Жемчужина Азии
ТС
Тулегенова Светлана
Керемет магазин,сатушылары кішіпейіл.Выбор большой
Дильназ Кенжебаева
Большой ассортимент продуктов , цены разумные
МХ
Марал Хамзина
Общительные продавцы, продукты свежие
Айнур Тулегенова
Отличный магазин, ассортимент большой
Айслу Жанузакова
Понравилось обслуживание. Пришли за творогом одной фирмы, но у них не было, сразу нашли альтернативу спасибо за клиентно-ориентированность продавцам. Удачи и процветания
Gk
Gulnara karabaeva
Магазин өте нашарлап кеті, тармақтары сапасы төмен! Бір күні адамдар отравление болат! Иші лас, обслуживание төмен, жане сдачані лақтырып береді! Сасып жатыр іші! Санэпидимстанция шақыру керек! Адам ішуніп калмай тұрғанда !
D Baimenova
Все просроченное ,мороженое купила срок годности истек соки тоже все просрочка 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Danazhan Baimenova
Все просрочено, специально клеют ложную дату(одинаковые везде), продавщицы кидают сдачу не здороваются , и грязно. Крч ужас , при Сакене лучше было 🫡
nurik
Тамақ тардың срогы өткен арасында каспи мен төлеп жатқанда 100 тг ма косп жберет лучше табыс Тан алындар
Wolf 🐺
Сакен аға қалай магазинды тапсырып кетті, солай нашар күйге түсті. Өте лас іші.
ardakuly.er _
Оте нашар тамактары ашп кеткен биляши донерлеры
Diyas Zholdas
Күшті магазин касса да тұрған апа адамды түсінеді