Отбасы телепузик
4.2
МЖ
Мольдир Жайыкова
В восторге
Все очень-очень вкусно, цены и порции прямо порадовали. Процветания вам! Игровая очень чистая. Рекомендую.
ШО
Шолпанай Оспанова
Совсем не понравилось
Қызмет көрсету сапасы өте нашар, 1,5 сағатта тапсырысымызды әкелді. 2 официант жүр, ештеңеге үлгермей. Іші ыссы. Отбасы телепузик кеңес бермеймін
Айна Айшикова
В восторге
Рахмет вам за вечер. Нам все понравилось были первый раз и остались очень довольны. Столько заказали, думали не хватит но какой там... Дети в восторге от игровой площадки. Весело провели время. Конечно там очень жарко... Порции большие, а самое главное сытные. Суши мы видим в первый раз такие.❤️❤️❤️ Спасибо ещё раз.
Анар
В восторге
Биринши рет келдик, ауызашарга брон жасап едик бизге оте катты унады, кирип келгенде жылы кушакпен карсы алды, тамактары да оте дамди, свежий шашлык, суши, манты бари кушти. Офицанттары да жаксы. Бала ойнайды озин кушти демаласын еще карап отырасын бари адеми бизге катты унады❤️❤️❤️🥰 Жумыстарыныздын жемисин кориниздер❤️ Ораза кабыл болсын❤️❤️
Nya Tanabergenova
В восторге
Тепло уютно, атмосфера спокойная, на фоне негромкая музыка, на счет кухни вкусно, но котлеты чу чуть недожаренные. Спасибо ☺️
Сагыныш Маханбет
В восторге
Тамақтары өте дәмді, балалармен барғанда күшті камерадан алаңдамай қарап отырасын👍
ГГ
Гултурсын Гатаулина
Бәрі өте дәмді 🤩 телепузик өсе берсін 🫶
Adai Torehan
В восторге
Отбасы кафе "Телепузик" оте керемет официант жигит молодец,тамактары дамди жаксы
Айжан Наушабай
Очень вкусная пицца и пельмени, каша тоже! Нам понравился 🥰
ZT
Zarina Tolessin
В восторге
Оте керемет! Иши таза, тыныш, жайлы музыка.Тамактары дамди, мол😍😍😍😍
Аружан Куандыкова
Было средне
Кеше бардық, куырдак дәмді бірақ суып калган майы катып калды жеп болганша, шашлык жаксы, бірақ бір ұнамағаны детский менюдан пюре с курицей бердік, ең соныңда әкелді біз уже куырдак шашлык пиццаны жеп болып калганда, еще курицасы қаттылау дұрыс піспеген, тек пюресін ғана бердім балама, инстаграмда көріп кызыгып барып едік, ожидание реальность болып калды честно говоря, сосын отбасылық кафе болғасын комната матери и ребенка болса ғой, балам карны ашып емізе де алмадым, тамагы да келіп болмай мазасызданып жылап болды
Карлыгаш Куттыбаева
В восторге
Кеш жарық!Сіздерге көп рахмет❤️Администратор Жанбөпе ге,официант балдар Нұржан мен Темірланға ерекше рахмет ❤️❤️❤️өте сыпайы, күліп жүреді екен😍😍😍асханаңыз өте дәмді🥰🥰🥰Еңбекте абыройлы,табысты болыңыздар!
ТK
Тоня K
В восторге
Бүгін отбасымызбен «Отбасы Телепузик» кафесіне барып, керемет демалып қайттық. Орны өте жайлы, тағамдары дәмді, балаларға арналған атмосферасы ерекше ұнады. “Обслуживаниеге” 10% қосылмайды екен(таң қалдым). Әсіресе официант Мансурға алғысымыз шексіз 👏 Өте сыпайы, жылдам қызмет көрсетіп, әр клиентке ерекше көңіл бөледі. Нағыз өз ісінің маманы 👍 жаны ашып жұмыс жасайтыны көрініп тұр. Сонымен қатар оператор Дильназға да көп рахмет, өте жауапты, барлығын әдемі ұйымдастырып, жақсы әсер сыйлады. Осындай мейірімді қызметкерлеріңіз көп болсын! Міндетті түрде тағы келеміз. Ораза қабыл болсын! 10/10💐👏
РЖ
Рахат Жаисая
Совсем не понравилось
Кеше бардық сіздерге плов заказ бердік не свежий микроволновка мен ысытып Бере салган сияқты беті қатып қалған, жолдасым ұялғаннан рамазан айы бәле іздемей тыныш отыр деп жеді... Суши вобще не вкусный. Мантыларыңыздың фарышын әрең шайнадық шандырдан тартқансыздарма блмим... Кафе ұнамады.. Жаңадан ашылған үйдің жаны деп барып едікк.. Әрі қымбат, әрі тамақтарыңыз дәмсіз. Пицца пепперони почти 4000 өте қымбат. Шашлык кусковая ет қатты дәмі же онша жоқ маринаттың...
