Аяулым
Dana Ercom
Всегда 🔥🔥🔥 😍
B
Bota
Аяулым Жаным Красавица моя 😍Мастер своего дела ❤️мне нравится ее реснички очень качественно и красиво ❤️ 💋
Айнур Рахат
Аяулым күшті жасайды. Ұзақ тұрады. Кәсібіңе береке берсін. Супер мастер😍😍😍
𝐳𝐡𝐚𝐧𝐬𝐞𝐥 .
адемиии турад оте каттыы унадыы келесиде кайттан истетем сизге💋💋
Aru 🍒
Аяулым лучший мастер у которого я когда-либо была😍 Внимательно выслушала мои пожелания, предложила оптимальный вариант и результат превзошел все ожидания. Очень аккуратно работает, ресницы смотрятся потрясающе и держатся долго. Очень довольна результатом! Спасибо и я ее рекомендую. 👍🏼
Асем .
Реснички просто вау 😍 всё аккуратно, красиво и очень удобно! Мастер приятная💕
Адема Нурмагамбетова
Өте ұнады! Аяулым өте тиянақты маман. Кирпіктер әдемі әрі ұзаққа сақталады
arai .
«Делала наращивание ресниц в этом салоне, результат превзошёл ожидания! Всё аккуратно, качественно и очень красиво.
ША
Шынар Аимова
Осындай нәзік, ұқыпты жұмысыңыз үшін шын жүректен алғыс айтамын! Әрбір детальға мән беріп, менің қалағанымды дәл жасадыңыз. Енді тек сізге сенемін😍мастер Аяулым
КМ
Калдыгул Мырзатаева
Аяулым — өз жұмысын бар ынтасымен жасайтын нағыз мастер! Бір ілік шықпайды жұмысынан қанша барсам да. Жұмысыңыз табысты болсын!💐😘
ГК
Гульфайруз Купешова
Аяулым мастер своего дела.Уже который год хожу к ней и всегда довольна👍😘🫰
Альбина Алдрапекова
Аяука, самый лучший лэшмейкер🩷 уже пятый год к ней хожу🌸
Айнагуль Алдысугурова
Всё супер! Очень довольна!
ГК
Гулсая Кыранбай
Аяулымга всегда ресницага барамын❤️ кушти👍 всем советую
Мерей Калмен
Аяулымға 3жылдан асты тұрақты жасатып келемін,ұқыпты,тез жасайды.ұзақ тұрады👍🏻🥰
Аружан Толебаева
Топ мастер😍 Всегда барам, аккуратно жасайды 😚
Anara 🤍
просто лучшая😍😍
Эля ❤️
Самая самая моя любимая😘😍 Топ мастер #1для меня👆🏻 Гарантирую и всем советую Мастер Аяулыммен ресницаларыныз тез ари сапалы болады🤙🏻
Мадина Уразалина
Прям кушты и аккуратно и конечно же узакка турады 😍10/10 Самый топовый мастер ситидегы
Zholzhanova Madina
Блииин как же я тебя обожаю всегда күшті етіп ойымдағыдай жасап бересің только тебе доверяю 😍🫶
Tomiris T
всегда кушти болып шыгады😍🔥Аяулым мастер👍
Айша Ерланқызы
Лучший мастер😍 күшті жасайды өз жұмысн🫶🏻
Аяулым 💗
записываемся девочки💗