым, өте қатты ұнады! Қолының жеңілдігі бірден сезіледі, денем толықтай босаңсып, жеңілдеп қалдым. Қызметі жоғары деңгейде, атмосферасы да жағымды. Міндетті түрде тағы барамын!
Ari .imo
Сходила в первый раз на мануальную терапию к парню. Была проблема - боль и тяжесть в пояснице, и в грудной клетке, еще и с высоким ростом. За один прием я почувствовала облегчение во всем теле, было очень комфортно:хороший врач, приятная атмосфера, а также качественное оказание услуг!!!! Я буду ходить почаще и на массаж, и на мануальную терапию❤️❤️❤️❤️❤️ спасибо🥰
Даметкен Жумагалиева
Была на лечении в клинике Аподит, так все понравилось сервис на высоте, все такие вежливые , провели консультацию так четко 👍в нашем городе именной такой клиники нигде не найдете 👍👍👍🤩
Бакытгуль Нуртазина
Добрый день всем ! Отличная клиника, лечащий врач Асемгуль грамотный специалист, с лучшими человеческими качествами, провела лечение сыну, за что огромная благодарность в проведении процедуры лечения гайморита, прошли головные боли, заложенность носа, головокружение, сон нормализовался благодаря лечению врача.Успехов вам Асемгуль и всей клинике Apodit♥️🫶
Ainur Urumbayeva
Асемгуль ханымға рақмет! Массаж курсын алып, рахаттанып қалдым. Бас ауыруларым, иық, мойным ауырғаны қойды!
ЛУ
Ляззат Утегенова
Айдана өте керемет массаж истейді маған өте онапкалды, қол дерт бермесін көп көп рахмет қыздарға аподитке
Айжан Бекмуратова
Прошла курс массажа спины у Асем — осталась очень довольна. Мышцы были хорошо и глубоко проработаны, после сеансов стало заметно легче и комфортнее. Асем не только профессионал своего дела, но и очень приятный, располагающий человек. Спасибо за заботу и качественную работу, с удовольствием рекомендую!
Айгерим Тореханова
После первого раза посещения Аподит, я совсем перестала к врачам ходить. Каждый раз, именно в тяжелом состоянии я прибегаю сюда, после 2-го раза посещения сразу же виден результат. Массаж, огненный массаж, гайморит, обрезание для моего сына и что только мне здесь не лечили. Девушка на ресепшене в Батысе Динара очень приятная, а массажистка Асемгуль это не что. Мне здесь всё нравится 👍
ҚО
Құндыз Олжабай
Сүндетке отырғызып 2 сертификат берді 7д кинрға және шейный массажға , Айдана деген қыз жасады күшті😻қолы дерт көрмесін рахмет . Іш тап таза,әдемі
26 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рақмет — Айдана жұмысының ұнағанына қуаныштымыз, APODIT клиникасы сізд…
Л
Лена
Осы клиникаға анам келді өзімде қаралып жатырмын өте керемет ине терапиясы сеніммен келуге болады Сәулет жұмысыңның жемісін көре бер бізге алла шипасын берсін.
ИИ
Инара Исмайлова
Пришла в клинику с невритом лицевого нерва. Девушка Саулет молодец, ради меня приезжала на работу в 8:30, хотя клиника работает с 10 утра и ставила иглы на лицо (ни разу не опаздывала, люблю конкретных людей), работала без выходных 10 дней. Результат именно после игл стал очевиден, хотя до этого ходила на физ.лечение и результата не было. Конечно лечение ещё продолжается, т.к. лечение долгое, но по крайней мере уже не так видно. И кстати, мне повезло, что попала именно к ней. В этот же день, когда я приехала к ней, я сначала поехала к другому врачу, тоже принимает в этой же клинике, но в филиале, который находится на 12 мкрн. Я записалась заранее к врачу, но он видимо забыл про меня и просто не приехал, зря только ждала. Зовут вроде Александр. Хотела поставить ему 1⭐️ но не стала портить статус того филиала. Хорошо что попала именно к Саулет, молодец девушка, хоть и молодая, но своё дело знает! И хорошо, что не попала к Александру.
Nurik .
