Batys doner
Кафе быстрого питания
B.
Borziy .
Реальный отзыв ребят. Донер говяжий просто кайф, еще и мясо кусковое. Всем советую повара точно знают свое дело.
Алия Султановна
Вкусный донер и лепешка,уже ходим постоянно
БЕ
Бекзат Ерсұлтанов
Бекзат красавчик
НМ
Нурасыл Мырзахмет
бекзат донершик керемет жасайды✊🏻🇰🇿
Aben Alisher
Донердің дәмі орташа еті аздау және берілген ашшы перчик мерзім уақыты өтіп кеткендей түсі сұр болды, дәмі ұнамады.
Nurzhigit M
Донерлері мощный🤩
anukayy .
ЖƏ
Жанагул Əділбаева
САЛАМАТСЫЗДАРМА 2026 жаңа жылдарыңызбен!донер өте дәмді!балаларға ұнады,жылдам жане жылы лебіз бен қарсы алады!іші жарық өте қолайлы бағада!көңіліміз ден шықты!Ақтөбе жұртына Батыс донер ге баруға кеңес беремін!Алдағы уақытта сіздерге мол табыс жане берекеге толы жыл болсын!
Nargiza
Все очень вкусно! всегда тут заказываю, все во время и перчики с остринкой😂👍🏻
Aiaru Amangalieva
Вежливый персонал,вкусный донер
SA
Shahrizat Adilkhan
Донер уже 5шірет заказ беруім соустары бөлек катты ұнайды жаңадан ашылған атмосфера күшті екен кен
𝑔𝓊𝓁𝓃𝒶𝓏𝓏 🪽
Донер жақсы екен
М.
Муха .
Очень понравилось
A🤍
Akerke 🤍
Обслуживание, донеры,само заведение очень классное. Всё быстро, вкусно.
Aishakon 💤
кушти😍
ТЖ
Турлан Жанибекулы
Донер круто бещенная 100/💯 спасибо вам большое
Sarkulova
Кушти барлыгы кассир кызга рахмет🥰👍🏻
RA
Rasul Alimzhanov
Донерлеры кушты обслуживание жаксы😍
Akmarzhan Ruslankyzy
2 рет жкдимше унады ее сыр деген дофигаа молодец👍👍👍👍👍👍
Ару Ауезханова
Оте керемет заведение кай точкасы болсын керемет обслуживать етеди,кассиршалары кулип карсы алып турады донерлери еки бастан👍🏼
Togzhan Erbolqyzzy
донеркалары кушти унады,обслуживаниесы тоже кушти особенно кассирша 😍
AZ
Arunaz Zhusupova
донерлери оте кушти прям лавашы кытырлап соусыы молынан болып тур кассирлериде жаксы гость пен калай отношения жасау керек екенин биледи 👍🏻👍🏻👍🏻
BO
Baltabek Orynbaev
Керемет
Q7 )
Кассирша қыз топп😍
Mereylim M
очень вкусно😋😋😋🔥
Алымжан Әбілқайыров
Донер тема керемет тойып қалатындай кассада тұрған қыз керемет әдемі сұлу
Айзат Сыдыкова
Нам всё понравилось! Очень вкусно! Девушка на кассе вежливая и приятная.
Динара Бақыбаева
Инабатт конфортная 😍😍😍
assel _
Кассадағы Инабат есімді қыз өз ісінің шебері екен,қатты ұнады, тиянақты жқмыс жасайды😍
kN
kairat Nurmanov
Өте дәмді донерлер керемет, Инабат қарындасым жарайсың бәрін түсіндірді, сондай әдемі қыз.
R
Ruru
Донерлеры күшті кассада тұрған Инаббат сыпайы екен, тағы келіп тұрам осы жерге🥰
Қуантқан Қайыржан
Инабат кушти кыз екен жаксы обслуживает👍👍
БАУБЕК СУЛЕЙМЕН
Жақсы, таза жер. Донерлері күшті, келіңіздер!
{© }
Ақтөбедегі ең жақсы донерлердің қатарында 🤭🤭
ЖТ
Жасмин Тажиева
Вкусные и сочные донеры,но мы взяли два донера, ассорти острый и куринный обычный,нам взяли и перепутали но на бумагах было отмечено какой острый но был наборот
~ 𝐿𝒾𝓁𝒾 ~
Вкусные донеры и уютное помещение 😍
N P
Вкусные донеры, быстрая подача, светлый чистый зал! Советую
МГ
Мансур Габитов
Мне все понравилось, все вкусно, цены приемлемые очень добрые продавцы, уютно и не дорого
I
Insar
Персонал вежливый, вкусно готовят. Все понравилось
Nurs🥷 Утегенов
Все вкусно продавец вежливый цены приемлемые
Aslan Aslan
Біз бұл жерден үнемі доставка арқылы донер алып жүретінбіз, дәмі ұнайтын. Бірақ бүгін орынға келіп, отырып жеуге шештік. Өкінішке қарай, бұл жерде намазхана жоқ екенін білдім. Намаз оқуға жағдай жасалмағаны қатты қынжылтты. Келушілерге ең болмаса кішкентай бір бұрыш қарастыруға болар еді. намаз оқитын адамдар үшін бұл өте маңызды, сондықтан енді бұл жерге келу қиын болады. Басшылық осы мәселені ескерсе жақсы болар еді.
Ақерке Құдайбергенова
Темаа донерр. Дәмін ұмыта алмай отырмыз 🔥🔥🔥👍🏻👍🏻
lm
lui maccadi
отзывка сенбей барып алып едим,донер ценасына не стоит,фри курица майонез бен кетчуп араластырган сиякты и 2 шт огурцы и все баска дымы жок,жалпы баруга не советую
Жаслан Елубаев
Самые ужасные донеры 🤦🏽♂️🤦🏽♂️
ДЖ
Дана Жаксылык
30.10 по адресу 11 мкр, 144 ужасное обслуживание, чуть чуть не догоняющий кассир, когда мы пришли (нас было 2) в помещении никого не было, не смогла нормально заказ принять , мало того что ждали полчаса, так выходили заказы тех кто пришел позже нас. То забыли сыр, то вместо ассорти говядина. По итогу я пробовать и не стала а парень и половины не съел так как донер приготовлен был не очень. Ожидание и реальность.
Алёна Кипурова
Очень чистое и красивое заведение, быстро готовят, очень вкусные донеры😍
ГД
Гулжайна Джоламанова
Ожидания слишком узак 1 донерді 20-25 минут куттым . 2 рет бардым именно осы 11 точкага 2 еундеда солай ожидания узакк 🥲🥲🥲
королек .
донер темаа🤙🏿 ыстық, тез🥰👍🏿
Danial Zhaksybergen
Донер тема, жақсы шыққан, всегда осында келіп алам😍
Адель Анесова
Очень долго ждали почти целый час. А в донере мясо было сырым. Не место, куда стоит ходить.