Asan doner
Служба доставки еды
2.5
2.5
Біз «комбо Asan»-ға заказ жасадық, күні: [16.12.2025]. Заказ толық емес және дұрыс емес келді: пицца басқа, соус пен приборлар жіберілмеген. Доставка кезінде қызметкерлер дөрекі сөйлеп, заказды қайтадан жіберуді талап етті. Мен қазақ тілінде сөйлесуін сұрағанымда, «Я вправе выбирать на каком языке мне разговаривать» деп жауап берді. Заказдағы қателіктер толықтай мекеменің кінәсінен туындаған, клиент кінәлі емес. Ақшаны қайтаруды талап еткенімде олар мүлде бас тартты, қайта-қайта дәлел талап етті және такси арқылы заказ жіберу немесе «жедіңіз бе» деп сылтау жасады. Мұндай қызмет көрсету әділетсіз және тұтынушыға дұрыс қарамау болып табылады. Барлық дәлелдер, соның ішінде WhatsApp жазбалары мен чек скриншоттары сақталған. ‼️«Мекеме кейбір рейтингтерді өздеріне қалдырып, жасанды түрде жоғары көрсетіп отыр».
Dastan ✌️
Оте нашар барлык жагынан менюда корсетилген зат келген кезде баска пицца берип жберген прибор жок салмаган карапайм соевый соусн салмаган соус битип калды диды кеширм сурайм деп кеширим сурагандары миндет 😑 оператор орнына повар сойлесип отыр ды нашар оте нашар
~Aigeryha ~
Ужасно и суши ужасные не советую
Асылбек Мукушев
Всем доброго времени суток. Заказал вчера ночью у этого заведения Бургер Лосось как написано у них на страничке в Instagram "бестселлер-наш красивый суши бургер лосось 🔥" дословно))). Этот так называемый бестселлер состоит из трех маленьких кусочков лосося с каждой стороны, остальное 97.5% продукта это Рис. При взятие этого легендарного бестселлера в руки, он сразу же рассыпался на руках так же как мои ожидания про этот бестселлер Суши Бургер. Не салфетки ,не перчатки не положили. Пробовал Я эти бургеры в других заведениях в других городах, смело могу сказать что у вас ребята это реплика.
Ляззат Умирбекова
Очень быстро это говорит о том, что это удобно когда торопишься, когда внезапно приходят гости. А ты с дороги или с работы. Все самое вкусное здесь.
Белес Зерделиевич
Қызмет көрсету нашар
⠀ ⠀
Часто заказываю эти суши очень вкусные
ЕЖ
Ерболат Жеткерген
Классно
NS
Nika S
Ужасное обслуживание,менеджер не умеет вести диалог с клиентами , заказы принимают до 22:00 а работа заявлена до 2:00! Роллы не соответствуют, рыбы мало! Внешний вид оставляет желать лучшего (
𝓝 💋
кассирша вежливая, хозяйка вообще топ😍😍