Apodit_Aktobe Тәуелсіздк 16 А мекен жайында орналасқан клиникасына күз мезгілінің келуіне байланысты жалпы денсаулықты күшейту мақсатында витаминдер топтамасын алу үшін жүгіндім. Сервис деңгейі мен қызметкерлердің қызмет көрсету сапасы менің күткенімнен асып түскенін бірден атап өткім келеді. Регистратурада отырған қыз Сандуғашқа үлкен ризашылығымды білдіргім келеді. Емделудің барлық кезеңдерін егжей-тегжейлі сыпайы түсіндіріп берді. Процедураны мүлдем ауыртпалықсыз Ақтілек, Нұрлан бауырымыз жүргізді. Клиниканың іші таза және өте ыңғайлы. Денсаулығым айтарлықтай жақсарады деген ниеттемін. Мен осы клиниканы таңдағаныма қуаныштымын. Ақтілек, Нұрлан бауырымыз өз ісінің маманы екені көрініп тұр. Еңбектеріңіз үшін рахмет!
АУ
Айслу Уржанова
Хочу поблагодарить Саулет ,за её труд .Я рада что выбрала её.Получила курс иглотерапии.Улудшение почувствовала сразу.Хочу пожелать конечно же здоровья,успехов и процветания .Саулет ты умница.👍🏻👍🏻👍🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ГА
Гульбакыт Абишева
Батыстағы филиалдан Айдана деген маманнан ем алдым. Айданаға ракмет,өз маманы екен 5 күнде басымның ауырғаны қойып,жеңілдеп қалдым. Алла қаласа қайта келемін!!!
asab wasab
Айдана ханымға алғысымды білдіремін😊 Қолы дерт көрмесін🤲🏻 Тамаша массаж істеп берді, курс алып жақсы болып қалдым. Мойынымды көтере алмай жур едім, қазір тіке жүре аламын. Холканы азайтып берді, рақмет. Рекомендую👍🏻 Бұйырса тағы келіп ем алу керек.
Ademi Sagyzbay
Массаждың курс лечениесін алдым 5 күндік. Айданаға көп рахметт, қолы күшті❤️Жақсы боп жеңілдеп қалдым. Сәттілік жұмыстарыңызғаа🫶
Akzhunis 💛
Айтарлықтай алғысымды Сәулетке білдіргім келеді. Емнің нәтижесін бірден байқауға болады. Клиниканың іші таза, қызметкерлердің барлығы сыпайы.
Асель
У меня была невралгия тройничного нерва. Были чудовищные боли, которые невозможно было терпеть ( как будто мощный разряд электрического тока пронзал десну и расходился по всему лицу) боялась пошевелиться, не возможно было нормально есть , говорить и чистить зубы. Доктор (спасибо ему огромное)посоветовал не тратить время на медикаментозное лечение и прибегнуть к иглоукалыванию, по отзывам нашла Саулет Султанбекқызы, которая училась в Китае много лет, обратилась за помощью к ней. И вот , от боли я избавилась с первого сеанса, за что я ей очень благодарна. Желаю ей крепкого здоровья, исполнение всех желаний огромное спасибо!
Рамазан Карашов
Айдана мастерден Гайморит алдым керемет мұрным ашылып басым жазылып калдыы керемет қолын дерт көрмесін
5 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Айдананың жұмысын ұнатқаныңызға қуаныштымыз, APODIT клиникасы әрдайым сіздің денсаулығыңыз үшін еңбек етеді. Денсаулық тілейміз! 😊
ИА
Инкар Анишова
После родов мучили спазмы и боль в спине, чувствовала сильное напряжение. Благодаря заботе и профессионализму мастера Айдана массаж помог расслабиться, снять боль и почувствовать лёгкость. Ещё у меня была проблема — после родов не потела (шілде тер), и именно огненная терапия помогла справиться с этим. Теперь я ощущаю настоящее облегчение и благодарю от души!
5 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв — рады, что работа Айдана в клинике APODIT помогла вам справиться…
ШК
Шырын Козыбай
Аподит Батыс-2 дегі филиалында 5күн ем алдым. Айдана есімді маманға үлкен рахмет. Қолы жұмсақ, өте білікті. Адамға қарым қатынасы ұнады. Менің алған емім әйел адамдарға өте қажет ем: висцеральный массаж және Құмыра терапиясы. Отпен жылынып, рахат сезімге бөленесін. Айданаға алғысым шексіз. Сәттілік тілеймін👍💐 Осы филиал өте таза, жарық, аурасы керемет. Әкімшісі Сандуғаш ханым, сондай мейірімді, жағдайыңды тыңдап, сырқатыңа сай ем жөнінде жақсы кеңес берді👍❤️
Мирболат Мирашұлы
Клиника жақсы, білімінді мамандар, керемет уабшем айтқанда.