БЖ
Балнур Жангалиева
Совсем не понравилось
Бүгін бардық,күту уақыты 20-25 мин деді, бірақ 40 минуттай күттік!Сол күткенімізге тұрмады.Пловты жолдасым жемей, қайтарып берді, даже тұзы да жоқ деп!Хруст баклажан салаттың майы масқара, мохито ішіп кішкене паста жеп қайттық, инстадан мақтағандай ештене көрмедім!Іші суық, қатып қалдық!
Тогжан Жолдасова
В восторге
Бугин отбасымызбен бардык, бари куштии, обслуживание на высшем уровне 🫶🏻
Ns
Nurss sagynov
В восторге
Тамақтары өте дәмді обслуживание жоғары деңгейде персонал жаксы жұмыс жасайды Администратор өте керемет
KM
Kamshat Meshitbayeva
Совсем не понравилось
Посетила семейное кафе и, к сожалению, осталась крайне разочарована. С самого начала было некомфортно: в помещении прохладно, затем появился сильный запах гари. Вместо того чтобы устранить причину, сотрудники открыли окно, и в итоге стало ещё холоднее, находиться внутри было неприятно. Далее — по кухне. Заказала салат с хрустящими баклажанами. Блюдо абсолютно не соответствовало тому, что заявлено в меню: ингредиенты другие, вкус не сбалансирован, ощущение, что приготовлено наспех. Лагман разочаровал ещё больше — мясо жёсткое, сухое, и всего три маленьких кусочка на всю порцию. Ни качества, ни сытности, ни вкуса. Странно слышать столько положительных отзывов о заведении, но лично мой визит никак не подтвердил эти ожидания. Очень надеюсь, что руководство обратит внимание на качество и сервис, иначе рекомендовать кафе точно не могу.
Arsen .
kaus .
тамактары кушти🔥
Айнур Исабекова
В восторге
Тамақтары өте дәмді, мол екен👍👍👍
МН АТ
Кухнялары тәп-тәтті! Бәрі ұнады! Молодцы!👍👍👍
Azamat Aziev
В восторге
Тамақтары дәмді, дәретханалар өте таза, нағыз отбасылық кафе
ГК
Гульшат Кыстаубаева
Совсем не понравилось
қара суық рекламаны өтірік мақтап салудың түкте қажеті жоқ қара мұз іші,отопление жоқ қосылмаған.
Адеми Акылбек
Понравилось
Тамағы өте керемет емес, былай болады. Сусындары қымбат
Nelya Kurbonova
В восторге
Прекрасное семейное место! Официанты вежливые, обслуживание быстрое, еда свежая и вкусная. Рекомендуем!
Айболат Дауренбай
В восторге
Кешкі тамақты осы асханадан ішу бұйырыпты Болашақ жарыммен Рамен Қазан кебаб шай мороженное заказ бердік тамақтары 👍🫰🏼 ыдыстары тап таза ҮЛКЕН РАХМЕТ ҚЫЗМЕТТЕРІҢІЗГЕ❤️
ЖА
Жанылсын Амангелдиева
В восторге
Тамақтары өте дәмді 🤤 Алла кәсіптерінізге берекет берсін 🤲 Отбасымызбен жақсы демалыс болды ! Футбол ⚽ үшін рахмет ✓
ZT
Zhankeldi T
Не понравилось
Бүгін осы кафеге келіп, матч көреміз деп келдік — бірақ қызметкерлер бізді алдады. Теледидар қатып қалды да, ешкім жөндеп бермеді. Ақылға қонбайтын жағдай. Ұсыныс та, кешірім де жоқ. Қайталанбас бұрын ойланыңыз
Саулеша Избас
Было средне
Нет стоянки. А расположение такое, что туда люди пешком или на автобусе наврятли приедут. Кухня вкусная, обслуживание хорошее, но боюсь что в большой поток посетителей будут не успевать
Темирлан Сагынган
Aziza Maratovna
Было все вкусно
Аружан Абишева
В восторге
бәрі өте дәмді күщті заведение😍😍😍
АЖ
Айгул Жетегенова
В восторге
Отбасы телепузикте әдемі ауызашар кешімізді өткіздік. Тамақтары өте дәмді, әрі мол тойымды. Атмосферасы от қо от. Басшылары мен қызметкерлеріне мың алғыс. Еңбектеріңіз үшін көп рақмет. Барлық жақсылықты тілейміз.