5 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет — APODIT клиникасы әрқашан сізге сапалы қызмет көрсетуге тырысады. Денсаулық тілейміз! 😊
Санду Абдулгазимова
Мастер Айдана массажды кушти жасады катты унады, колыныз дерт кормесн! буйырса тагы келемін😍👌🏼
5 посещений
5 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Айдана жасаған массаждың ұнағанына қуаныштымыз, APODIT клиникасы сіздің жайлылығыңыз үшін әрқашан еңбек етеді. Денсаулық тілейміз! 😊
Г…
Г …
Айдана – өз ісінің шебері! Қолы өте жеңіл, массаждан кейін өзімді жеңіл әрі сергек сезіндім. Жұмысын жауапкершілікпен атқарады, өте ұқыпты. Тағы да келгім келеді. Рахмет! 🌿
26 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Айдананың жұмысына жоғары баға бергеніңіз үшін рахмет, APODIT клиникасы сіздің жайлыл…
Nurlan Aldanazarov
Осы клиникада баламызды сундеттедік өте жақсы персонал сонын ішінде Асем ханым барлығын бізге жақсылап түсіндірді жәнеде білікті мамандар !
9 посещений
26 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет — Асем ханымның жұмысының ұнағанына қуаныштымыз, APODIT клиника…
Gulnur Ramazan
Саулет Султанбеккызы у неё сделала точечный массаж — осталась в полном восторге! У меня были боли в пояснице, а сейчас чувствую себя гораздо лучше. Мастер попал точно в нужные точки — напряжение ушло, тело расслабилось, настроение поднялось. Обязательно вернусь снова! Рекомендую от души!
АУ
Айжан Утемисова
Айдана , супер
Aizhan Kosherbaeva
Улымды бугин сундетке отыргыздык бугин оте адеми жер екен.тап-таза ынгайлы жерде орналаскан.Врачтын колы женил болсын.улым тез жазылып кетсин🙏🏻
26 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Ұлыңыздың сүндетке отырғызылғанына қуаныштымыз және APODIT клиникасының тазалығы мен…
GM
Gulzhanar Mynbaeva
APODIT сүндеттеу орталығы керемет. Қолдары жеңіл. Баламды осы жерде піштірді. Жеңілдіктері де қарастырылған екен. Ұжымдағы қыздар жылы шырайлы. Сүндеттеу орталығы бізге ұнады👍 рақмет
26 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рақмет — APODIT клиникасы сүндеттеу орталығының қызметіне көңіліңіз то…
ГЖ
Гулден Жолашева
Құрметті сүндеттеу орталығының ұжымы! Баламызды қорқытпай, жылы сөздеріңізбен демеп, тез әрі шебер сүндетке отырғызғандарыңыз үшін шын жүректен алғыс айтамыз. Сіздердей мейірімді, ісіне жауапкершілікпен қарайтын мамандардың барына қуаныштымыз. Дендеріңіз сау, еңбектеріңіз жемісті болсын!💐
26 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет — APODIT клиникасы ұжымы сіздің алғысыңызды бағалайды, мамандар…
Asemgul Kalimanova
Именно осы фиалиалы өте керемет, специалисттер білікті мамандар, ем алып шыктым , результат сразу байкадым!!!
6 посещений
26 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет — APODIT клиникасы қызметкерлерінің кәсібилігіне қуаныштымыз, с…
GS
Gulnar Sagadatova
Массаж хиджама👍👍👍 мастер Айдана👌
26 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за отзыв — рады, что вам понравилась работа Айдана в клинике APODIT. Желаем крепкого здоровья! 😊
Make Zh
сервис на высшем уровне🙌🏻 полное сопровождение от начала до конца 👍🏻
26 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за положительный отзыв — рады, что вам понравился сервис в клинике APODIT. Желаем здоровья и всего самого наилучшего! 😊
AT
Arailym Turaly
Аподит клиникасының Батыстағы филиалы өте қатты ұнады👍🏻 Сфера обслуживание супер🫶🏻
26 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рақмет — APODIT клиникасы қызмет көрсету сапасын жоғары деңгейде ұстауға әрдайым тырысады. Сізге денсаулық тілейміз! 😊
Р
Райхан
Хиджама мен массаж алдык кушти екен Арайлымеын колы алтын екен
26 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за отзыв — рады, что вам понравились процедуры хиджамы и массажа, а также рабо…
РА
Рысгуль Аманбекова
Бүгін, 14 шілде күні Аподит клиникасында баламыз Сарсенғалиев Сержанды сүндеттедік, врачымызға көп рахмет қолы жеңіл екен жыламады Клиенттеріңіз көп болсын!
26 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рақмет — Сарсенғалиев Сержанға сүндеттеу процесі жағымды өткеніне қуан…
БГ
Балгазина Гулфара
Баламды Apodit клиникасында сүндетке отырғыздық, дәрігерлерге рахмет, ешқандай ауырсыну сезінбеді.Клиника ұжымына рахмет!
26 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет — APODIT клиникасы сіз бен балаңыздың жайлылығы үшін әрдайым еңбек етеді. Денсаулық тілейміз! 😊
ГЖ
Гульдаурен Жасаганбергенова
Аpodit clinik ұжымна үлкен ракмет.Табыстарың жемісін көріңіздер.👏👏
26 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет — APODIT клиникасы сіздің пікіріңізді жоғары бағалайды және жұм…
Акерке Конысова
Сіздерге алғысымды білдіргім келеді. Әсіресе Айдана массажистка супер! Колдары алтын десем артық айтқаным емес! Өз ісінің шебері. 💐💐💐
Aaa Sss
APODIT clinic клиникасына алғаш рет бардым, өте жақсы әсер алдым. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, мамандары сыпайы әрі өз ісінің нағыз кәсіби шеберлері. Атмосферасы таза, жайлы. Міндетті түрде тағы да келемін және басқаларға да ұсынамын 😊
Ахметова Динара
Хочу поблагодарить Асем за качественный массаж. Всё было аккуратно, внимательно и профессионально. Проработала проблемные зоны, после процедуры чувствую себя отлично. Рекомендую! 👍
N Nb
Прошла 5 дневный курс массажа у Асем, очень довольна результатом. Уже после первых сеансов почувствовала лёгкость в спине, ушло напряжение в лопатках и пояснице. Спасибо Асем за внимательность и заботу. Обязательно приду ещё и буду рекомендовать 💛
u
utegenova_mn
Прошла курс массажа у Айданы, это просто сказка! Зажимы ушли, шея наконец не болит, лопатки не болят , двигаюсь теперь легко, кайф 🔥🔥 Приведу еще мужа и родителей
СН
Сара НУРТАЗИНА
Клиника қызметкері Саулет өте керемет ем жүргізеді ине терапиясына барып керемет ем алдым қолыныз жеңіл сізге сәттілік🙏
НА
Нұрбахыт Ахет
Мені көптен бас ауруы, гайморит мазалайтын. Жақында осы аподит клиникасына келіп Айданадан 5 күндік ем алдым. Әсері керемет. Жағдайым біршама жақсарып қалды.Көп көп рахмет.👍
Nurgali Bazarbaev
Аподит Батыс-2 дегі филиалында 5 күн ем алдым. Айдана есімді маманға үлкен рахмет. Қолы жұмсақ, өте білікті. Адамға қарым қатынасы жақсы. Менің алған емім гайморитті емдеу болды, осы 5 күн ем алғанның арқасында, бәрі кеткендей болды, кәдімгідей нәтиже бар, барлығыңызға осы Аподитке баруға кеңес беремін, Айданаға алғысым шексіз, Сәттілік тілеймін❤️
CM
Chingiskhanova Moldir
Айдана Нурлановнадан Огненная терапия банка терапия алдым курс лечения өттім Арқам қатты ауырып, тіпті қолымды көтере алмай жүрген едім. Сол себепті осы жерге көмек сұрап келдім көптің ұсынысы бойынша Алғашқы сеанстан кейін-ақ денем жеңілдеп, ауырсыну біртіндеп басылды. Ең бастысы — бұрын көтере алмаған қолымды қазір еркін көтере алатын болдым. Өзімді әлдеқайда жақсы сезініп қалдым. Мамандарға үлкен рахмет! Жұмыстары өте ұқыпты, жауапкершілікпен қарайды. Нәтижесі бар екеніне көзім жетті. Осындай мәселе мазалап жүрген жандарға шын жүректен ұсынамын 🙏✨
КН
Кадиров Нурбек
Айдана деген специалисттен гайморит емин алдым асери кушти прям результат кордим Жазылып кеттим Барине посоветую адамға қызымет көрсетуіде оте ерекше