Айгерім Мырзағали
Совсем не понравилось
Негізі көп негатив жазбайм , бірақ 27.02 күні бардық ауызашарға, плов от шефа деп соны жегім келіп бардым, плов алып келді, дәмді болды басында, содан кейін салатымен араластырып жейін деп жатқанда шаш тұр, аппетитым бұзылып тамақ өтпей қалды, кешірім да сұраған жоқ , орнына басқа паста қалайсыз ба деп тез дайындап береміз деп алып келді, ұнамады пастасы, ең қызығы соны чекке қосып қойыпты соңында , рахмет дедім за испорченный вечерь
ЖС
Жәннат Садырова
Понравилось
26.02.2026 күні алдын ала заказ беріп ауыз ашарға бардық. Іші ойнайтын жері барі тап-таза! Қызметкерлеріде күшти карсы алып жүр. біздің заказымыз кешігіп келді но ауыз араш уақытында сондай болады деді кухняда. но именно шашлык,плов, бургер бірге келдіде тамақтанып болдық , ал пастамызды 28минут күттік. Ол үшінде админдеріде кешірім сұрады. Но пастамыздың курицасын күйдіріп жіберген, іштегілерге ескерткенде ауыстырып беруді ұсынды біз бас тарттық өзіміз! Сол үшін рахмеет❤️ Шашлыктарына сөз жоқ Керемет! Плов именно сол күні дұрыс болмады деп тағыда ескертті өздері ұнамаса басқа тамақ заказ беріңіз ауыстырып береміз деп!😇Бургерлары салқын болды, нандары катты бургердың.Қызымнын тісі өтпеді😅Ташкент шай заказ бердік ол просто кара шай сияқты дамі ащы.наваты бар араластырыңыз деді но заварканын дамі ащы болды! чейзгик с лимон маған ұнады❤️Бірақ админдарымен офицанттары кайта кайта столға жақынлап барлық пікірді тындап кешірім сұрап жүр! Качестваға жұмс жамаймыз келесіде кайталанбайды деп! Бағалары катты қымбат емес! осында отзыв жазуды сұрады. Мен "Мақтап жазайнба или шындықты жазайнба?"дегенде Шындықты жазыңыз деді! Сол үшін ашық жаздым. ❤️
Ссс Сск
Совсем не понравилось
Повелась на их инстаграм пошли заказали сет рыбный Не понравилось от слова совсем Не посолили некоторые рыбы Рыбы прожарили так что мякоти нету Подумали не повезло просто в следующий раз будет лучше Вчера были на аузашар заказали на компанию казан кебаб картошка пригорела мясо тоже показала официанту перед уходом обещал администратору сказать Сын попросил не скандалить во время оразы Теперь отпишусь и не ногой туда
Айгуль Абилгазина
Совсем не понравилось
Были сегодня в вашем заведении с семьей, заказали салат хрустящие баклажаны, фри, пасту с курицей и грибами, лагман, пиццу, манты, суши и бургер. Время ожидания очень большое, блюда сразу не приносят, выносят по готовности, один ест другой сидит смотрит. В итоге не понятно кто ел кто смотрел, Манты были подогретые, не приготовленные, а именно подогретые! Порции не большие, бургера так и не дождались, обратилась к администратору с вопросом сколько по времени готовится бургер? Минут 20, мы ждали час! Чек вышел 22 тысячи, Все свое недовольство высказала администратору, ее ответ-мы не успеваем очень много заказов, хотя в зале было занято 3-4 столика. как комплимент предложила чай, мы отказались. Руководство пересмотрите ваше обслуживание, люди выбрали ваше заведение, пришли, а вам некогда вовремя приготовить, я так понимаю вы готовили на доставку так как несколько курьеров приходило, еще, блюда должны подаваться в одно время, что бы все вместе ели, а не как у вас. Сожалению что были у вас.
A
Alla
В восторге
Очень красиво все там. И главное вкусно, и недорого. Комплексный обед всего 1200тг.
ZK
Zhaniya Kanash
Понравилось
Все вкусно это большой +, но при этом мы заказали заранее стол, обед всего час. половину занимает дорога пока доедешь. Очень долго несли еду очень , обед мы не живали мы ее глотали чтоб не опоздать на работу.
ГЖ
Гульмира Жармагамбетова
Совсем не понравилось
Қуырдақ из говядины жегім келіп, келіп едім. Онымен тек из баранины қалды деді, ол қуырдақ өте майлы, бәрі сүйек, еті почти жоқ. Ал қызыма суп ұнады. Обслуживание орташа.
MADIK 🔋
Совсем не понравилось
Осы ма мақтап жатқан папа телепозик терін заказ бериндеведім 1 сағ болд ответ жоқ басқа жоқтан ала салдық
. .
Совсем не понравилось
Очень холодно в нутри И очень долгая подача
DK
Diana Khan
В восторге
Очень вкусно и сытно, цены супер, подача классная, ели плов, шашлык, придём поесть теперь манты😍
Айнура Аймукатова
Все понравилось 👍👍👍 Вкусная еда,бооольшие порции😊😊
СА
Самат Абай
В восторге
Все отлично! Официант Данияр молодец, работает быстро и четка!!!
Ару Байкенже
👍